• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Hovězí s hořčicovou omáčkou
Napište svůj komentář k receptu

Hovězí s hořčicovou omáčkou

autor: Uživatel (#121882)
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Hovězí s hořčicovou omáčkou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1,50
      kg hovězí roštěná nebo zadní
    • 1
      ks cibule
    • 3
      ks nakládané okurky
    • 5
      lžíce hořčice plnotučná 4-5
    • 2
      ks vejce natvrdo
    • slunečnicový olej
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      kostka masox

Postup přípravy receptu

1
Maso nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a vložíme na rozpálený tuk a po obou stranách opečeme. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a společně ještě chvíli osmahneme. Maso podlijeme, přidáme kostku masoxu a dusíme doměkka. Potom maso vyjmeme, přidáme 4-5 lžic plnotučné hořčice, okurku a vejce nakrájené na malé kousky a promícháme. Vložíme zpět dušené hovězí masíčko a prohřejeme. (Druhý den je to maso ještě lepší).
2
Jako příloha je nejlepší bramborový knedlík nebo dušená rýže.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hovězí s prosciuttem a hořčicovou brandy omáčkou

Hovězí s prosciuttem a hořčicovou…

Hovězí vývar / hovězí polévka

Hovězí vývar / hovězí polévka

Hovězí pupek s houbovou omáčkou a sejkorami

Hovězí pupek s houbovou omáčkou a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Di | 19. 3. 2008 09:07

    Podobný recept jsem před léty získala od maminky mého manžela. Malé obměny: Pod maso lze dát nakrájenou slaninu, k cibuli přidám také stroužek, dva nasekaného česneku. Maso opeču. opepřím a hned přidám hořčici. Podleju a dusím (bez masoxu). Po změknutí masa vydusím na šťávu, zapráším moukou, opeču ji a podliji studenou vodou, rozmíchám do hladka, povařím a přidám smetanu (kysanou nebo sladkou). Kostičkami okurky sypu na talíři. Dělám také z nakrájeného vepřového srdce (raději v papiňáku), je to moc dobré. U nás se jako příloha jí houskové knedlíky (nekynuté).

  • Lenka Mauleova | 18. 3. 2008 19:20

    Bylo to mooooc dobré i když jsem to trošku upravila...maso jsem dala na kostičky protože jsem ho měla málo...navíc jsem přidala ještě nakrájený párek a zahustila jsem to tmavou jíškou. Skvělé!!!!

  • Anonym | 9. 5. 2006 20:01

    Tento recept dělám roky,jsou to moc dobré roštěnky,ale ten kdo nemá rád hořčici,ten si nepochutná,jelikož ona je namísto mouky jako zahuš´tovadlo.Velice pikantní.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Hovězí Oběd Večeře Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hořčice plnotučná Hovězí roštěná Masox Nakládané okurky Pepř mletý Slunečnicový olej Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Nudlová polévka s mrkví

Nudlová polévka s mrkví

Jednoduchá brokolicová polévka

Jednoduchá brokolicová polévka

Bábovka olejová

Bábovka olejová

Smažená zelenina po italsku

Smažená zelenina po italsku

Jahodová limonáda

Jahodová limonáda

Krémová vajíčková pomazánka

Krémová vajíčková pomazánka

Dalamánky z chleba

Dalamánky z chleba

Muffiny na více způsobů

Muffiny na více způsobů

Kefírový koláč s ořechy

Kefírový koláč s ořechy

Doporučujeme

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

33
Výborný a rychlý borůvkový koláč s drobenkou
Výborný a rychlý…
33
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
29
Rizoto zeleninové s kuřecím masem
Rizoto zeleninové s…
23
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
20
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Švestkový koláč s…

Zajímavé články

Lžícový švestkový koláč podle Stelly Zázvorkové: Rychlý recept na víkend, který vám zmizí pod rukama
Lžícový švestkový koláč podle Stelly Zázvorkové:…
Dokonalé letní guacamole: Připravte si klasiku nebo variantu s pečenými rajčaty, mangem či slaninou
Dokonalé letní guacamole: Připravte si klasiku…
Salát, který miluje princezna Kate: Je ideální do horkých letních dní
Salát, který miluje princezna Kate: Je ideální do…
Pozor na jedovaté cukety! Podle čeho poznáte, že se jim máte vyhnout?
Pozor na jedovaté cukety! Podle čeho poznáte, že…
Grilovací sezóna zahájena: 6 nezbytných pomůcek pro každého gril mistra
Grilovací sezóna zahájena: 6 nezbytných pomůcek…
AHA.cz Ivana Gottová před komisí: Boj o manžela!

Ivana Gottová před komisí: Boj o manžela!

Mimibazar Román Návrat do zátoky: Ideální kniha pro letní dny. Prožijte příběh plný lásky a romantiky!

Román Návrat do zátoky: Ideální kniha pro letní dny. Prožijte příběh plný lásky a romantiky!

Dáma.cz Tragické osudy českých dětských hvězd: Drogy, alkohol, deprese i rakovina

Tragické osudy českých dětských hvězd: Drogy, alkohol, deprese i rakovina

Blesk pro ženy Styl Wednesday ovládne podzim! Temná estetika jako nová posedlost

Styl Wednesday ovládne podzim! Temná estetika jako nová posedlost

Ženy.cz Namísto rovnocennosti válka pohlaví. Kam až zajde moderní feminismus?

Namísto rovnocennosti válka pohlaví. Kam až zajde moderní feminismus?

Blesk.cz Slavíme Mezinárodní den ženské rozkoše: Top orgasmy z filmů!

Slavíme Mezinárodní den ženské rozkoše: Top orgasmy z filmů!

SportRevue.cz FOTO: 41 fotbalových děv, Které jsme mohli vidět v roce 2014 na mistrovství světa v Brazílii

FOTO: 41 fotbalových děv, Které jsme mohli vidět v roce 2014 na mistrovství světa v Brazílii

Maminka.cz Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Blesk Horoskopy Pijavice, vůdkyně nebo hasička konfliktů? Co prozradí den, kdy jste se narodila?

Pijavice, vůdkyně nebo hasička konfliktů? Co prozradí den, kdy jste se narodila?

  • Recepty.cz
  • Hovězí s hořčicovou omáčkou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact