Výborné hovězí maso. Určitě jsem ho nevařila naposled :-)
Vyzkoušeno a nelituji, bylo to děsně dobrý, říkal přítel :) a já souhlasím.
Vynikající příprava masa. Doporučuji.
palec nahoru <:-) , manžel funěl, ale přidat si šel ještě podruhé :-D
Pečeně byla šťavnatá a velmi dobrá. Tymián a rozmarýn jsem dala sušený a podlévala jsem medvědí krví. Recept ukládám do své kuchařky a děkuji.
Máme moc rádi hovězí maso, když kůrku dopékám, moc to nepřeháním, abych maso nevysušila, podlévám 1 : 1 vodou a červeným vínem, když je hotové, krájím na slabší plátky. Roládu jsem před pečením nechala hodinu ležet, aby se chutě protkaly do masa. Byla to lahůdka, děkuji za recept a doporučuji.
Roláda byla mimořádně podařeným kouskem, který se mi kdy v kuchyni povedl a ohromila jsem všechny, včetně sebe :-)) . Posílám velikánskou pochvalu!