• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Hovězí pečeně s hořčicí na cibuli
Napište svůj komentář k receptu

Hovězí pečeně s hořčicí na cibuli

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 24
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Hovězí pečeně s hořčicí na cibuli
Hovězí pečeně s hořčicí na cibuli
Hovězí pečeně s hořčicí na cibuli
Hovězí pečeně s hořčicí na cibuli
Hovězí pečeně s hořčicí na cibuli
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 1
      kg hovězí maso - plát (hrudí,přední,zadní...)
    • 4
      stroužek česnek -rozetřený
    • 6
      lžíce dijonská hořčice
    • 1
      lžíce rozmarýn -čersvě nasekaný
    • 2
      lžíce tymián -čerstvě nasekaný
    • 3
      ks cibule - velké
    • sůl a pepř
    • olej na smažení + 2 lžíce do hořčičné směsi
    • voda nebo červené víno na podlití

Postup přípravy receptu

1
Hovězí maso si nakrojíme do vetšího plátu nebo nám pomůže ochotný řezník :-). V misce smícháme čerstvé bylinky s česnekem, olejem, hořčicí, solí a pepřem. Směsí potřeme osolený plát masa, který zabalíme jako roládu, kterou pak zpevníme provázkem.
2
Roládu zprudka osmažíme ze všech stran v pánvi s rozpáleným olejem, pak jí přendáme do zapékací mísy. Ve výpeku orestujeme pokrájenou cibuli, kterou přidáme k roládě. Podlijeme vodou (vínem), zaklopíme a pečeme v předehřáté troubě 1,5 - 2 hodiny. Ke konci pečení odklopíme a doděláme kůrčičku. Během pečení občas podlijeme vodou nebo červeným vínem a roládu přelijeme výpekem.
3
Po upečení necháme roládu 10 minut odležet (vydýchat), pak teprve krájíme na plátky, které na talíři přeléváme výpekem. Podáváme s jakoukoliv přílohou: rýže, bramborový knedlík, těstoviny,...
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Slané máslo s cibulí a hořčicí

Slané máslo s cibulí a hořčicí

Hovězí krk na hořčici alias chuďasova roštěná

Hovězí krk na hořčici alias chuďasova…

(nejen) Hovězí s hlívou na hořčici

(nejen) Hovězí s hlívou na hořčici

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Petra | 21. 10. 2016 15:44

    Výborné hovězí maso. Určitě jsem ho nevařila naposled :-)

  • Daniela T. | 13. 1. 2016 13:28

    Vyzkoušeno a nelituji, bylo to děsně dobrý, říkal přítel :) a já souhlasím.

  • Mládek | 18. 1. 2014 13:47

    Vynikající příprava masa. Doporučuji.

  • Blanka | 20. 5. 2012 18:48

    palec nahoru <:-) , manžel funěl, ale přidat si šel ještě podruhé :-D

  • Jeriová L. | 29. 2. 2012 18:06

    Pečeně byla šťavnatá a velmi dobrá. Tymián a rozmarýn jsem dala sušený a podlévala jsem medvědí krví. Recept ukládám do své kuchařky a děkuji.

  • Markéta Fostrová | 20. 9. 2011 11:14

    Máme moc rádi hovězí maso, když kůrku dopékám, moc to nepřeháním, abych maso nevysušila, podlévám 1 : 1 vodou a červeným vínem, když je hotové, krájím na slabší plátky. Roládu jsem před pečením nechala hodinu ležet, aby se chutě protkaly do masa. Byla to lahůdka, děkuji za recept a doporučuji.

  • Vlková | 11. 6. 2011 15:12

    Roláda byla mimořádně podařeným kouskem, který se mi kdy v kuchyni povedl a ohromila jsem všechny, včetně sebe :-)) . Posílám velikánskou pochvalu!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Hovězí Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Dijonská hořčice Hovězí maso Olej Rozmarýn Sůl Tymián Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jogurtové řezy

Jogurtové řezy

Řecký salát a la ENKI

Řecký salát a la ENKI

Med ze sedmikrásek

Med ze sedmikrásek

Okurková polévka

Okurková polévka

Naše vynikající bublanina

Naše vynikající bublanina

Dort stracciatella s ricottou

Dort stracciatella s ricottou

Avokádový krém

Avokádový krém

Sojová směs na topinky, těstoviny...

Sojová směs na topinky, těstoviny...

Míchaná bezinková limonáda

Míchaná bezinková limonáda

Doporučujeme

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

29
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
28
Bramboračka s bylinkovými noky
Bramboračka s…
27
Višňový koláč s čokoládou
Višňový koláč s čokoládou
24
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
20
Cuketové stripsy s parmazánem
Cuketové stripsy s…

Zajímavé články

Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
AHA.cz Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Blesk pro ženy Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Pavel Trávníček po operaci srdce: Jsem velmi opotřebovaný! Podstoupil další lékařské kúry

Pavel Trávníček po operaci srdce: Jsem velmi opotřebovaný! Podstoupil další lékařské kúry

SportRevue.cz FOTO: Sexy tanečnice z palubovek. Krásky, které rozpalují diváky v NBA

FOTO: Sexy tanečnice z palubovek. Krásky, které rozpalují diváky v NBA

Maminka.cz Takhle vypadá láska. Milující máma porodila navzdory všem děti s trpasličí nemocí a je inspirací pro ostatní

Takhle vypadá láska. Milující máma porodila navzdory všem děti s trpasličí nemocí a je inspirací pro ostatní

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Další doporučené recepty:

Hovězí páj pod tvarohovým těstem
Hovězí páj pod tvarohovým těstem
Hovězí pečeně na červeném vínu
Hovězí pečeně na červeném vínu
Hovězí pečeně na divoko
Hovězí pečeně na divoko
Hovězí pečeně s houbami
Hovězí pečeně s houbami
Hovězí po burgunsku
Hovězí po burgunsku
Hovězí po Burngunsku
Hovězí po Burngunsku
  • Recepty.cz
  • Hovězí pečeně s hořčicí na cibuli
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact