• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Hovězí roštěná tradiční
Napište svůj komentář k receptu

Hovězí roštěná tradiční

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.2
hodnotilo: 22
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Hovězí roštěná tradiční
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • hovězí roštěná asi 1,5 cm silné plátky z (vysokého) roštěnce
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      pepř mletý
    • 80
      g hladká mouka
    • 4
      lžíce sádlo

Postup přípravy receptu

1
Plátky naříznout na několika místech, zlehka naklepat, popepřit, poprášit hladkou moukou. Na rozpáleném oleji rychle opéci, osolit dle chuti, podlít trochou horké vody, přikrýt pokličkou a podusit jen tak dlouho, aby šťáva ztratila "moučnou" chuť (stačí 10 minut). Roštěnky vyjmout na předehřáté talíře, polít šťávou a podávat s dušenou rýží.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hovězí krk na hořčici alias chuďasova roštěná

Hovězí krk na hořčici alias chuďasova…

Sekaná jako roštěná

Sekaná jako roštěná

Roštěná mé babičky

Roštěná mé babičky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Danča | 27. 8. 2014 23:21

    Ano :))) Taky nemám ráda, když píše někdo hrubky, ale tady opravdu hrubka není.............. :-D

  • chvajda | 27. 12. 2013 10:54

    nicméně paní Jana měla pravdu, hrubka tam je, mělo tam být : dva kousky mě stály sto (kč).... ;-)

  • E-s-s | 7. 2. 2013 11:39

    Milá paní Jano, pokud byste si to správně přečetla, tak paní Vacula napsala: dva kousky mě stáli sto (myslela tím sto korun), ale stálo to za to.. k tomu snad nemusím nic vysvětlovat a chápete to. A prosím naučte se číst a pokud to neumíte, tak radši nečtěte a nekritizujte. Nikol :-))

  • Jana | 17. 12. 2012 15:48

    nauačte se pravopis - dva kousky mě stály za to - je správně, vy jste napsala - stali za to. Než psát s hrubkama, radši nepište nic. Jana

  • Tereza T
    Tereza T | 24. 11. 2010 14:26

    Opraveno, díky.

  • Klara | 23. 11. 2010 22:35

    4o znamená v recepte "0 plátek"?

  • vacula | 23. 11. 2010 20:26

    výborné- dva kousky mě stali sto...,ale stalo to za to..

  • Andrea | 29. 5. 2008 09:42

    to vypadá sympaticky:-) žádná velká práce, přehledné suroviny. Dávám 1 a doufám, že nebudu v neděli sklamaná

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Hovězí Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Hovězí roštěná Pepř mletý Sádlo Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Maso tří barev

Maso tří barev

Vepřové plátky pana nadlesního

Vepřové plátky pana nadlesního

Jahodový piškot s pudinkem

Jahodový piškot s pudinkem

Plněný lilek (melanzane ripiene)

Plněný lilek (melanzane ripiene)

Hrnková kávová buchta

Hrnková kávová buchta

Domácí kachní paštika

Domácí kachní paštika

Plněná kuřecí prsa s broskví a feferonkou

Plněná kuřecí prsa s broskví a…

Kuřecí nudličky v tempuře

Kuřecí nudličky v tempuře

Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

Doporučujeme

90 minut
Husí prsa s nádivkou

Husí prsa s nádivkou

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

300 minut
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a červeným zelím

Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

34
Pohanka s uzeným masem
Pohanka s uzeným masem
18
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
16
Nejlepší bramborové knedlíky
Nejlepší bramborové…
13
Zelná polévka s uzenými žebry
Zelná polévka s uzenými…
10
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…

Zajímavé články

Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit zavářku do polévek i základ hlavních jídel
Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit…
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské hodování tradiční polévkou s játrovými knedlíčky
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské…
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás zahřejí
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás…
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat trochu jinak
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat…
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka: Upečte si vláčný moučník z rodinné kuchařky
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka:…
AHA.cz Tohle se v seriálu Polabí fakt povedlo: Cibulkovou nahradí Cibulková!

Tohle se v seriálu Polabí fakt povedlo: Cibulkovou nahradí Cibulková!

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Ženy.cz „Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

„Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

Blesk.cz Překvapení v Naked Attraction: Návrat sexy Terezy! Koho si vybere?

Překvapení v Naked Attraction: Návrat sexy Terezy! Koho si vybere?

SportRevue.cz Smolaři. 5 legend českého hokeje, které přišly o zlatý turnaj v Naganu

Smolaři. 5 legend českého hokeje, které přišly o zlatý turnaj v Naganu

Maminka.cz Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Blesk Horoskopy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

  • Recepty.cz
  • Hovězí roštěná tradiční
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact