Na oleji osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme maso nakrájené na kostky. Až se maso zatáhne, opepříme, osolíme, okmínujeme a podlejeme vodou a dusíme. Když je maso téměř hotové, přidáme kedlubny nakrájené na kostičky a ještě chvíli společně dodusíme.
2
Nakonec zahustíme moukou rozmíchanou v trošce vody. Můžeme ještě dochutit polévkovým kořením "Klasik".
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
recepty 73
|18. 8. 2010 14:15
Dělám z vepřové plece,je to rychlovka,která chutná všem.1.Jiří
Mirka.L.
|17. 4. 2007 06:34
Vynikající!Kedlubky jsou strále levnější.Uvařila jsem to příteli ze dvou druhů mas.Hovězího a vepřového dohromady.Opravdu to moc chválil.Dobrý recept.
ROB
|6. 8. 2006 17:07
Použil jsem zadní a bylo to supr.
Ivana Samcová
|10. 5. 2006 18:50
Dělám něco podobného z vepřové kýty. Dávám do toho vorčestr a brambory. Kedlubny jsou v tom výborné. Tento recept, až budeme mít kedlubny, určitě vyzkouším.
Anonym
|10. 5. 2006 11:48
Je to vynikající rychlé jídlo,do kterého jde ke konci dušení přidat nakrájené brambory a je hotov celý oběd.Je to výborné!Těch kedlubnů může být i podstatně více.