• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Hovězí s hořčicovou omáčkou
Napište svůj komentář k receptu

Hovězí s hořčicovou omáčkou

autor: Uživatel (#121882)
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Hovězí s hořčicovou omáčkou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1,50
      kg hovězí roštěná nebo zadní
    • 1
      ks cibule
    • 3
      ks nakládané okurky
    • 5
      lžíce hořčice plnotučná 4-5
    • 2
      ks vejce natvrdo
    • slunečnicový olej
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      kostka masox

Postup přípravy receptu

1
Maso nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a vložíme na rozpálený tuk a po obou stranách opečeme. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a společně ještě chvíli osmahneme. Maso podlijeme, přidáme kostku masoxu a dusíme doměkka. Potom maso vyjmeme, přidáme 4-5 lžic plnotučné hořčice, okurku a vejce nakrájené na malé kousky a promícháme. Vložíme zpět dušené hovězí masíčko a prohřejeme. (Druhý den je to maso ještě lepší).
2
Jako příloha je nejlepší bramborový knedlík nebo dušená rýže.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hovězí s prosciuttem a hořčicovou brandy omáčkou

Hovězí s prosciuttem a hořčicovou…

Hovězí vývar / hovězí polévka

Hovězí vývar / hovězí polévka

Hovězí pupek s houbovou omáčkou a sejkorami

Hovězí pupek s houbovou omáčkou a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Di | 19. 3. 2008 09:07

    Podobný recept jsem před léty získala od maminky mého manžela. Malé obměny: Pod maso lze dát nakrájenou slaninu, k cibuli přidám také stroužek, dva nasekaného česneku. Maso opeču. opepřím a hned přidám hořčici. Podleju a dusím (bez masoxu). Po změknutí masa vydusím na šťávu, zapráším moukou, opeču ji a podliji studenou vodou, rozmíchám do hladka, povařím a přidám smetanu (kysanou nebo sladkou). Kostičkami okurky sypu na talíři. Dělám také z nakrájeného vepřového srdce (raději v papiňáku), je to moc dobré. U nás se jako příloha jí houskové knedlíky (nekynuté).

  • Lenka Mauleova | 18. 3. 2008 19:20

    Bylo to mooooc dobré i když jsem to trošku upravila...maso jsem dala na kostičky protože jsem ho měla málo...navíc jsem přidala ještě nakrájený párek a zahustila jsem to tmavou jíškou. Skvělé!!!!

  • Anonym | 9. 5. 2006 20:01

    Tento recept dělám roky,jsou to moc dobré roštěnky,ale ten kdo nemá rád hořčici,ten si nepochutná,jelikož ona je namísto mouky jako zahuš´tovadlo.Velice pikantní.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Hovězí Oběd Večeře Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hořčice plnotučná Hovězí roštěná Masox Nakládané okurky Pepř mletý Slunečnicový olej Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Přírodní řízek

Přírodní řízek

Francouzský hruškový koláč

Francouzský hruškový koláč

Punčové řezy pí Marečkové

Punčové řezy pí Marečkové

Kakaové řezy s jablky

Kakaové řezy s jablky

Grilované obří krevety

Grilované obří krevety

Krémová kapustová polévka

Krémová kapustová polévka

Dort "Hlava koně"

Dort "Hlava koně"

Kuře pečené na bramboráku

Kuře pečené na bramboráku

Banánová roláda s pudinkovým krémem

Banánová roláda s pudinkovým krémem

Doporučujeme

90 minut
Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

86
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
40
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
32
Klasické lečo
Klasické lečo
31
Virgin mojito
Virgin mojito
24
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.

Zajímavé články

Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s drobenkou, tvarohové řezy s jahodami a rychlý banánový koláč
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s…
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho připravit, aby byl dokonalý
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho…
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v čem je lepší než ta klasická?
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v…
AHA.cz Nejtěžší období Adamczykové: Pomoc od Markovy rodiny nutná!

Nejtěžší období Adamczykové: Pomoc od Markovy rodiny nutná!

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Blesk pro ženy Náročné období v práci? 5 tipů, jak ho přežít a nevyhořet

Náročné období v práci? 5 tipů, jak ho přežít a nevyhořet

Ženy.cz Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Blesk.cz Poprvé od porodu ve společnosti: Lela Vémola to roztočila v casinu!

Poprvé od porodu ve společnosti: Lela Vémola to roztočila v casinu!

SportRevue.cz FOTO: Krásky z bazénů. Simona Baumrtová, Bára Seemanová a 30 dalších nejhezčích (ex)plavkyň světa

FOTO: Krásky z bazénů. Simona Baumrtová, Bára Seemanová a 30 dalších nejhezčích (ex)plavkyň světa

Maminka.cz Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Blesk Horoskopy Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

  • Recepty.cz
  • Hovězí s hořčicovou omáčkou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact