• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Hovězí řízky s rýží
Napište svůj komentář k receptu

Hovězí řízky s rýží

autor: J.Tereza
0.0
moje hodnoceni
3.3
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Hovězí řízky s rýží
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • slunečnicový olej
    • 1
      špetka sůl
    • 3
      stroužek česnek
    • 200
      g rýže
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 6
      ks hovězí maso řízky

Postup přípravy receptu

1
Řízky naklepeme, osolíme, opepříme a po obou stranách opečeme na oleji. Řízky přeložíme do pekáčku, zakryjeme propláchlou rýží promíchanou s prolisovaným česnekem, zalejeme výpekem a vodou (asi 2 dl), osolíme. V troubě dusíme přikryté asi 1 hodinu, dokud rýže není měkká.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hovězí ptáčky s rýží

Hovězí ptáčky s rýží

Zeleninové řízky v rýži - zapečené

Zeleninové řízky v rýži - zapečené

Hovězí vývar / hovězí polévka

Hovězí vývar / hovězí polévka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jindřiška | 14. 1. 2012 16:32

    Proč Slunečnicový olej ? Přece znáší poměrně nízkou teplotu a tak není vhodný na smažení (max. 145 ºC dle kvality). U nás se doporučuje na smažení jenom olivový olej (cca 180 ºC), který ale není výrazné vůně. Slunečnicový olej je vhodný např. do pečení.

  • Jana Kutačová | 21. 8. 2010 14:57

    Zorko :o) Je mi jasné,že když se komentář zobrazuje hned,že je podstatně těžší si tady udělat pořádky a vše pohlídat ,ale je fakt,že na druhé straně i mě mrzí,že komentáře tady často nejsou vůbec k receptu a často jsou i nechutné.No co naděláme,buď si jich nebudeme všímat a nebo pak už je volba každého z nás co a jak :o)

  • Zora Manasová | 21. 8. 2010 12:16

    To je, Jani, pravda, ale mňa hnevá, že to tam zostalo (dokonca i dnes to tu ešte je). Dnes nie je problém ani na dovolenke prebehnúť stránky a urobiť poriadok. Toto je len ďalší dôkaz toho, že to tu upadá. Za Kovářovcov to nebolo možné. Je fajn, že komentáre hneď nabehnú, ale na druhej strane to vyžaduje väčšiu kontrolu. Pekný víkend. P.S. Prosím, bez tej pani, som Zora, a môžeme si v pohode tykať.

  • Jana Kutačová | 20. 8. 2010 11:07

    Paní Zorko,vůbec si toho komentáře nevšímejte,je to přesně to,co chtěl,aby jsme se pohoršovali,ale je to idiot(beztak nějaké dítě na prázdninách,které se nudí),rodiče na něj nemají čas a už se nemůže dočkat školy:o))

  • Zora Manasová | 19. 8. 2010 23:50

    Tu už zodpovední o 15:46 nepracujú, že takéto hulvátstva trpia?

  • mlsný šmakoun | 19. 8. 2010 15:45

    Chce to podlít kraví močí, pak to suché není a má to ten pravý ještě silnější hovězí šmak!!!!! Mňam!

  • Michaela Linhartová | 19. 8. 2010 09:53

    Bohužel nám to nechutnalo. Je to opravdu suché.

  • Tereza Jarčušková | 8. 8. 2006 13:53

    Nie je to suché. Pečte prikryté a podlievate, vytvorí sa tak akurát vlhké. Rezne vsajú šťavu z ryže.

  • Jana z VM | 8. 8. 2006 07:17

    Máme moc rádi hovězí maso, ale tohle si nedovedu ve finále představit. Není to moc upečené a suché ?

  • Aninka | 7. 8. 2006 16:14

    Moc dobrý a s rýží skvělý.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Hovězí Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Hovězí maso Pepř mletý Rýže Slunečnicový olej Sůl

Pravý holandský řízek

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Celerová pomazánka se sýrem

Celerová pomazánka se sýrem

Banánový dort

Banánový dort

Velikonoční jidáše - krok za krokem

Velikonoční jidáše - krok za krokem

Rebarborový koláč se sněhem

Rebarborový koláč se sněhem

Pomazánka s rajčetem

Pomazánka s rajčetem

Tortilla plněná mletým masem

Tortilla plněná mletým masem

Vepřové řízky po moravsku

Vepřové řízky po moravsku

Tažený štrůdl (závin)

Tažený štrůdl (závin)

Polévka pho se zeleninovými nudlemi a jarní cibulkou

Polévka pho se zeleninovými nudlemi a…

Doporučujeme

45 minut
Kuře na paprice

Kuře na paprice

20 minut
Dýňová polévka s hruškami

Dýňová polévka s hruškami

40 minut
Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

40 minut
Lamington

Lamington

30 minut
Topinky se smaženicí

Topinky se smaženicí

40 minut
Nepečený jablkový dort

Nepečený jablkový dort

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Pravý holandský řízek

Poslední sledované recepty

18
Kulajda se zakysanou smetanou
Kulajda se zakysanou…
10
Rajčatový salát s vejci
Rajčatový salát s vejci
10
Svíčková Stroganoff
Svíčková Stroganoff
10
Broskvové knedlíky - bez vajec
Broskvové knedlíky - bez…
9
Křenové topinky s vejcem
Křenové topinky s vejcem

Zajímavé články

Brigitte Bardot: Slavná vegetariánka, která obzvlášť miluje jeden koláč
Brigitte Bardot: Slavná vegetariánka, která…
Cookies 4x jinak: Upečte si sladké domácí sušenky, které jsou perfektní k snídani i svačině
Cookies 4x jinak: Upečte si sladké domácí sušenky…
Proč milovat špagetovou dýni? Dá se v jídle skvěle zamaskovat a vařit s ní je legrace
Proč milovat špagetovou dýni? Dá se v jídle…
Chcete jíst víc bílkovin? Těchto 7 trvanlivých potravin by vám doma nemělo chybět
Chcete jíst víc bílkovin? Těchto 7 trvanlivých…
Hitparáda hřibů: Víte, které jsou nejchutnější a jak je poznáte?
Hitparáda hřibů: Víte, které jsou nejchutnější a…
AHA.cz Senior dostal po dovolené účet za telefon: Data za 897 tisíc

Senior dostal po dovolené účet za telefon: Data za 897 tisíc

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Blesk pro ženy Yvetta Blanarovičová slaví neuvěřitelné 62. narozeniny: 5 věcí, které stojí za jejím mladistvým vzhledem

Yvetta Blanarovičová slaví neuvěřitelné 62. narozeniny: 5 věcí, které stojí za jejím mladistvým vzhledem

Ženy.cz Otravuje vám život vnitřní kritik? Kde se vzal a jak s ním zatočit

Otravuje vám život vnitřní kritik? Kde se vzal a jak s ním zatočit

Blesk.cz Tajemství Daniely Písařovicové: Měla moderovat Zrádce místo Kotka!

Tajemství Daniely Písařovicové: Měla moderovat Zrádce místo Kotka!

SportRevue.cz VIDEO: To musíte vidět! 17 neuvěřitelných sportovních propadáků, kiksů a trapasů

VIDEO: To musíte vidět! 17 neuvěřitelných sportovních propadáků, kiksů a trapasů

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy Tajemství andělského čísla 111. Co znamená, když vidíte často tři jedničky? Na tohle se zaměřte

Tajemství andělského čísla 111. Co znamená, když vidíte často tři jedničky? Na tohle se zaměřte

Další doporučené recepty:

Hovězí roláda s houbovou omáčkou
Hovězí roláda s houbovou omáčkou
Hovězí roládky s velikonoční hlavičkou
Hovězí roládky s velikonoční hlavičkou
Hovězí řízky obalované sýrem
Hovězí řízky obalované sýrem
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Hovězí s kapustičkami
Hovězí s kapustičkami
Hovězí s nudlemi a sezamovými semínky
Hovězí s nudlemi a sezamovými semínky
  • Recepty.cz
  • Hovězí řízky s rýží
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact