• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Hovězí na houbách II.
Napište svůj komentář k receptu

Hovězí na houbách II.

autor: Vlastina
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 96
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Hovězí na houbách II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      plátek hovězí maso
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 4
      lžíce rostlinný olej nebo sádlo
    • 1
      ks cibule velká
    • 1
      špetka paprika - sladká
    • vepřový vývar nebo z masoxu
    • 250
      g houby čerstvé nebo mražené
    • 0,25
      l zakysaná smetana
    • 1
      lžička hladká mouka

Postup přípravy receptu

1
Plátky po obvodu nařízneme, naklepeme, osolíme, opepříme, poprášíme moukou a prudce opečeme na tuku. Vyjmeme a do tuku po mase přidáme nakrájenou cibuli a osmahneme do růžova. Zaprášíme paprikou, přilijeme trochu vývaru, provaříme a přidáme zpět opečené plátky masa a dusíme za občasného podlévání vývarem témeř do měkka. Potom přidáme na plátky nakrájemé houby (podle chuti opepříme a dosolíme) a dusíme, až je maso i houby měkké. Nakonec zalijeme zakysanou smetanou, ve které jsme rozmíchali lžičku mouky a ještě několik minut povaříme. Podáváme s těstovinami nebo knedlíky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hovězí na houbách

Hovězí na houbách

Hovězí maso na houbách

Hovězí maso na houbách

Hovězí na houbách s kořenovou zeleninou

Hovězí na houbách s kořenovou…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Moniq | 8. 12. 2020 13:16

    Dnes jsem vyzkoušela se sušenými houbami a bylo to perfektní ?.

  • dopal69 | 6. 1. 2016 22:33

    Fajn recept, trošku jiný postup než jsem zvyklý ale bylo to výborné. :-) :-D

  • Janina | 1. 11. 2014 13:06

    Myslím,že každý máme jinou chuť,ale v závěru z toho j hovězí na houác a to je podstatné a co se týká poznámek PROSTŘENO tak se někdy divím,co tam ty lidi chtějí - vařt,pochutnat si,lést někomu po bytě,poznat něco nového nebo jim jde o prachy,někdy je to trapné až ostudné.Pa a dobrou chuť ať je to u čehokoliv c se vám podaří.

  • Jana | 6. 10. 2014 19:54

    Nemam doma kysanou smetanu,nepokazim to kdyz tam dam bily jogurt? Diky :-)

  • petrsved | 12. 7. 2014 14:06

    :-D někteří ,co zde plkají asi byli v Prostřeno :'( X lidí X chutí i názoru 8-)

  • majkela03 | 12. 1. 2014 11:05

    Doporučuji plátky masa potřít hořčicí,pak je to luxus! ;-)

  • Martin | 24. 7. 2013 00:31

    Ty jsi hlupák

  • Veru_Recepty
    Veru_Recepty | 11. 6. 2013 14:13

    ozkoušeno s domácími nakládanými houbami, bez papriky a s rýží jako přílohou a jasná 1, velmi dobré!

  • Jaarynn | 1. 6. 2013 12:37

    dnes jsem to dělal, nedal jsem tam tu papriku..... DOBRÉ

  • Jana | 31. 5. 2013 08:27

    Pochybuji,že by autor fotky knedlíky kupoval,vaří rád a knedlíky umí taky.Fotky má i u knedlíků.Co umíte vy :-\ ?

  • hanimira | 5. 12. 2012 12:21

    dělala jsem dle receptu a bylo to mňam mňam

  • Pavlík | 4. 11. 2012 08:47

    Ty kupované knedlíky na fotce - hm...zaručené kuchařské umění... :-)

  • ..... | 12. 10. 2012 19:07

    Máš snad něco proti Moravákům?!... A jestli sis nevšiml/a, tak v receptu nestojí Hovězí s houbovou omáčkou... Si to dělej podle svého... když to chutná dobře, nechápu reakce jako jsou tvoje... ty trapné...

  • anonym | 10. 5. 2011 15:59

    Prestante prudit, bud vam to chutna a nebo ne. Jestli ne, napiste lepsi recept nebo mlcte!

  • Nora | 8. 4. 2011 11:00

    Jestli je to podle pani Vencove tak to nikdy nema chybu...

  • zuzkz | 19. 3. 2011 17:58

    je to vyborné ale po dovaření jsem tam přidala jednu tatra mliko neslazené,je to více omáčkové a jemnější,a vymechala jse,m tu papriku

  • MartikK
    MartikK | 11. 3. 2011 16:04

    Moc dobré, hlavně pokud necháte rozležet do druhého dne.

  • recepty73
    recepty73 | 16. 1. 2011 09:29

    Ikdyž jsem dal jen špetku papriky,vadila mi tam.Dobré je do základu použít vysmaženou slaninu,jinak dobrý... ;-) .

  • ano šefe | 11. 1. 2011 12:08

    tak takhle se vaří tak na moravě ale do hub papriku to si snad děláte p....

  • ano šefe | 11. 1. 2011 12:07

    do houbové omáčky papriku??? :-D

  • casi | 12. 11. 2010 11:51

    Výborné!!! Držela jsem se receptu a je to opravdu super! Hned si přidávám do oblíbených. Moc díky. ;-)

  • MARIE PÍSKAČOVÁ | 25. 10. 2010 08:37

    OPRAVDU VÝBORNÉ. MOC JSME SI POCHUTNALI, DOPORUČUJI VYZJKOUŠET :-) ;-)

  • marie | 23. 10. 2010 12:05

    výbornej recept opravdu to zkuste..masíščko tak tu hodku dusit aby bylo pekne mekoucky.jinak sme si pochutnaly a jako prilohu jsme zvolily ryzi. ;-)

  • Marcel Kuska | 17. 8. 2010 14:11

    Výborný recept,jen s cibulí jsem dal osmahnout rozmáčklý česnek,snítku rozmarýnu a bazalky.Nakonec jsem zahustil moukou rozpuštěnou v mléce.Vynikající pochoutka.Doporučuji.

  • Markéta Loudová | 29. 5. 2010 21:22

    Výborný recept,můžu jedině doporučit!Jen jsem dala houby sušené..

  • Petra Gabková | 24. 5. 2010 12:17

    Skutečně báječná delikatesa. Děkuji za inspiraci.

  • Zuzana Chludilová | 18. 5. 2010 02:01

    Nemělo to chybu!Mňamka!

  • katerina melicharova | 15. 3. 2010 22:08

    nejlepsi co jsem kdy ukuchtila. pritelovi to tak chutnalo ze o tom mluvil vsem kamaradum takze jsem to pro ne musela varit druhy den znovu :-))))

  • Zuzana Pilcová | 6. 2. 2010 13:04

    Dneska jsem dělala na oběd moji rodince a móc jim to chutnalo.Akorát jsem použila vepřové maso a 12% smetanu a byla to mňamka.Příště zkusím i z hovězího. Dávám velkou jedničku.

  • Helena Pawlasová | 7. 12. 2009 17:33

    super recept, delala jsem hovezi na houbach poprve, a olizovali jsme se az za usima :) hodnotim 1

  • Michal P. | 4. 12. 2009 09:05

    delal jsem to dneska s ryzi basmati a pridal jsem tam cervenou papriku, kterou jsem nasel v lednicce. zbylo mi trosku takze bude na veceri i zitra. vynikajici :-)

  • venyss venyss | 9. 8. 2009 14:43

    Helus, děkuji, příště to určitě zkusím, tak jak píšete :-)

  • helus helus | 9. 8. 2009 03:45

    Vennys, ja pri zahusťovaní s kyslou smotanou postupujem takto: Do misky si nalejem kyslú smotanu, dobre to metličkou rozmiešam s múkou a prilejem za stáleho miešania šťavu z vareného mäsa /resp. polievky ak robím napr. šošovicovú polievku nakyslo/, a poriadne to v miske metličkou rozmiešam. Až potom to za stáleho miešania nalejem do pripravovaného mäsa resp. polievky. Nestalo sa mi, aby sa vytvorili hrčky či iné nežiadúce útvary v pripravovanom pokrme.

  • Jitka Mezerová | 29. 7. 2009 08:38

    Dávám za jedna! Nikdy jsem nic houbového nevařila, protože sama houby nemůžu. Odjížděla jsem ale na týden na dovolenou a chtěla jsem navařit příteli jídlo do zásoby. Tohle měl jako překvapení a moc mu to chutnalo, protože mi ještě ten den přišla pochvalná sms :-)

  • Amy - | 26. 7. 2009 09:42

    Kromě jiného se to dá vyřešit tak, že omáčku napřed okyselíte, například citrónem a pak za stálého míchání přilijete sladkou smetanu nebo šlehačku. Ta má kvůli nižšímu obsahu bílkovin mnohem menší náchylnost ke srážení a mimo to, to co se dnes vydává v mnoha případech za kysanou smetanu, nemá s kysanou smetanou mnoho společného. Smetana má sestávat zejména z emulgovaného tuku. Pokud jste koupila například "smetanu light" , koupila jste v podstatě odtučněné kyselé mléko. Není divu, že se něco takového v omáčce srazí.

  • venyss venyss | 25. 7. 2009 14:38

    Konečně jsem také vyzkoušela. Musím říct, že to byla vynikající omáčka!!!! Dělala jsem s rýží. Jen bych se chtěla zeptat, jak docílit toho,aby se z kysané smetany neudělali pucíčky v omáčce. Zašlehávala jsem to přitom metličkou.1*.

  • marie mateju | 4. 7. 2009 14:35

    vynikající,měli jsme dnes k obídku.Jasná 1.

  • Jana Řezníčková | 23. 3. 2009 07:15

    Uvařila jsem v sobotu k obědu z hovězího předního a musím chválit ! K tomu jsme měli bramborové knedlíky a nemělo to chybu! Ještě zbylo na dnešek.... Určitě budu vařit pravidelně! Díky za výborný recept.

  • Petra Ondřejičková | 8. 3. 2009 11:40

    Uzasny recept, moc dekuji autorce...

  • Barien M | 8. 3. 2009 11:27

    Opět u nás slavil úspěch, tentokrát s hovězím...

  • Zora Stříbrná | 26. 2. 2009 14:08

    Dnes jsem dělala a opravdu moc dobrý recept, dělala jsem dvojitou dávku, je nás moc :-) a ´myslím, že klukům bude moc a moc chutnat. Děkuji autorce, jednoduché a vynikající!

  • Jiřina Čechová | 21. 2. 2009 20:10

    Mám zrovna koupené masíčko, tak to zítra vyzkouším. zní to moc dobře. Jinak ke komnetáři paní veroniky - já mám od vánoc papiňák a nedám na něj dopustit....mamaso je za 40 min. úplně měkké

  • Martina Voldánová | 21. 2. 2009 12:32

    Teď jsme tu dobrotu dojedli. Bylo to vynikající až tak, že se mi můj přítel sám nabídl, že umyje nádobí. Dávám velikou 1*

  • Bara Prchalova | 20. 2. 2009 17:40

    Vynikající - musela jsem bránit vlastním tělem, abych to sama nesnědla, než přijde manžel z práce :-D dávám 1

  • Lucie Sobotková | 5. 2. 2009 12:30

    Vynikající, dělala jsem dnes poprvé a je to lahoda

  • Di - | 5. 2. 2009 07:20

    Veroniko, hovězí plátky nebo kostky dusím hóóódně pomalu. To znamená na nejmenší možný výkon vařiče, aby tekutina jen tak trochu bublala. A pak musíte vydržet až do konce, to znamená 2 hodiny i více. Ale jak píše Terezka, s některým masem nenaděláte nic, i kdybyste ho rozdupala!

  • Tereza J. | 5. 2. 2009 07:00

    Veronika, možno chyba bola iba v tom, že ste mäso zle narezali, mäso musíte krájať vždy priečne cez vlákno, aby ste rozrezali svalové vlákna. Možno nie je chyba vo vašej práci, ale išlo o mäso zo starej dojnice. Keď kupujete hovädzie mäso, kupujte mäso z býčka, je chutnejšie a nebude staré. A s tým pripálením si nič nerobte, každému sa to už stalo:))) Kúpte si kuchynské minútky a vždy si ich natiahnite. Zvonenie vám nedá zabudnúť. Držím palce, nech to najbližšie vyjde lepšie:)))

  • Veronika Vařeková | 4. 2. 2009 22:20

    Lidičky pomoc...vůbec se mi to nepovedlo. Koupila jsem hovězí roštěnou a dusila asi 2h, pořád to bylo jako žvýkačka...pak na chvilku odběhla, voda se mi mezitím kompletně vypařila a to byl konec...spálený hrnec a jídlo zkažené...ach jo...kde byla chyba?

