ml
rýžové víno
mirina - lze nahradcit bílým přírodním
40
g
bílá ředkev
20
g
cibule
20
g
jablka
1
stroužek
česnek
3
ks
rajčata
na ozdobu
Postup přípravy receptu
1
Maso odblaníme a dáme na hodinu do mrazničky. V polozmrzlém stavu je nakrájíme na 24 velmi tenkých plátků. Cibulovou nať omyjeme, nakrájíme na stejnou šířku jako hovězí plátky a ovineme vždy dvěma kousky masa. Rolky sepneme a na oleji zprudka opečeme tak, aby maso uvnitř zůstalo růžové.
2
Na omáčku nastouháme najemno ředkev, cibuli, jablko a česnek. Sójovou omáčku smícháme s vínem a přidáme k zelenině. Nevaříme ! Rolky ozdobíme čtvtkami rajčat, namáčíme je v omáčce a podáváme s dušenou rýží.
Exotické a dobré, konečně jsem vyzkoušela něco z asijské kuchyně:-). Recept jsem si vyložila trochu po svém, takže dodám fotku, jak to dopadlo. Jen té omáčky se zdá být trochu moc. Klidně by stačila třetina
kuchařinka
|10. 2. 2008 14:31
Cibulovou nať omyjeme, nakrájíme na stejnou šířku jako hovězí plátky a ovineme vždy dvěma kousky masaCOŽE??