• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Hovězí s hořčicovou omáčkou
Napište svůj komentář k receptu

Hovězí s hořčicovou omáčkou

autor: Uživatel (#121882)
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Hovězí s hořčicovou omáčkou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1,50
      kg hovězí roštěná nebo zadní
    • 1
      ks cibule
    • 3
      ks nakládané okurky
    • 5
      lžíce hořčice plnotučná 4-5
    • 2
      ks vejce natvrdo
    • slunečnicový olej
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      kostka masox

Postup přípravy receptu

1
Maso nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a vložíme na rozpálený tuk a po obou stranách opečeme. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a společně ještě chvíli osmahneme. Maso podlijeme, přidáme kostku masoxu a dusíme doměkka. Potom maso vyjmeme, přidáme 4-5 lžic plnotučné hořčice, okurku a vejce nakrájené na malé kousky a promícháme. Vložíme zpět dušené hovězí masíčko a prohřejeme. (Druhý den je to maso ještě lepší).
2
Jako příloha je nejlepší bramborový knedlík nebo dušená rýže.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hovězí s prosciuttem a hořčicovou brandy omáčkou

Hovězí s prosciuttem a hořčicovou…

Hovězí vývar / hovězí polévka

Hovězí vývar / hovězí polévka

Hovězí pupek s houbovou omáčkou a sejkorami

Hovězí pupek s houbovou omáčkou a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Di | 19. 3. 2008 09:07

    Podobný recept jsem před léty získala od maminky mého manžela. Malé obměny: Pod maso lze dát nakrájenou slaninu, k cibuli přidám také stroužek, dva nasekaného česneku. Maso opeču. opepřím a hned přidám hořčici. Podleju a dusím (bez masoxu). Po změknutí masa vydusím na šťávu, zapráším moukou, opeču ji a podliji studenou vodou, rozmíchám do hladka, povařím a přidám smetanu (kysanou nebo sladkou). Kostičkami okurky sypu na talíři. Dělám také z nakrájeného vepřového srdce (raději v papiňáku), je to moc dobré. U nás se jako příloha jí houskové knedlíky (nekynuté).

  • Lenka Mauleova | 18. 3. 2008 19:20

    Bylo to mooooc dobré i když jsem to trošku upravila...maso jsem dala na kostičky protože jsem ho měla málo...navíc jsem přidala ještě nakrájený párek a zahustila jsem to tmavou jíškou. Skvělé!!!!

  • Anonym | 9. 5. 2006 20:01

    Tento recept dělám roky,jsou to moc dobré roštěnky,ale ten kdo nemá rád hořčici,ten si nepochutná,jelikož ona je namísto mouky jako zahuš´tovadlo.Velice pikantní.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Hovězí Oběd Večeře Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hořčice plnotučná Hovězí roštěná Masox Nakládané okurky Pepř mletý Slunečnicový olej Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pikantní fazolky

Pikantní fazolky

Krémová květáková polévka

Krémová květáková polévka

Kremrole s vanilkovo-nugátovým krémem

Kremrole s vanilkovo-nugátovým krémem

Palačinky s jahodovým přelivem

Palačinky s jahodovým přelivem

Marokánky IV.

Marokánky IV.

Ledový salát s cherry rajčátky a smetanou

Ledový salát s cherry rajčátky a…

Rychlý jahodový koláč

Rychlý jahodový koláč

Kynutý knedlík z mikrovlnky

Kynutý knedlík z mikrovlnky

Krůtí s rýžovými nudlemi

Krůtí s rýžovými nudlemi

Doporučujeme

45 minut
Kuře na paprice

Kuře na paprice

20 minut
Dýňová polévka s hruškami

Dýňová polévka s hruškami

40 minut
Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

40 minut
Lamington

Lamington

30 minut
Topinky se smaženicí

Topinky se smaženicí

40 minut
Nepečený jablkový dort

Nepečený jablkový dort

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

277
Těstoviny s bílými fazolemi
Těstoviny s bílými…
154
Ragů (salsa Bolognese) iliti
Ragů (salsa Bolognese)…
135
Hummus z červené řepy
Hummus z červené řepy
87
Křupavé bramboráčky s křenem
Křupavé bramboráčky s…
75
Francouzský dresing
Francouzský dresing

Zajímavé články

Brigitte Bardot: Slavná vegetariánka, která obzvlášť miluje jeden koláč
Brigitte Bardot: Slavná vegetariánka, která…
Cookies 5x jinak: Upečte si sladké domácí sušenky, které jsou perfektní k snídani i svačině
Cookies 5x jinak: Upečte si sladké domácí sušenky…
Proč milovat špagetovou dýni? Dá se v jídle skvěle zamaskovat a vařit s ní je legrace
Proč milovat špagetovou dýni? Dá se v jídle…
Chcete jíst víc bílkovin? Těchto 7 trvanlivých potravin by vám doma nemělo chybět
Chcete jíst víc bílkovin? Těchto 7 trvanlivých…
Hitparáda hřibů: Víte, které jsou nejchutnější a jak je poznáte?
Hitparáda hřibů: Víte, které jsou nejchutnější a…
AHA.cz Odvážné rozhodnutí Charlotte Elly Gottové: Táta by byl pyšný

Odvážné rozhodnutí Charlotte Elly Gottové: Táta by byl pyšný

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Blesk pro ženy Yvetta Blanarovičová slaví neuvěřitelné 62. narozeniny: 5 věcí, které stojí za jejím mladistvým vzhledem

Yvetta Blanarovičová slaví neuvěřitelné 62. narozeniny: 5 věcí, které stojí za jejím mladistvým vzhledem

Ženy.cz Otravuje vám život vnitřní kritik? Kde se vzal a jak s ním zatočit

Otravuje vám život vnitřní kritik? Kde se vzal a jak s ním zatočit

Blesk.cz Drsné přání Freimanové k dnešnímu jubileu: Veroniko, tohle jsi neměla zapotřebí!

Drsné přání Freimanové k dnešnímu jubileu: Veroniko, tohle jsi neměla zapotřebí!

SportRevue.cz Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Maminka.cz Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Blesk Horoskopy Tajemství andělského čísla 111. Co znamená, když vidíte často tři jedničky? Na tohle se zaměřte

Tajemství andělského čísla 111. Co znamená, když vidíte často tři jedničky? Na tohle se zaměřte

  • Recepty.cz
  • Hovězí s hořčicovou omáčkou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact