hovězí roštěná
asi 1,5 cm silné plátky z (vysokého) roštěnce
1
špetka
sůl
1
pepř mletý
80
g
hladká mouka
4
lžíce
sádlo
Postup přípravy receptu
1
Plátky naříznout na několika místech, zlehka naklepat, popepřit, poprášit hladkou moukou. Na rozpáleném oleji rychle opéci, osolit dle chuti, podlít trochou horké vody, přikrýt pokličkou a podusit jen tak dlouho, aby šťáva ztratila "moučnou" chuť (stačí 10 minut). Roštěnky vyjmout na předehřáté talíře, polít šťávou a podávat s dušenou rýží.
Milá paní Jano, pokud byste si to správně přečetla, tak paní Vacula napsala: dva kousky mě stáli sto (myslela tím sto korun), ale stálo to za to.. k tomu snad nemusím nic vysvětlovat a chápete to.
A prosím naučte se číst a pokud to neumíte, tak radši nečtěte a nekritizujte. Nikol :-))
Jana
|17. 12. 2012 15:48
nauačte se pravopis - dva kousky mě stály za to - je správně, vy jste napsala - stali za to. Než psát s hrubkama, radši nepište nic. Jana