Smíchejte ingredience na marinádu a nechte hovězí namarinovat, nejlépe přes noc. Připravte si i dressing. Cibuli a papriky nakrájejte na tenké plátky a na pánvi je nechte 2-3 minutky orestovat. Můžete k nim kápnout trošku dressingu. Přendejte do mísy a nechte vychladnout. Pak přikrájejte 3/4 okurky na velmi tenké plátky - stačí ji "naškrábat" škrabkou na brambory a promíchejte s paprikou a cibulí. Zbytek dressingu přidejte až těsně před podáváním.
Pak steaky na hodně rozpálené pánvi opečte (6-8 minut) a vyjměte z pánve. Přebytečnou marinádu si ponechejte na později. Maso nakrájejte na tenké nudličky.
3
Uvařené nudle dejte na pánev, nalijte na ně zbylou marinádu a nechte 2 minutky orestovat a vše je připravené k podávání.