Chutnou svačinu nebo večeři v podobě opečeného chleba namazaného kedlubnovým krémem si jistě ihned oblíbíte. Sendvič proložte plátky hovězího masa, naložených kedluben, ředkviček a rukolou. Pak už se můžete s chutí pustit do jídla.
Kedlubny oloupejte,nakrájejte na plátky a uvařte. Sceďte a pětinu si odložte. Mladé lístky natě překrájejte, ředkvičky nakrájejte na tenké plátky. Ve sklenicích proložte kedlubny jejich mladými lístky a ředkvičkami.
Cukr, ocet, sůl a koření svařte v 500 ml vody, nalijte do skleniček, uzavřete a otočte na utěrku dnem vzhůru.
3
Odloženou kedlubnu rozmixujte s ricottou, pecorinem a hořčicí, dosolte. Chléb potřete olejem a z obou stran opečte. Vrstvěte krém, plátky masa, nakládané kedlubny a lístky rukoly.