• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Hovězí řízky s rýží
Napište svůj komentář k receptu

Hovězí řízky s rýží

autor: J.Tereza
0.0
moje hodnoceni
3.3
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Hovězí řízky s rýží
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • slunečnicový olej
    • 1
      špetka sůl
    • 3
      stroužek česnek
    • 200
      g rýže
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 6
      ks hovězí maso řízky

Postup přípravy receptu

1
Řízky naklepeme, osolíme, opepříme a po obou stranách opečeme na oleji. Řízky přeložíme do pekáčku, zakryjeme propláchlou rýží promíchanou s prolisovaným česnekem, zalejeme výpekem a vodou (asi 2 dl), osolíme. V troubě dusíme přikryté asi 1 hodinu, dokud rýže není měkká.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hovězí ptáčky s rýží

Hovězí ptáčky s rýží

Zeleninové řízky v rýži - zapečené

Zeleninové řízky v rýži - zapečené

Hovězí vývar / hovězí polévka

Hovězí vývar / hovězí polévka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jindřiška | 14. 1. 2012 16:32

    Proč Slunečnicový olej ? Přece znáší poměrně nízkou teplotu a tak není vhodný na smažení (max. 145 ºC dle kvality). U nás se doporučuje na smažení jenom olivový olej (cca 180 ºC), který ale není výrazné vůně. Slunečnicový olej je vhodný např. do pečení.

  • Jana Kutačová | 21. 8. 2010 14:57

    Zorko :o) Je mi jasné,že když se komentář zobrazuje hned,že je podstatně těžší si tady udělat pořádky a vše pohlídat ,ale je fakt,že na druhé straně i mě mrzí,že komentáře tady často nejsou vůbec k receptu a často jsou i nechutné.No co naděláme,buď si jich nebudeme všímat a nebo pak už je volba každého z nás co a jak :o)

  • Zora Manasová | 21. 8. 2010 12:16

    To je, Jani, pravda, ale mňa hnevá, že to tam zostalo (dokonca i dnes to tu ešte je). Dnes nie je problém ani na dovolenke prebehnúť stránky a urobiť poriadok. Toto je len ďalší dôkaz toho, že to tu upadá. Za Kovářovcov to nebolo možné. Je fajn, že komentáre hneď nabehnú, ale na druhej strane to vyžaduje väčšiu kontrolu. Pekný víkend. P.S. Prosím, bez tej pani, som Zora, a môžeme si v pohode tykať.

  • Jana Kutačová | 20. 8. 2010 11:07

    Paní Zorko,vůbec si toho komentáře nevšímejte,je to přesně to,co chtěl,aby jsme se pohoršovali,ale je to idiot(beztak nějaké dítě na prázdninách,které se nudí),rodiče na něj nemají čas a už se nemůže dočkat školy:o))

  • Zora Manasová | 19. 8. 2010 23:50

    Tu už zodpovední o 15:46 nepracujú, že takéto hulvátstva trpia?

  • mlsný šmakoun | 19. 8. 2010 15:45

    Chce to podlít kraví močí, pak to suché není a má to ten pravý ještě silnější hovězí šmak!!!!! Mňam!

  • Michaela Linhartová | 19. 8. 2010 09:53

    Bohužel nám to nechutnalo. Je to opravdu suché.

  • Tereza Jarčušková | 8. 8. 2006 13:53

    Nie je to suché. Pečte prikryté a podlievate, vytvorí sa tak akurát vlhké. Rezne vsajú šťavu z ryže.

  • Jana z VM | 8. 8. 2006 07:17

    Máme moc rádi hovězí maso, ale tohle si nedovedu ve finále představit. Není to moc upečené a suché ?

  • Aninka | 7. 8. 2006 16:14

    Moc dobrý a s rýží skvělý.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Hovězí Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Hovězí maso Pepř mletý Rýže Slunečnicový olej Sůl

Pravý holandský řízek

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Linecké těsto pro začátečníky

Linecké těsto pro začátečníky

Rajčatový salát II.

Rajčatový salát II.

Provensálské kuřecí paličky s cuketou

Provensálské kuřecí paličky s cuketou

Ořechovo-kávové řezy

Ořechovo-kávové řezy

Rychlá perníková roláda

Rychlá perníková roláda

Quiche s cibulí a olivami

Quiche s cibulí a olivami

Bramboráčky se zelím a slaninou

Bramboráčky se zelím a slaninou

Šlehačkový koláč s rebarborou

Šlehačkový koláč s rebarborou

Zapečené palačinky s masem a zeleninou

Zapečené palačinky s masem a zeleninou

Doporučujeme

35 minut
Kuřecí na medu s kuskusem

Kuřecí na medu s kuskusem

20 minut
Chřest s křupavou posýpkou a ztraceným vejcem

Chřest s křupavou posýpkou a…

35 minut
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

10 minut
Domácí vanilkový a kakaový pribináček

Domácí vanilkový a kakaový pribináček

70 minut
Koláč z rebarbory

Koláč z rebarbory

45 minut
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou

Grilovaná zelenina s omáčkou…

Pravý holandský řízek

Poslední sledované recepty

46
Sirup ze smrkových výhonků
Sirup ze smrkových…
36
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
33
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
26
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky
Vepřové ragú s…
24
Koprovka s vejcem
Koprovka s vejcem

Zajímavé články

Nestíháte v týdnu vařit? Vyzkoušejte populární pečené špagety z jednoho hrnce
Nestíháte v týdnu vařit? Vyzkoušejte populární…
Rýže v troubě se nelepí a nerozvaří: Jak ji správně připravit?
Rýže v troubě se nelepí a nerozvaří: Jak ji…
Přírodní spalovače tuků: Víte, jak zhubnout za pomoci jídla?
Přírodní spalovače tuků: Víte, jak zhubnout za…
Od pondělí do pátku: 5 jarních večeří, které zvládnete do 30 minut
Od pondělí do pátku: 5 jarních večeří, které…
Iva Janžurová slaví narozeniny! Oslavte je s ní a jejím nadýchaným dortem bez mouky
Iva Janžurová slaví narozeniny! Oslavte je s ní a…
AHA.cz Proč skončila Patrasová v Bohnicích: Mrazivé důvody

Proč skončila Patrasová v Bohnicích: Mrazivé důvody

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Blesk pro ženy Loučení s filmovým králem Bartoškou: Za stovky rolí mu tleská celý národ!

Loučení s filmovým králem Bartoškou: Za stovky rolí mu tleská celý národ!

Ženy.cz Chcete zeštíhlit obličej nebo zmenšit nos? Stačí oprášit štětce a oblíbenou beauty techniku

Chcete zeštíhlit obličej nebo zmenšit nos? Stačí oprášit štětce a oblíbenou beauty techniku

Blesk.cz Miliardář Komárek s manželkou Štěpánkou: Sbohem od mecenášů Varů!

Miliardář Komárek s manželkou Štěpánkou: Sbohem od mecenášů Varů!

SportRevue.cz FOTO: Divoké kočky z ringů a klecí. Podívejte se na 22 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Divoké kočky z ringů a klecí. Podívejte se na 22 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Blesk Horoskopy Numerologie lásky: Jaká životní čísla se k sobě hodí a komu to naopak příliš neladí?

Numerologie lásky: Jaká životní čísla se k sobě hodí a komu to naopak příliš neladí?

Další doporučené recepty:

Hovězí roláda s houbovou omáčkou
Hovězí roláda s houbovou omáčkou
Hovězí roládky s velikonoční hlavičkou
Hovězí roládky s velikonoční hlavičkou
Hovězí řízky obalované sýrem
Hovězí řízky obalované sýrem
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Hovězí s kapustičkami
Hovězí s kapustičkami
Hovězí s nudlemi a sezamovými semínky
Hovězí s nudlemi a sezamovými semínky
  • Recepty.cz
  • Hovězí řízky s rýží
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact