• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Hovězí roštěná tradiční
Napište svůj komentář k receptu

Hovězí roštěná tradiční

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.2
hodnotilo: 22
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Hovězí roštěná tradiční
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • hovězí roštěná asi 1,5 cm silné plátky z (vysokého) roštěnce
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      pepř mletý
    • 80
      g hladká mouka
    • 4
      lžíce sádlo

Postup přípravy receptu

1
Plátky naříznout na několika místech, zlehka naklepat, popepřit, poprášit hladkou moukou. Na rozpáleném oleji rychle opéci, osolit dle chuti, podlít trochou horké vody, přikrýt pokličkou a podusit jen tak dlouho, aby šťáva ztratila "moučnou" chuť (stačí 10 minut). Roštěnky vyjmout na předehřáté talíře, polít šťávou a podávat s dušenou rýží.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hovězí krk na hořčici alias chuďasova roštěná

Hovězí krk na hořčici alias chuďasova…

Sekaná jako roštěná

Sekaná jako roštěná

Roštěná mé babičky

Roštěná mé babičky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Danča | 27. 8. 2014 23:21

    Ano :))) Taky nemám ráda, když píše někdo hrubky, ale tady opravdu hrubka není.............. :-D

  • chvajda | 27. 12. 2013 10:54

    nicméně paní Jana měla pravdu, hrubka tam je, mělo tam být : dva kousky mě stály sto (kč).... ;-)

  • E-s-s | 7. 2. 2013 11:39

    Milá paní Jano, pokud byste si to správně přečetla, tak paní Vacula napsala: dva kousky mě stáli sto (myslela tím sto korun), ale stálo to za to.. k tomu snad nemusím nic vysvětlovat a chápete to. A prosím naučte se číst a pokud to neumíte, tak radši nečtěte a nekritizujte. Nikol :-))

  • Jana | 17. 12. 2012 15:48

    nauačte se pravopis - dva kousky mě stály za to - je správně, vy jste napsala - stali za to. Než psát s hrubkama, radši nepište nic. Jana

  • Tereza T
    Tereza T | 24. 11. 2010 14:26

    Opraveno, díky.

  • Klara | 23. 11. 2010 22:35

    4o znamená v recepte "0 plátek"?

  • vacula | 23. 11. 2010 20:26

    výborné- dva kousky mě stali sto...,ale stalo to za to..

  • Andrea | 29. 5. 2008 09:42

    to vypadá sympaticky:-) žádná velká práce, přehledné suroviny. Dávám 1 a doufám, že nebudu v neděli sklamaná

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Hovězí Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Hovězí roštěná Pepř mletý Sádlo Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Africká lilková pomazánka

Africká lilková pomazánka

Květákový nákyp s kuřecím masem

Květákový nákyp s kuřecím masem

Krkovice na moravance

Krkovice na moravance

Čalamáda na špagety

Čalamáda na špagety

Pochoutkový dip k zelenině

Pochoutkový dip k zelenině

Perníkové řezy s marcipánovým krémem

Perníkové řezy s marcipánovým krémem

Těstovinový salát s kukuřicí a tuňákem

Těstovinový salát s kukuřicí a tuňákem

Jahodový džem podle Dity P.

Jahodový džem podle Dity P.

Sladký zeleninový salát z paprik, rajčat a okurek

Sladký zeleninový salát z paprik,…

Doporučujeme

40 minut
Španělská bramborová polévka

Španělská bramborová polévka

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

41
Fazolová polévka mňam
Fazolová polévka mňam
32
Ořechový chlebíček
Ořechový chlebíček
30
Meruňkový táč kynutý
Meruňkový táč kynutý
24
Klasické lečo
Klasické lečo
24
Nepečený ovocný dort
Nepečený ovocný dort

Zajímavé články

Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
AHA.cz Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy 5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Potřetí ženatý Noid: Veřejná omluva exmanželkám!

Potřetí ženatý Noid: Veřejná omluva exmanželkám!

SportRevue.cz VIDEO: 10 nejkrásnějších tenistek všech dob. Světu vládnou slovanské holky

VIDEO: 10 nejkrásnějších tenistek všech dob. Světu vládnou slovanské holky

Maminka.cz Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

  • Recepty.cz
  • Hovězí roštěná tradiční
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact