• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Hovězí řízky s rýží
Napište svůj komentář k receptu

Hovězí řízky s rýží

autor: J.Tereza
0.0
moje hodnoceni
3.3
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Hovězí řízky s rýží
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • slunečnicový olej
    • 1
      špetka sůl
    • 3
      stroužek česnek
    • 200
      g rýže
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 6
      ks hovězí maso řízky

Postup přípravy receptu

1
Řízky naklepeme, osolíme, opepříme a po obou stranách opečeme na oleji. Řízky přeložíme do pekáčku, zakryjeme propláchlou rýží promíchanou s prolisovaným česnekem, zalejeme výpekem a vodou (asi 2 dl), osolíme. V troubě dusíme přikryté asi 1 hodinu, dokud rýže není měkká.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hovězí ptáčky s rýží

Hovězí ptáčky s rýží

Zeleninové řízky v rýži - zapečené

Zeleninové řízky v rýži - zapečené

Hovězí vývar / hovězí polévka

Hovězí vývar / hovězí polévka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jindřiška | 14. 1. 2012 16:32

    Proč Slunečnicový olej ? Přece znáší poměrně nízkou teplotu a tak není vhodný na smažení (max. 145 ºC dle kvality). U nás se doporučuje na smažení jenom olivový olej (cca 180 ºC), který ale není výrazné vůně. Slunečnicový olej je vhodný např. do pečení.

  • Jana Kutačová | 21. 8. 2010 14:57

    Zorko :o) Je mi jasné,že když se komentář zobrazuje hned,že je podstatně těžší si tady udělat pořádky a vše pohlídat ,ale je fakt,že na druhé straně i mě mrzí,že komentáře tady často nejsou vůbec k receptu a často jsou i nechutné.No co naděláme,buď si jich nebudeme všímat a nebo pak už je volba každého z nás co a jak :o)

  • Zora Manasová | 21. 8. 2010 12:16

    To je, Jani, pravda, ale mňa hnevá, že to tam zostalo (dokonca i dnes to tu ešte je). Dnes nie je problém ani na dovolenke prebehnúť stránky a urobiť poriadok. Toto je len ďalší dôkaz toho, že to tu upadá. Za Kovářovcov to nebolo možné. Je fajn, že komentáre hneď nabehnú, ale na druhej strane to vyžaduje väčšiu kontrolu. Pekný víkend. P.S. Prosím, bez tej pani, som Zora, a môžeme si v pohode tykať.

  • Jana Kutačová | 20. 8. 2010 11:07

    Paní Zorko,vůbec si toho komentáře nevšímejte,je to přesně to,co chtěl,aby jsme se pohoršovali,ale je to idiot(beztak nějaké dítě na prázdninách,které se nudí),rodiče na něj nemají čas a už se nemůže dočkat školy:o))

  • Zora Manasová | 19. 8. 2010 23:50

    Tu už zodpovední o 15:46 nepracujú, že takéto hulvátstva trpia?

  • mlsný šmakoun | 19. 8. 2010 15:45

    Chce to podlít kraví močí, pak to suché není a má to ten pravý ještě silnější hovězí šmak!!!!! Mňam!

  • Michaela Linhartová | 19. 8. 2010 09:53

    Bohužel nám to nechutnalo. Je to opravdu suché.

  • Tereza Jarčušková | 8. 8. 2006 13:53

    Nie je to suché. Pečte prikryté a podlievate, vytvorí sa tak akurát vlhké. Rezne vsajú šťavu z ryže.

  • Jana z VM | 8. 8. 2006 07:17

    Máme moc rádi hovězí maso, ale tohle si nedovedu ve finále představit. Není to moc upečené a suché ?

  • Aninka | 7. 8. 2006 16:14

    Moc dobrý a s rýží skvělý.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Hovězí Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Hovězí maso Pepř mletý Rýže Slunečnicový olej Sůl

Pravý holandský řízek

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vepřové bavorské závitky

Vepřové bavorské závitky

Skvělá kynutá ořechová bábovka nebo srnčí hřbet

Skvělá kynutá ořechová bábovka nebo…

Broskvové řezy s pudinkem

Broskvové řezy s pudinkem

Pórková omáčka

Pórková omáčka

Banánové Margot řezy

Banánové Margot řezy

Bramborovo-pórková polévka

Bramborovo-pórková polévka

Pórková polévka se slaninou I.

Pórková polévka se slaninou I.

Pečené kuře s čočkou beluga

Pečené kuře s čočkou beluga

Vanilkové řezy "POLÁRKA" z remosky

Vanilkové řezy "POLÁRKA" z remosky

Doporučujeme

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Pravý holandský řízek

Poslední sledované recepty

593
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
22
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
22
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
20
Brokolicová polévka se smetanou
Brokolicová polévka se…
20
Litý perník s jablky
Litý perník s jablky

Zajímavé články

Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i nasladko. A má jednu velkou výhodu!
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i…
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez lepku a s minimem kalorií!
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez…
AHA.cz Neskutečných 178 milionů! Heřmánek sepsal závěť den před smrtí

Neskutečných 178 milionů! Heřmánek sepsal závěť den před smrtí

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Stylové ikony nad 70 let: Co se můžeme naučit od Havlové, Vondráčkové či Meryl Streep?

Stylové ikony nad 70 let: Co se můžeme naučit od Havlové, Vondráčkové či Meryl Streep?

Ženy.cz 5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

Blesk.cz Lela po operaci synka (6 měsíců): Konečně dobré zprávy!

Lela po operaci synka (6 měsíců): Konečně dobré zprávy!

SportRevue.cz FOTO: 50 (ex)sportovkyň, které vypadají v bikinách zatraceně dobře

FOTO: 50 (ex)sportovkyň, které vypadají v bikinách zatraceně dobře

Maminka.cz GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

Blesk Horoskopy V novém dílu Eroskopu se svléká Martiano: Žhavé výstřely! Co čeká vaše znamení?

V novém dílu Eroskopu se svléká Martiano: Žhavé výstřely! Co čeká vaše znamení?

Další doporučené recepty:

Hovězí roláda s houbovou omáčkou
Hovězí roláda s houbovou omáčkou
Hovězí roládky s velikonoční hlavičkou
Hovězí roládky s velikonoční hlavičkou
Hovězí řízky obalované sýrem
Hovězí řízky obalované sýrem
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Hovězí s kapustičkami
Hovězí s kapustičkami
Hovězí s nudlemi a sezamovými semínky
Hovězí s nudlemi a sezamovými semínky
  • Recepty.cz
  • Hovězí řízky s rýží
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact