Dělala jsem houbové hovězí dnes a podle vašeho receptu. Vařila jsem v co nejmenším množství vody, jak jen to šlo, aby byl vývar opravdu silný. Jíšku jsem si přichystala lehce růžovou a do omáčky přidala se smetanou i část zeleniny. Překvapil a doslova ohromil mne konečný výsledek. Jelikož se nedělal základ omáčky na osmažené cibuli a se zasmaženým masem, chuťově byla omáčka velmi lahodná. Děkuji za zveřejnění receptu.
Pouzila jsem na omacku predni hovezi, houby cerstve a zeleninu jsem ponechala. Byla fantastika!
Omáčka je úplně nejlepší ze všech houbových omáček co sem vařila a určitě jí doporučuji :-P <3 <3
Povedla se mi a dělala jsem k ní houskový knedlík. Zeleninu doporučuji v omáčce nechat, nám to tak tedy šmakovalo moc a to jsem jí jen rozmačkala vidličkou a šoupla zpátky do hrnce.
Byla jsem moc překvapená v dobrém slovasmyslu. Také jsem vždy dělala houbovku bez zeleniny, ani by mě nenapadlo jí tam přidat a byla to velká chyba, protože je vynikající a autorovi děkuji za inspiraci.
výborná omáčka,chut zeleniny,masa a hub je na jedničku s hvězdou
houbovou omacku jsem nikdy se zeleninou nedělala, takze jsem ji delala vlastne prvne a byla extra :-P :-))