• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Hovězí pečeně s hořčicí na cibuli
Napište svůj komentář k receptu

Hovězí pečeně s hořčicí na cibuli

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 24
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Hovězí pečeně s hořčicí na cibuli
Hovězí pečeně s hořčicí na cibuli
Hovězí pečeně s hořčicí na cibuli
Hovězí pečeně s hořčicí na cibuli
Hovězí pečeně s hořčicí na cibuli
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 1
      kg hovězí maso - plát (hrudí,přední,zadní...)
    • 4
      stroužek česnek -rozetřený
    • 6
      lžíce dijonská hořčice
    • 1
      lžíce rozmarýn -čersvě nasekaný
    • 2
      lžíce tymián -čerstvě nasekaný
    • 3
      ks cibule - velké
    • sůl a pepř
    • olej na smažení + 2 lžíce do hořčičné směsi
    • voda nebo červené víno na podlití

Postup přípravy receptu

1
Hovězí maso si nakrojíme do vetšího plátu nebo nám pomůže ochotný řezník :-). V misce smícháme čerstvé bylinky s česnekem, olejem, hořčicí, solí a pepřem. Směsí potřeme osolený plát masa, který zabalíme jako roládu, kterou pak zpevníme provázkem.
2
Roládu zprudka osmažíme ze všech stran v pánvi s rozpáleným olejem, pak jí přendáme do zapékací mísy. Ve výpeku orestujeme pokrájenou cibuli, kterou přidáme k roládě. Podlijeme vodou (vínem), zaklopíme a pečeme v předehřáté troubě 1,5 - 2 hodiny. Ke konci pečení odklopíme a doděláme kůrčičku. Během pečení občas podlijeme vodou nebo červeným vínem a roládu přelijeme výpekem.
3
Po upečení necháme roládu 10 minut odležet (vydýchat), pak teprve krájíme na plátky, které na talíři přeléváme výpekem. Podáváme s jakoukoliv přílohou: rýže, bramborový knedlík, těstoviny,...
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Slané máslo s cibulí a hořčicí

Slané máslo s cibulí a hořčicí

Hovězí krk na hořčici alias chuďasova roštěná

Hovězí krk na hořčici alias chuďasova…

(nejen) Hovězí s hlívou na hořčici

(nejen) Hovězí s hlívou na hořčici

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Petra | 21. 10. 2016 15:44

    Výborné hovězí maso. Určitě jsem ho nevařila naposled :-)

  • Daniela T. | 13. 1. 2016 13:28

    Vyzkoušeno a nelituji, bylo to děsně dobrý, říkal přítel :) a já souhlasím.

  • Mládek | 18. 1. 2014 13:47

    Vynikající příprava masa. Doporučuji.

  • Blanka | 20. 5. 2012 18:48

    palec nahoru <:-) , manžel funěl, ale přidat si šel ještě podruhé :-D

  • Jeriová L. | 29. 2. 2012 18:06

    Pečeně byla šťavnatá a velmi dobrá. Tymián a rozmarýn jsem dala sušený a podlévala jsem medvědí krví. Recept ukládám do své kuchařky a děkuji.

  • Markéta Fostrová | 20. 9. 2011 11:14

    Máme moc rádi hovězí maso, když kůrku dopékám, moc to nepřeháním, abych maso nevysušila, podlévám 1 : 1 vodou a červeným vínem, když je hotové, krájím na slabší plátky. Roládu jsem před pečením nechala hodinu ležet, aby se chutě protkaly do masa. Byla to lahůdka, děkuji za recept a doporučuji.

  • Vlková | 11. 6. 2011 15:12

    Roláda byla mimořádně podařeným kouskem, který se mi kdy v kuchyni povedl a ohromila jsem všechny, včetně sebe :-)) . Posílám velikánskou pochvalu!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Hovězí Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Dijonská hořčice Hovězí maso Olej Rozmarýn Sůl Tymián Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vepřové ragú z mletého masa

Vepřové ragú z mletého masa

Čočkový salát se zelím

Čočkový salát se zelím

Pomazánka křenová a česneková

Pomazánka křenová a česneková

Těstoviny s houbovou smaženicí

Těstoviny s houbovou smaženicí

Tvarohovo-čokoládová bábovka

Tvarohovo-čokoládová bábovka

Špagety se šmakounem a s hořčicí

Špagety se šmakounem a s hořčicí

Domácí vanilková zmrzlina s mascarpone

Domácí vanilková zmrzlina s mascarpone

Masová minutka na zeleno - rychle a chutně

Masová minutka na zeleno - rychle a…

Nepečené BeBe řezy

Nepečené BeBe řezy

Doporučujeme

40 minut
Kuřecí prsa Caprese

Kuřecí prsa Caprese

60 minut
Dýňový kompot

Dýňový kompot

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

30 minut
Vláčný perník s jablky

Vláčný perník s jablky

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

15 minut
Dýňové latte

Dýňové latte

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

43
Vláčný perník s jablky
Vláčný perník s jablky
35
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
29
Špekáčky na pivu
Špekáčky na pivu
26
Pravý vlašský salát
Pravý vlašský salát
24
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…

Zajímavé články

Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a péct. Zkuste její hruškové galetky
Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a…
Šťavnatá dýně v podzimní kuchyni: 8 sladkých i slaných receptů, které vám budou zatraceně chutnat
Šťavnatá dýně v podzimní kuchyni: 8 sladkých i…
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám budou chutnat
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám…
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším řešením je jedna chutná kombinace
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším…
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich rychlou večeři, svačinu, snídani i pohoštění pro návštěvu
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich…
AHA.cz Rozvod Ebena a Fišerové? Marek šel s pravdou ven!

Rozvod Ebena a Fišerové? Marek šel s pravdou ven!

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Jak být na podzim stylová? Hvězdy sázejí na trik, který vždycky funguje!

Jak být na podzim stylová? Hvězdy sázejí na trik, který vždycky funguje!

Ženy.cz „Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

„Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

Blesk.cz Leoš Mareš práskl ze zákulisí StarDance Tour: Králem večírků je Hes!

Leoš Mareš práskl ze zákulisí StarDance Tour: Králem večírků je Hes!

SportRevue.cz FOTO, VIDEO: Paige Spiranac - nejrajcovnější golfistka světa žhaví Instagram

FOTO, VIDEO: Paige Spiranac - nejrajcovnější golfistka světa žhaví Instagram

Maminka.cz Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Blesk Horoskopy Magické datum 10. 10. je ideální pro životní změnu: Dnes pošlete do vesmíru přání!

Magické datum 10. 10. je ideální pro životní změnu: Dnes pošlete do vesmíru přání!

Další doporučené recepty:

Hovězí páj pod tvarohovým těstem
Hovězí páj pod tvarohovým těstem
Hovězí pečeně na červeném vínu
Hovězí pečeně na červeném vínu
Hovězí pečeně na divoko
Hovězí pečeně na divoko
Hovězí pečeně s houbami
Hovězí pečeně s houbami
Hovězí po burgunsku
Hovězí po burgunsku
Hovězí po Burngunsku
Hovězí po Burngunsku
  • Recepty.cz
  • Hovězí pečeně s hořčicí na cibuli
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact