Hovězí maso pokrájíme na slabší nudličky, které necháme v hlubokém talíři odležet půl hodiny v česnekovém oleji, který si připravíme z rozetřeného česneku a lžíce oleje. Nesolíme.
Po odležení nudličky promícháme se lžící solamylu a osmažíme zprudka v trošce rozpáleného oleje dozlatova za častého promíchání, kdy nudličky během smažení oddělíme od sebe. Po osmažení je vyndáme stranou a do výpeku nasypeme na nudličky pokrájenou očištěnou cibuli a kapie. Zeleninu smažíme do povadnutí, pak přidáme cca 3-4 lžíce sojové omáčky (dle chuti), podlijeme troškou vody a krátce provaříme. Zelenina musí zůstat na skus a dostatečně dochucená sojovou omáčkou, solit maso již nebudeme.
3
Odložené hovězí nudličky vmícháme k zeleninové směsi a opepříme. Podáváme s tousty, topinkami, hranolky...