• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Hovězí steak s česnekovými fazolemi Cannelini (Seared beef with garlic cannellin
Napište svůj komentář k receptu

Hovězí steak s česnekovými fazolemi Cannelini (Seared beef with garlic cannellin

autor: Uživatel (#82166)
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: obtížné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Hovězí steak s česnekovými fazolemi Cannelini (Seared beef with garlic cannellin
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • 4
      ks hovězí maso (po 125 g, nejlépe rump steak)
    • 400
      g fazole (v konzervě, slité a propláchnuté vodou)
    • 2
      lžíce olivový olej
    • 1
      snítka rozmarýn fresh if possible
    • 6
      stroužek česnek sliced
    • 1
      lžíce křen grated
    • 1
      lžíce citronová šťáva
    • 50
      g rukola

Postup přípravy receptu

1
**Postup**:
2
**Fazole**:
3
1) Rozpalte pánev na střední plamen. Přidejte olej, rozmarýn a pokrajený česnek a smažte cca 1 minutu. Přidejte fazole, křen a citrónovou šťávu. Dochuťte solí a čerstvě umletým černým pepřem. Nechte cca 3 minuty prohřát a udržujte teplé, dokud se nepřipraví steaky.
4
**Steaky**:
5
2) Rozpalte pánev na nejvyšší teplotu. Steaky osolte a opepřete a zprudka opečte dvě minuty z každé strany nebo jak máte rádi.
6
Podávejte s fazolemi, ozdobené rukolou.
7
Zdroj: http://uktv.co.uk/food/recipe/aid/646111
8
----
9
**Method**
10
1) For the beans
11
Heat a frying pan over medium heat. Add the oil, rosemary and garlic and cook for 1 minute. Add the beans, horseradish, lemon juice, a pinch of salt and cracked black pepper and cook for 3 minutes or until heated through. Set aside and keep warm.
12
2) For the steak
13
Heat the frying pan over high heat. Sprinkle steaks with salt and pepper and cook for 2 minutes each side or until cooked to your liking. To serve, layer the beans, steaks and rocket on serving plates.
14
Source: http://uktv.co.uk/food/recipe/aid/646111
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hrášková polévka s česnekovými krutony se slaninou a bramborové pyré

Hrášková polévka s česnekovými…

Karbanátky nebo sekaná s česnekovými výhonky

Karbanátky nebo sekaná s česnekovými…

Nudličky s česnekovými výhonky - minutka

Nudličky s česnekovými výhonky -…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • zofka2011 | 29. 12. 2014 23:12

    Nepřekonatelná klasika. Jen bych doporučovala ty steaky osolit až po upečení, těsně před podáváním. A taky je důležité nepřepéct. Jak by se měly steaky dloho péct, píšou třeba tady: bifteky.cz/stupne-propeceni/. Držím se návodu a od té doby jsem takovéhle dobré maso nikdy neupekla moc.

  • zofka2011 | 29. 12. 2014 23:11

    Nepřekonatelná klasika. Jen bych doporučovala ty steaky osolit až po upečení, těsně před podáváním. A taky je důležité nepřepéct. Jak by se měly steaky dloho péct, píšou třeba tady: http://www.bifteky.cz/stupne-propeceni/. Držím se návodu a od té doby jsem takovéhle dobré maso nikdy neupekla moc.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Hovězí Steaky Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Citronová šťáva Fazole Hovězí maso Křen Olivový olej Rozmarýn Rukola
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ovarové koleno s jablkovým křenem

Ovarové koleno s jablkovým křenem

Kokosové řezy IV.

Kokosové řezy IV.

Rybí pomazánka II.

Rybí pomazánka II.

Vajíčková pomazánka IV.

Vajíčková pomazánka IV.

Domácí bramborové hranolky

Domácí bramborové hranolky

Zeleninové těstoviny - bezmasé

Zeleninové těstoviny - bezmasé

Spaghetti Carbonara – La ricetta tradizionale

Spaghetti Carbonara – La ricetta…

Veganská houbová omáčka

Veganská houbová omáčka

Bramborovo-pórková polévka s fazolemi a koprem

Bramborovo-pórková polévka s fazolemi…

Doporučujeme

30 minut
Krémové lečo

Krémové lečo

40 minut
Polévka z pečených rajčat

Polévka z pečených rajčat

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

95 minut
Brownies s ostružinovým pyré

Brownies s ostružinovým pyré

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

40 minut
Quiche s červenou řepou a sýrem

Quiche s červenou řepou a sýrem

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

26
Papriková krkovice
Papriková krkovice
26
Bramborový guláš s fazolemi a hovězím masem
Bramborový guláš s…
25
Lehký jemný ovocný dort
Lehký jemný ovocný dort
21
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
20
Netradiční štrúdl s drobenkou uvnitř
Netradiční štrúdl s…

Zajímavé články

Znáte pide? Turecká pizza ve tvaru loďky je hitem pouličních bister
Znáte pide? Turecká pizza ve tvaru loďky je hitem…
Školní svačiny podle znamení zvěrokruhu: Beran ocení něco zajímavého, malého Štíra budete muset trochu obelstít
Školní svačiny podle znamení zvěrokruhu: Beran…
4 nejlepší snídaně plné bílkovin: Zasytí vás, nepřiberete po nich a ještě si pochutnáte
4 nejlepší snídaně plné bílkovin: Zasytí vás,…
Nejlepší domácí kečupy, díky kterým zpracujete úrodu ze zahrádky a ulevíte tak své peněžence
Nejlepší domácí kečupy, díky kterým zpracujete…
Od pondělí do pátku: Zářijové večeře, které budete mít do 30 minut na stole
Od pondělí do pátku: Zářijové večeře, které…
AHA.cz Nedvěd už Kiki neskrývá! Díky za důkaz, reaguje Rolins

Nedvěd už Kiki neskrývá! Díky za důkaz, reaguje Rolins

Mimibazar Jak vést politickou diskuzi a nezničit si rodinné a přátelské vztahy

Jak vést politickou diskuzi a nezničit si rodinné a přátelské vztahy

Dáma.cz Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Blesk pro ženy Poznáte české celebrity podle fotek z dětství? Někteří vás překvapí!

Poznáte české celebrity podle fotek z dětství? Někteří vás překvapí!

Ženy.cz Záhada jménem intuice. Jak vlastně funguje? A lze ji trénovat?

Záhada jménem intuice. Jak vlastně funguje? A lze ji trénovat?

Blesk.cz Pornohvězda Daisy Lee na pokraji sil: Zvracení, zimnice, nateklá prsa!

Pornohvězda Daisy Lee na pokraji sil: Zvracení, zimnice, nateklá prsa!

SportRevue.cz FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Velký horoskop zdraví na září: Komu hrozí nachlazení a záněty a kdo bude trpět na migrény?

Velký horoskop zdraví na září: Komu hrozí nachlazení a záněty a kdo bude trpět na migrény?

  • Recepty.cz
  • Hovězí steak s česnekovými fazolemi Cannelini (Seared beef with garlic cannellin
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact