• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Hovězí perkelt s galuškami
Napište svůj komentář k receptu

Hovězí perkelt s galuškami

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
1.8
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Hovězí perkelt s galuškami
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg hovězí kližka
    • 5
      ks cibule větší
    • 2
      lžíce paprika - sladká
    • 1
      lžíce pálivá paprika
    • 3
      lžíce sádlo brick
    • 2
      ks rajčata
    • 3
      ks paprika - bílá
    • 5
      stroužek česnek
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka mletý kmín
    • 1
      dl červené víno
  • Galušky
    • 400
      g hladká mouka
    • 2
      ks vejce
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      lžička sádlo brick
    • voda

Postup přípravy receptu

1
Na sádle Brick orestujeme cibuli dozlatova, přidáme sladkou a pálivou papriku a zalijeme vodou. Do vody dáme maso, osolíme, opepříme a okmínujeme. Maso vaříme na mírném ohni 45 minut, poté přidáme rajčata a bílou papriku. Promícháme a vaříme asi 2 hodiny. Dvacet minut před koncem přidáme česnek a víno.
2
Do mouky přidáme vejce, sůl, vodu a vytvoříme řidší těsto. Přes cedník určený na halušky propasírujeme těsto do vroucí vody a občas promícháme. Galušky jsou hotové, když vyplavou na hladinu. Na pánvi si rozpustíme sádlo Brick a uvařené galušky s ním promícháme.
3
http://www.brick.cz
4
Doporučujeme vařit na sádle Brick
5
Zdroj:www.ceskakucharka.cz
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Telecí perkelt

Telecí perkelt

Kuřecí paprikový perkelt

Kuřecí paprikový perkelt

Vepřový perkelt s nokedly

Vepřový perkelt s nokedly

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Zdena z JM | 1. 3. 2010 11:24

    No a ještě něco k té reklamě. Reklama mi nevadí, už jsem si na ni tak nějak zvykla. A zrovna tahle reklama, si myslím,že se na tyto stránky víc hodí než reklama na erotické pomůcky.

  • Zdena z JM | 1. 3. 2010 10:48

    Tak to ochucené sádlo "Brick", co je na obrázku v těch kelímcích,tak to je opravdu výborné.Mám vyzkoušeny všechny příchutě.Moc často je ale nekupuju, protože s čerstvým chlebem bych ten kelímek snědla klidně na 2 svačinky,což není nejzdravější a nejdietnější. Sádlo v kostce vyzkoušené nemám.

  • Di - | 1. 3. 2010 06:50

    Tahle neskrytá reklama by asi měla někoho zajímat více, než jestli náhodou nejsou některé recepty "plagiáty".

  • Simča Sládková | 28. 2. 2010 20:53

    No jo, to víte - reklama je reklama....

  • Jarka O. | 26. 2. 2010 16:42

    Ježkovy voči, to je ubohost :-//

  • Ladia - | 26. 2. 2010 14:32

    http://dobroty.nova.cz/clanek/epizody/hovezi-perkelt-s-galuskami.html ???????? I se stejnou chybou - galušky pak halušky.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Hovězí Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červené víno Česnek Cibule Hladká mouka Hovězí kližka Mletý kmín Pálivá paprika Paprika - bílá Paprika - sladká Rajčata Sádlo Brick Sůl Vejce Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Slepice na smetaně

Slepice na smetaně

Rybízové víno II.

Rybízové víno II.

Velikonoční jidáše - krok za krokem

Velikonoční jidáše - krok za krokem

Salát se sýrem feta

Salát se sýrem feta

Krůtí medajlonky se sýrem

Krůtí medajlonky se sýrem

Cizrnová pánev

Cizrnová pánev

Kynuté pletýnky - smažené

Kynuté pletýnky - smažené

České kuře pečené

České kuře pečené

Kuře (králík) v pikantní omáčce

Kuře (králík) v pikantní omáčce

Doporučujeme

90 minut
Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

81
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
39
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
37
Jablečné řezy piškotové
Jablečné řezy piškotové
35
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…
35
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.

Zajímavé články

Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s drobenkou, tvarohové řezy s jahodami a rychlý banánový koláč
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s…
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho připravit, aby byl dokonalý
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho…
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v čem je lepší než ta klasická?
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v…
AHA.cz Nejtěžší období Adamczykové: Pomoc od Markovy rodiny nutná!

Nejtěžší období Adamczykové: Pomoc od Markovy rodiny nutná!

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Náročné období v práci? 5 tipů, jak ho přežít a nevyhořet

Náročné období v práci? 5 tipů, jak ho přežít a nevyhořet

Ženy.cz Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Blesk.cz Poprvé od porodu ve společnosti: Lela Vémola to roztočila v casinu!

Poprvé od porodu ve společnosti: Lela Vémola to roztočila v casinu!

SportRevue.cz FOTO: Paulina Gretzky – sexy blondýna, která kdysi dráždila (nejen) golfistky

FOTO: Paulina Gretzky – sexy blondýna, která kdysi dráždila (nejen) golfistky

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

  • Recepty.cz
  • Hovězí perkelt s galuškami
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact