• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Hovězí řízky s rýží
Napište svůj komentář k receptu

Hovězí řízky s rýží

autor: J.Tereza
0.0
moje hodnoceni
3.3
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Hovězí řízky s rýží
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • slunečnicový olej
    • 1
      špetka sůl
    • 3
      stroužek česnek
    • 200
      g rýže
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 6
      ks hovězí maso řízky

Postup přípravy receptu

1
Řízky naklepeme, osolíme, opepříme a po obou stranách opečeme na oleji. Řízky přeložíme do pekáčku, zakryjeme propláchlou rýží promíchanou s prolisovaným česnekem, zalejeme výpekem a vodou (asi 2 dl), osolíme. V troubě dusíme přikryté asi 1 hodinu, dokud rýže není měkká.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hovězí ptáčky s rýží

Hovězí ptáčky s rýží

Zeleninové řízky v rýži - zapečené

Zeleninové řízky v rýži - zapečené

Hovězí vývar / hovězí polévka

Hovězí vývar / hovězí polévka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jindřiška | 14. 1. 2012 16:32

    Proč Slunečnicový olej ? Přece znáší poměrně nízkou teplotu a tak není vhodný na smažení (max. 145 ºC dle kvality). U nás se doporučuje na smažení jenom olivový olej (cca 180 ºC), který ale není výrazné vůně. Slunečnicový olej je vhodný např. do pečení.

  • Jana Kutačová | 21. 8. 2010 14:57

    Zorko :o) Je mi jasné,že když se komentář zobrazuje hned,že je podstatně těžší si tady udělat pořádky a vše pohlídat ,ale je fakt,že na druhé straně i mě mrzí,že komentáře tady často nejsou vůbec k receptu a často jsou i nechutné.No co naděláme,buď si jich nebudeme všímat a nebo pak už je volba každého z nás co a jak :o)

  • Zora Manasová | 21. 8. 2010 12:16

    To je, Jani, pravda, ale mňa hnevá, že to tam zostalo (dokonca i dnes to tu ešte je). Dnes nie je problém ani na dovolenke prebehnúť stránky a urobiť poriadok. Toto je len ďalší dôkaz toho, že to tu upadá. Za Kovářovcov to nebolo možné. Je fajn, že komentáre hneď nabehnú, ale na druhej strane to vyžaduje väčšiu kontrolu. Pekný víkend. P.S. Prosím, bez tej pani, som Zora, a môžeme si v pohode tykať.

  • Jana Kutačová | 20. 8. 2010 11:07

    Paní Zorko,vůbec si toho komentáře nevšímejte,je to přesně to,co chtěl,aby jsme se pohoršovali,ale je to idiot(beztak nějaké dítě na prázdninách,které se nudí),rodiče na něj nemají čas a už se nemůže dočkat školy:o))

  • Zora Manasová | 19. 8. 2010 23:50

    Tu už zodpovední o 15:46 nepracujú, že takéto hulvátstva trpia?

  • mlsný šmakoun | 19. 8. 2010 15:45

    Chce to podlít kraví močí, pak to suché není a má to ten pravý ještě silnější hovězí šmak!!!!! Mňam!

  • Michaela Linhartová | 19. 8. 2010 09:53

    Bohužel nám to nechutnalo. Je to opravdu suché.

  • Tereza Jarčušková | 8. 8. 2006 13:53

    Nie je to suché. Pečte prikryté a podlievate, vytvorí sa tak akurát vlhké. Rezne vsajú šťavu z ryže.

  • Jana z VM | 8. 8. 2006 07:17

    Máme moc rádi hovězí maso, ale tohle si nedovedu ve finále představit. Není to moc upečené a suché ?

  • Aninka | 7. 8. 2006 16:14

    Moc dobrý a s rýží skvělý.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Hovězí Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Hovězí maso Pepř mletý Rýže Slunečnicový olej Sůl

Pravý holandský řízek

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pizza - základní těsto

Pizza - základní těsto

Babiččiny rarášky

Babiččiny rarášky

Grilovaný hermelín

Grilovaný hermelín

Rybízový koláč IV.

Rybízový koláč IV.

Jiný houbový gulášek

Jiný houbový gulášek

Šumajstr

Šumajstr

Zdravé lívance ze zakysané smetany

Zdravé lívance ze zakysané smetany

Kávový dort (řez) s pudinkem

Kávový dort (řez) s pudinkem

Papoušková buchta

Papoušková buchta

Doporučujeme

170 minut
Salát z pečené dýně s trhaným masem a kozím sýrem

Salát z pečené dýně s trhaným masem a…

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

160 minut
Svatomartinská husa

Svatomartinská husa

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Pravý holandský řízek

Poslední sledované recepty

32
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše
Husí stehna, červené…
28
fermentované zelí  (a la Kimchi)
fermentované zelí (a la…
27
Nejlepší bramborové knedlíky
Nejlepší bramborové…
20
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
16
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…

Zajímavé články

Jak na kynuté těsto, když není čas? Vsaďte na teplou vodní lázeň nebo páru v troubě
Jak na kynuté těsto, když není čas? Vsaďte na…
Znáte lokše? Bramborové placky, kterými můžete nahradit knedlíky!
Znáte lokše? Bramborové placky, kterými můžete…
Svatomartinská husa krok za krokem: Návod, jak ji upéct pomalu, rychle nebo jen pro dva
Svatomartinská husa krok za krokem: Návod, jak ji…
Martinské ořechové rohlíčky bez droždí: Na tyhle bude chtít každý recept!
Martinské ořechové rohlíčky bez droždí: Na tyhle…
Zelí jako příloha: Dáte si klasické dušené, moravské, sladké nebo pečené?
Zelí jako příloha: Dáte si klasické dušené,…
AHA.cz Manželé Preissovi po dlouhé době na veřejnosti! Důležitá pomoc

Manželé Preissovi po dlouhé době na veřejnosti! Důležitá pomoc

Mimibazar Epidemie krátkozrakosti: Děti špatně vidí čím dál dřív. Proč je důležité jednat už v dětství

Epidemie krátkozrakosti: Děti špatně vidí čím dál dřív. Proč je důležité jednat už v dětství

Dáma.cz Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Blesk pro ženy Módní inspirace podle Veroniky Kašákové: V oblečení se chci cítit žensky, ale zároveň přirozeně

Módní inspirace podle Veroniky Kašákové: V oblečení se chci cítit žensky, ale zároveň přirozeně

Ženy.cz Když venku prší: 4 knihy, které vás nepustí z gauče

Když venku prší: 4 knihy, které vás nepustí z gauče

Blesk.cz Namakaný zpěvák Martin Maxa (64): Vztah chce, ale má to háček…

Namakaný zpěvák Martin Maxa (64): Vztah chce, ale má to háček…

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz „Můj muž u porodu prohlásil, že…“ Ženy se podělily o porodní hlášky svých partnerů. A jsou to perly!

„Můj muž u porodu prohlásil, že…“ Ženy se podělily o porodní hlášky svých partnerů. A jsou to perly!

Blesk Horoskopy Runový horoskop na listopad: Blížence čekají těžké časy, Berani si finančně polepší a Býky potrápí vztahy

Runový horoskop na listopad: Blížence čekají těžké časy, Berani si finančně polepší a Býky potrápí vztahy

Další doporučené recepty:

Hovězí roláda s houbovou omáčkou
Hovězí roláda s houbovou omáčkou
Hovězí roládky s velikonoční hlavičkou
Hovězí roládky s velikonoční hlavičkou
Hovězí řízky obalované sýrem
Hovězí řízky obalované sýrem
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Hovězí s kapustičkami
Hovězí s kapustičkami
Hovězí s nudlemi a sezamovými semínky
Hovězí s nudlemi a sezamovými semínky
  • Recepty.cz
  • Hovězí řízky s rýží
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact