• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Hovězí perkelt s galuškami
Napište svůj komentář k receptu

Hovězí perkelt s galuškami

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
1.8
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Hovězí perkelt s galuškami
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg hovězí kližka
    • 5
      ks cibule větší
    • 2
      lžíce paprika - sladká
    • 1
      lžíce pálivá paprika
    • 3
      lžíce sádlo brick
    • 2
      ks rajčata
    • 3
      ks paprika - bílá
    • 5
      stroužek česnek
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka mletý kmín
    • 1
      dl červené víno
  • Galušky
    • 400
      g hladká mouka
    • 2
      ks vejce
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      lžička sádlo brick
    • voda

Postup přípravy receptu

1
Na sádle Brick orestujeme cibuli dozlatova, přidáme sladkou a pálivou papriku a zalijeme vodou. Do vody dáme maso, osolíme, opepříme a okmínujeme. Maso vaříme na mírném ohni 45 minut, poté přidáme rajčata a bílou papriku. Promícháme a vaříme asi 2 hodiny. Dvacet minut před koncem přidáme česnek a víno.
2
Do mouky přidáme vejce, sůl, vodu a vytvoříme řidší těsto. Přes cedník určený na halušky propasírujeme těsto do vroucí vody a občas promícháme. Galušky jsou hotové, když vyplavou na hladinu. Na pánvi si rozpustíme sádlo Brick a uvařené galušky s ním promícháme.
3
http://www.brick.cz
4
Doporučujeme vařit na sádle Brick
5
Zdroj:www.ceskakucharka.cz
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Telecí perkelt

Telecí perkelt

Kuřecí paprikový perkelt

Kuřecí paprikový perkelt

Vepřový perkelt s nokedly

Vepřový perkelt s nokedly

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Zdena z JM | 1. 3. 2010 11:24

    No a ještě něco k té reklamě. Reklama mi nevadí, už jsem si na ni tak nějak zvykla. A zrovna tahle reklama, si myslím,že se na tyto stránky víc hodí než reklama na erotické pomůcky.

  • Zdena z JM | 1. 3. 2010 10:48

    Tak to ochucené sádlo "Brick", co je na obrázku v těch kelímcích,tak to je opravdu výborné.Mám vyzkoušeny všechny příchutě.Moc často je ale nekupuju, protože s čerstvým chlebem bych ten kelímek snědla klidně na 2 svačinky,což není nejzdravější a nejdietnější. Sádlo v kostce vyzkoušené nemám.

  • Di - | 1. 3. 2010 06:50

    Tahle neskrytá reklama by asi měla někoho zajímat více, než jestli náhodou nejsou některé recepty "plagiáty".

  • Simča Sládková | 28. 2. 2010 20:53

    No jo, to víte - reklama je reklama....

  • Jarka O. | 26. 2. 2010 16:42

    Ježkovy voči, to je ubohost :-//

  • Ladia - | 26. 2. 2010 14:32

    http://dobroty.nova.cz/clanek/epizody/hovezi-perkelt-s-galuskami.html ???????? I se stejnou chybou - galušky pak halušky.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Hovězí Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červené víno Česnek Cibule Hladká mouka Hovězí kližka Mletý kmín Pálivá paprika Paprika - bílá Paprika - sladká Rajčata Sádlo Brick Sůl Vejce Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Halušky se zelím

Halušky se zelím

Fofr koláč

Fofr koláč

Plněné kokosky

Plněné kokosky

Těstoviny s olivami

Těstoviny s olivami

Celerová pomazánka II.

Celerová pomazánka II.

Mazanec vánočka III.

Mazanec vánočka III.

Bílkové kostky

Bílkové kostky

Pštrosí maso s rozmarýnem

Pštrosí maso s rozmarýnem

Výborný těstovinový salát s vejcem

Výborný těstovinový salát s vejcem

Doporučujeme

20 minut
Těstoviny se sušenými rajčaty

Těstoviny se sušenými rajčaty

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

90
Jablkový koláč se švestkami a drobenkou
Jablkový koláč se…
44
Švestková povidla bez míchání
Švestková povidla bez…
43
Jablečná / hrušková buchta (nejen) z remosky
Jablečná / hrušková…
40
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
31
Kynutý knedlík z mikrovlnky
Kynutý knedlík z…

Zajímavé články

Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin: Krása a kreativita v jednom
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin:…
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj připravit lahodný nápoj i dezert podle receptu Josefa Maršálka
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj…
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou dobrotu prince Harryho, čokoládový tiffin nebo karamelové pokušení
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou…
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl, a jak poznat ten kvalitní?
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl,…
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na bouchačky od Jamieho Olivera
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na…
AHA.cz Třaskavý konec u Boučka? Vyjádření moderátora mluví za vše

Třaskavý konec u Boučka? Vyjádření moderátora mluví za vše

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Blesk pro ženy Jak nosit černou, aby vám nepřidala na věku? Tyhle triky radí stylistka!

Jak nosit černou, aby vám nepřidala na věku? Tyhle triky radí stylistka!

Ženy.cz Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Blesk.cz Belohorcová a Hájek: Manželství v troskách!?

Belohorcová a Hájek: Manželství v troskách!?

SportRevue.cz FOTO: Martina Čechová, Radka Rosická a 35 dalších fotbalových sexy (ex)partnerek

FOTO: Martina Čechová, Radka Rosická a 35 dalších fotbalových sexy (ex)partnerek

Maminka.cz Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Blesk Horoskopy Snaží se s vámi spojit andělé? Podle času poznáte, co vám chtějí říct

Snaží se s vámi spojit andělé? Podle času poznáte, co vám chtějí říct

  • Recepty.cz
  • Hovězí perkelt s galuškami
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact