• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Hovězí perkelt s galuškami
Napište svůj komentář k receptu

Hovězí perkelt s galuškami

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
1.8
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Hovězí perkelt s galuškami
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg hovězí kližka
    • 5
      ks cibule větší
    • 2
      lžíce paprika - sladká
    • 1
      lžíce pálivá paprika
    • 3
      lžíce sádlo brick
    • 2
      ks rajčata
    • 3
      ks paprika - bílá
    • 5
      stroužek česnek
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka mletý kmín
    • 1
      dl červené víno
  • Galušky
    • 400
      g hladká mouka
    • 2
      ks vejce
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      lžička sádlo brick
    • voda

Postup přípravy receptu

1
Na sádle Brick orestujeme cibuli dozlatova, přidáme sladkou a pálivou papriku a zalijeme vodou. Do vody dáme maso, osolíme, opepříme a okmínujeme. Maso vaříme na mírném ohni 45 minut, poté přidáme rajčata a bílou papriku. Promícháme a vaříme asi 2 hodiny. Dvacet minut před koncem přidáme česnek a víno.
2
Do mouky přidáme vejce, sůl, vodu a vytvoříme řidší těsto. Přes cedník určený na halušky propasírujeme těsto do vroucí vody a občas promícháme. Galušky jsou hotové, když vyplavou na hladinu. Na pánvi si rozpustíme sádlo Brick a uvařené galušky s ním promícháme.
3
http://www.brick.cz
4
Doporučujeme vařit na sádle Brick
5
Zdroj:www.ceskakucharka.cz
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Telecí perkelt

Telecí perkelt

Kuřecí paprikový perkelt

Kuřecí paprikový perkelt

Vepřový perkelt s nokedly

Vepřový perkelt s nokedly

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Zdena z JM | 1. 3. 2010 11:24

    No a ještě něco k té reklamě. Reklama mi nevadí, už jsem si na ni tak nějak zvykla. A zrovna tahle reklama, si myslím,že se na tyto stránky víc hodí než reklama na erotické pomůcky.

  • Zdena z JM | 1. 3. 2010 10:48

    Tak to ochucené sádlo "Brick", co je na obrázku v těch kelímcích,tak to je opravdu výborné.Mám vyzkoušeny všechny příchutě.Moc často je ale nekupuju, protože s čerstvým chlebem bych ten kelímek snědla klidně na 2 svačinky,což není nejzdravější a nejdietnější. Sádlo v kostce vyzkoušené nemám.

  • Di - | 1. 3. 2010 06:50

    Tahle neskrytá reklama by asi měla někoho zajímat více, než jestli náhodou nejsou některé recepty "plagiáty".

  • Simča Sládková | 28. 2. 2010 20:53

    No jo, to víte - reklama je reklama....

  • Jarka O. | 26. 2. 2010 16:42

    Ježkovy voči, to je ubohost :-//

  • Ladia - | 26. 2. 2010 14:32

    http://dobroty.nova.cz/clanek/epizody/hovezi-perkelt-s-galuskami.html ???????? I se stejnou chybou - galušky pak halušky.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Hovězí Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červené víno Česnek Cibule Hladká mouka Hovězí kližka Mletý kmín Pálivá paprika Paprika - bílá Paprika - sladká Rajčata Sádlo Brick Sůl Vejce Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tvarohové šátečky

Tvarohové šátečky

Rychlé perníčky

Rychlé perníčky

Šlehačkový mramorový beránek

Šlehačkový mramorový beránek

Jablkový mřížkový koláč

Jablkový mřížkový koláč

Rychlé kuřecí nudličky

Rychlé kuřecí nudličky

Kakaové řezy s jablky

Kakaové řezy s jablky

Houbová polévka se zakysanou smetanou

Houbová polévka se zakysanou smetanou

Domácí Monte krém

Domácí Monte krém

Feferonková pasta

Feferonková pasta

Doporučujeme

50 minut
Kotlety plněné kysaným zelím

Kotlety plněné kysaným zelím

15 minut
Vaječné muffiny ve slanině

Vaječné muffiny ve slanině

30 minut
Halloweenské cupcakes ala netopýři

Halloweenské cupcakes ala netopýři

105 minut
Myslivecké kuře s česnekovou polentou

Myslivecké kuře s česnekovou polentou

70 minut
Banánový chlebíček

Banánový chlebíček

170 minut
Salát z pečené dýně s trhaným masem a kozím sýrem

Salát z pečené dýně s trhaným masem a…

40 minut
Lepenice s trhaným uzeným

Lepenice s trhaným uzeným

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

22
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
16
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
15
Hraběnčiny řezy
Hraběnčiny řezy
12
Pizza těsto z pizzerie
Pizza těsto z pizzerie
10
Nakládaný hermelín
Nakládaný hermelín

Zajímavé články

Kvíz: Znáte národní jídla různých zemí světa? Otestujte se!
Kvíz: Znáte národní jídla různých zemí světa?…
Ořechové rohlíčky, které se rozplynou v puse: Křehký moučník podle receptu prezidentské kuchařky Čiriny
Ořechové rohlíčky, které se rozplynou v puse:…
Rychlé polévky: 7 skvělých receptů na každý den v týdnu
Rychlé polévky: 7 skvělých receptů na každý den v…
Halloween: Muffiny, cupcakes a další recepty na strašidelnou party, které vás budou bavit
Halloween: Muffiny, cupcakes a další recepty na…
Domácí karamel: Rady a tipy, díky kterým připravíte ten nejlepší!
Domácí karamel: Rady a tipy, díky kterým…
AHA.cz Těžké časy Anny Geislerové: S dcerou řeší závislost

Těžké časy Anny Geislerové: S dcerou řeší závislost

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Blesk pro ženy Móda z předávání státních vyznamenání: Eva Pavlová vynesla šaty s příběhem, Monika Babišová vsadila na jistotu

Móda z předávání státních vyznamenání: Eva Pavlová vynesla šaty s příběhem, Monika Babišová vsadila na jistotu

Ženy.cz Podzimní virózy: kýchání, rýma, kašel. Co se děje ve vašem těle a proč?

Podzimní virózy: kýchání, rýma, kašel. Co se děje ve vašem těle a proč?

Blesk.cz Bydlení pop-art umělce Rataje: Splnil si dětský sen

Bydlení pop-art umělce Rataje: Splnil si dětský sen

SportRevue.cz „Trochu“ to přehnali. Tito slavní sportovci si poskvrnili kariéru sexuálním skandálem

„Trochu“ to přehnali. Tito slavní sportovci si poskvrnili kariéru sexuálním skandálem

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Denní horoskop na středu 29. 10. 2025: Koho čeká úspěšný den kdo bude čelit nečekaným zápletkám?

Denní horoskop na středu 29. 10. 2025: Koho čeká úspěšný den kdo bude čelit nečekaným zápletkám?

  • Recepty.cz
  • Hovězí perkelt s galuškami
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact