• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Hovězí steak s česnekovými fazolemi Cannelini (Seared beef with garlic cannellin
Napište svůj komentář k receptu

Hovězí steak s česnekovými fazolemi Cannelini (Seared beef with garlic cannellin

autor: Uživatel (#82166)
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: obtížné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Hovězí steak s česnekovými fazolemi Cannelini (Seared beef with garlic cannellin
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • 4
      ks hovězí maso (po 125 g, nejlépe rump steak)
    • 400
      g fazole (v konzervě, slité a propláchnuté vodou)
    • 2
      lžíce olivový olej
    • 1
      snítka rozmarýn fresh if possible
    • 6
      stroužek česnek sliced
    • 1
      lžíce křen grated
    • 1
      lžíce citronová šťáva
    • 50
      g rukola

Postup přípravy receptu

1
**Postup**:
2
**Fazole**:
3
1) Rozpalte pánev na střední plamen. Přidejte olej, rozmarýn a pokrajený česnek a smažte cca 1 minutu. Přidejte fazole, křen a citrónovou šťávu. Dochuťte solí a čerstvě umletým černým pepřem. Nechte cca 3 minuty prohřát a udržujte teplé, dokud se nepřipraví steaky.
4
**Steaky**:
5
2) Rozpalte pánev na nejvyšší teplotu. Steaky osolte a opepřete a zprudka opečte dvě minuty z každé strany nebo jak máte rádi.
6
Podávejte s fazolemi, ozdobené rukolou.
7
Zdroj: http://uktv.co.uk/food/recipe/aid/646111
8
----
9
**Method**
10
1) For the beans
11
Heat a frying pan over medium heat. Add the oil, rosemary and garlic and cook for 1 minute. Add the beans, horseradish, lemon juice, a pinch of salt and cracked black pepper and cook for 3 minutes or until heated through. Set aside and keep warm.
12
2) For the steak
13
Heat the frying pan over high heat. Sprinkle steaks with salt and pepper and cook for 2 minutes each side or until cooked to your liking. To serve, layer the beans, steaks and rocket on serving plates.
14
Source: http://uktv.co.uk/food/recipe/aid/646111
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hrášková polévka s česnekovými krutony se slaninou a bramborové pyré

Hrášková polévka s česnekovými…

Karbanátky nebo sekaná s česnekovými výhonky

Karbanátky nebo sekaná s česnekovými…

Nudličky s česnekovými výhonky - minutka

Nudličky s česnekovými výhonky -…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • zofka2011 | 29. 12. 2014 23:12

    Nepřekonatelná klasika. Jen bych doporučovala ty steaky osolit až po upečení, těsně před podáváním. A taky je důležité nepřepéct. Jak by se měly steaky dloho péct, píšou třeba tady: bifteky.cz/stupne-propeceni/. Držím se návodu a od té doby jsem takovéhle dobré maso nikdy neupekla moc.

  • zofka2011 | 29. 12. 2014 23:11

    Nepřekonatelná klasika. Jen bych doporučovala ty steaky osolit až po upečení, těsně před podáváním. A taky je důležité nepřepéct. Jak by se měly steaky dloho péct, píšou třeba tady: http://www.bifteky.cz/stupne-propeceni/. Držím se návodu a od té doby jsem takovéhle dobré maso nikdy neupekla moc.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Hovězí Steaky Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Citronová šťáva Fazole Hovězí maso Křen Olivový olej Rozmarýn Rukola
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ňadra v růžovém negližé (oběd za 15 minut)

Ňadra v růžovém negližé (oběd za 15…

Kuřecí kari s kokosovým mlékem

Kuřecí kari s kokosovým mlékem

Pečené tofu s citrónovou marinádou

Pečené tofu s citrónovou marinádou

Sněhové pusinky

Sněhové pusinky

Roláda s vajíčkovým salátem

Roláda s vajíčkovým salátem

Fazolky se slaninou a sýrem - zapékané

Fazolky se slaninou a sýrem - zapékané

Jahodová roláda II. - rychle a chutně

Jahodová roláda II. - rychle a chutně

Koprová omáčka se žampiony

Koprová omáčka se žampiony

Jablečné / Hruškové kynuté knedlíky

Jablečné / Hruškové kynuté knedlíky

Doporučujeme

20 minut
Křupavé hovězí nudličky s brokolicí

Křupavé hovězí nudličky s brokolicí

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

30 minut
Smažená rýže se zeleninou a krůtím masem

Smažená rýže se zeleninou a krůtím…

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Poslední sledované recepty

159
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
158
Dýňová tortila
Dýňová tortila
144
Čerstvé těstoviny s chřestem
Čerstvé těstoviny s…
119
Plněné papriky v rajčatové omáčce
Plněné papriky v…
106
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé večeře z pánve
Od pondělí do pátku: Rychlé večeře z pánve
Obědy do krabičky: Nejlepší recepty, se kterými ušetříte a hlavně si pochutnáte jako v restauraci
Obědy do krabičky: Nejlepší recepty, se kterými…
Dorty pro knihomoly jsou hit! Pokochejte se sladkým uměním, které potěší každého milovníka literatury
Dorty pro knihomoly jsou hit! Pokochejte se…
Retro kvíz: Jak dobře znáte české hity 70., 80. a 90. let, v nichž se zpívá o jídle nebo pití?
Retro kvíz: Jak dobře znáte české hity 70., 80. a…
Jak upéct muffiny, po kterých se hned zapráší? Sladké i slané varianty!
Jak upéct muffiny, po kterých se hned zapráší?…
AHA.cz Něrgešová přišla o velkou část mozku: Já mám strašnej strach

Něrgešová přišla o velkou část mozku: Já mám strašnej strach

Mimibazar Jak vést politickou diskuzi a nezničit si rodinné a přátelské vztahy

Jak vést politickou diskuzi a nezničit si rodinné a přátelské vztahy

Dáma.cz Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Blesk pro ženy Jaký účes byl trendy v roce, kdy jste se narodila? Zjistěte to!

Jaký účes byl trendy v roce, kdy jste se narodila? Zjistěte to!

Ženy.cz Proč říkáme „Jsem v pohodě”, když v nás zuří malá sopka?

Proč říkáme „Jsem v pohodě”, když v nás zuří malá sopka?

Blesk.cz Robbie Wiliams v Praze: Vyrazil dech Gondíkové i Absolonové

Robbie Wiliams v Praze: Vyrazil dech Gondíkové i Absolonové

SportRevue.cz Hašan a spol. Toto je 8 nejlepších brankářů v historii světového hokeje

Hašan a spol. Toto je 8 nejlepších brankářů v historii světového hokeje

Maminka.cz Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Blesk Horoskopy Psychologický test: Která z trojic netvoří rodinu? Odpověď odhalí vaši osobnost!

Psychologický test: Která z trojic netvoří rodinu? Odpověď odhalí vaši osobnost!

  • Recepty.cz
  • Hovězí steak s česnekovými fazolemi Cannelini (Seared beef with garlic cannellin
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact