Hovězí uvaříme do měkka (z vývaru uděláme polévku). Vychladlá vejce jemně nastrouháme a zamícháme do nich ocet a cukr, aby z toho byla kašička, kterou dochutíme solí a pepřem. Dáme vychladit. Maso nakrájíme na větší kousky a polijeme kašičkou.
2
Kombinace teplého masa a studené omáčky je delikatesa. Tlustý krajíc čerstvého chleba je nejlepší příloha.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Pastis Petite
|11. 5. 2006 16:30
Airan, omlouvám se Vám i čtenářkám, zapomněla jsem se zmínit o oleji. Také ho tam dávám. děkuji za připomínku :-))))
Jaroslava Oumarová
|11. 5. 2006 11:25
Tohle určitě zkusím, až budu vařit maso na polévku, díky za tip:-)
Airan
|11. 5. 2006 10:58
Pastis, souhlasim, ze je to delikatesa:-) Mame to moc radi, jen do kasicky pridavam i lzice oleje. Delam to presne podle vasi radi, uvarim vice masa - pak je z toho vyborna polevka. Doporucuji!