  • Lucie F. | 13. 12. 2008 18:01

    Prave jsem dovarila as je to vyborne!

  • Jana Řezníčková | 4. 11. 2008 08:57

    Hovězí maso na houbách, to je klasická dobrota a teď není zapotřebí ani dávat žampiony z konzervy, když roste tolik krásných suchohřibů!!! Aspoň u nás na Vysočině. Je to nádhera - procházka v lese a k tomu houbičky, perfektní !!:))

  • Monika Š. | 1. 11. 2008 12:27

    Taky bych chtěla někdy vymyslet tak jednoduchý recept a přitom je to tak výtečný pokrm :) Použila jsem žampióny z kozervy a fakt výborné s těstovinami.

  • Michaela Ferjani | 13. 9. 2008 16:23

    Vynikající recept, na manželovo přání jsem ho dělala minulý týden hned 2x :-)

  • Lenka S. | 15. 8. 2008 12:02

    Recept vypadá velice dobře,tak to zkusím dnes k večeři. Zakysanou smetanu používám ráda, tak ji určitě nevynechám.

  • Martina Kratochvílová | 12. 8. 2008 13:23

    Výborné, úžasný koncert chutí.

  • Jitka Hrubanova | 11. 7. 2008 14:19

    Absolutní delikatesa. držela jsem se receptu a tentokrát chválil i manžel, který chválí pouze vyjímečně.

  • Barien | 14. 6. 2008 11:55

    Mňam, dělala jsem poprvé a hned se povedlo. Akorát jsem dělala z vepřového a ne hovězího.

  • Zdenka Korábová | 15. 2. 2008 17:38

    Hovězí na houbách mám moc ráda, dělám vždy větší mnozství a nedávám papriku, ale divoké koření a slaninu, jeden den s rýží a na podruhé přidám smetanu a přílohu houskový knedlík a nebo rýži. Čili pokračovací jídlo.

  • jana stastna | 15. 2. 2008 14:27

    jen tu smetanu jsem nedala a bylo to super.

  • Michael Pošta | 12. 1. 2008 22:50

    Ja sem jeste pridal trosku kminu a smetany dal mene.

  • Ájka | 11. 10. 2007 16:56

    dneska jsem za naším barákem našla velkýho praváka a přemýšlela, jak ho zpracovat, takže dneska bude k večeři s vepřovou kotletou podle tohoto receptu

  • Gábina Chotašová | 31. 8. 2007 21:53

    Vařila jsem maso se žampiony v tlakáči asi 50 minut a výsledkem bylo měkunké masíčko a výborná omáčka. Nedávala jsem kysanou smetanu, zahustila jsem pouze mouku. Příloha byla rýže, fakt mňamka.

  • hana Valentová | 20. 8. 2007 19:46

    Píšu sice trochu se zpožděním, ale oběd se povedl, dala jsem i zakysanou smetanu, ale upřímně by to bylo lepší asi bez ní, alei tak to byla samozřejmě mňamka.

  • hana Valentová | 18. 8. 2007 11:30

    masenko se k sobotnímu obědu už dělá, jen nevím, zda si troufnu na tu zakysanou smetanu...

  • Kacci | 22. 2. 2007 18:12

    moc moc dobre,taky jsem to delala s zampiony a priloha byla ryze.

  • skriatok | 19. 2. 2007 15:30

    ja davam sladkou smetanu a horcici,a le miluju to jidlo!! jen mit vic hub.. v praze jich kolem panelaku moc nesezbiram a v lese se zahadne schovavaj :)))

  • Tereza Martínková | 28. 9. 2006 21:11

    Móóóc dobré!!Jen jsem místo hovězího masa použila vepřové a do smetany přidala nasekanou pažitku....měli jsme s rýží dnes k obědu a rodinka se olizovala až za ušima:-))Díky!

  • Lucie Hirtova | 4. 7. 2006 02:00

    Ja trosku recept pozmenila, nebot jsem mela k dispozici jen kureci prsa a taky jsem pouzila houbovy bujon misto masoxu. Vysledek - vyborna basta! :-) Diky za recept!

  • Michaela Atherton | 15. 6. 2006 14:59

    Mela jsem plechovku hub v kremove omacce, tak jsem je pouzila a nedavala jsem uz smetanu. Osobne se po houbach muzu utlouct a jim je skoro obden, tudiz tento recept je neco pro me. Jako prilohu jsem pouzila ryzi a opravdu jsem si pochutnala. Davam za 1!

  • Misa K. | 11. 6. 2006 16:46

    Mela jsem jen mrazene houby. takze jsem je podusila na osmahle cibulce a papriku, vyvar a osmahle maso pridala na ne. Bylo to vynikajici, rychle a "eintopf".

  • Anna Valentova | 10. 6. 2006 21:34

    Moc dobrý jídlo , já kombinuju sušené houby se žampiony,a přílohu vařím rýži.

  • Aja | 8. 6. 2006 22:40

    dělám stejným způsobem, ale ne z hovězího, ale z plátků vepřové krkovičky, je to ještě lepší

  • Anonym | 8. 6. 2006 22:39

    moc dobré i se žampiony

  • Pískle | 7. 6. 2006 12:09

    Už se mi zbýhají sliny...... Díky za tip.

  • Zuzka | 8. 10. 2005 11:22

    Pro Áju: Vůbec nevadí, že ty houby jsou už podušené na tuku, jen stačí pak dát o trošku méně tuku pod maso.

  • Fleur | 4. 10. 2005 19:35

    Tohle jídlo znám a moc nám chutná, dávám ještě do smetany nasekanou pažitku

  • Aja | 4. 10. 2005 19:34

    Mohu dát houby mražené udušené na tuku? Prosím odpovězte! Děkuji

  • Anonym | 4. 10. 2005 19:33

    Nedávají se tam ty houby moc pozdě? Jsou měkké?!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Hovězí Oběd Večeře Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hladká mouka Houby Hovězí maso Paprika - sladká Pepř mletý Rostlinný olej Sůl Vepřový vývar Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Drobenka na ovocný koláč

Drobenka na ovocný koláč

Sekaná jako roštěná

Sekaná jako roštěná

Pizza rohlíky II.

Pizza rohlíky II.

Rafaelo IV.

Rafaelo IV.

Masová bábovka aneb sekaná trochu jinak

Masová bábovka aneb sekaná trochu…

Zeleninový salát s cottage sýrem

Zeleninový salát s cottage sýrem

Hovězí vývar

Hovězí vývar

Ořechové řezy s polevou z remosky

Ořechové řezy s polevou z remosky

Okurkový salát

Okurkový salát

Doporučujeme

30 minut
Šťavnaté masové koule s parmazánem a rajčaty

Šťavnaté masové koule s parmazánem a…

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

60 minut
Makový dort s malinami

Makový dort s malinami

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

Poslední sledované recepty

78
Chřestový salát s vejcem
Chřestový salát s vejcem
67
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
36
Baby kuřata s medvědím česnekem a citronem
Baby kuřata s medvědím…
35
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
29
Černá čočka s mrkví
Černá čočka s mrkví

Zajímavé články

Dorty ke Dni matek: Nechte se inspirovat těmi nejkrásnějšími
Dorty ke Dni matek: Nechte se inspirovat těmi…
Kvíz: Legrační názvy jídel. Jestlipak víte, co se za nimi skrývá?
Kvíz: Legrační názvy jídel. Jestlipak víte, co se…
Recept na nakládané ředkvičky. Užijte si křupavou superpotravinu po celý rok
Recept na nakládané ředkvičky. Užijte si křupavou…
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
AHA.cz Životní změna u Leoše Mareše: Končí!

Životní změna u Leoše Mareše: Končí!

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Přání k narozeninám: Vyberte si z 20 textů hodících se do SMS i na papír

Přání k narozeninám: Vyberte si z 20 textů hodících se do SMS i na papír

Blesk pro ženy Květnový úplněk ve Štíru zacílí na oblast vztahů, sexu a emocí. Nezadaní se mají na co těšit!

Květnový úplněk ve Štíru zacílí na oblast vztahů, sexu a emocí. Nezadaní se mají na co těšit!

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Zemřel Jiří Bartoška (†78): Smutnění Marka Ebena! Naposledy jsme spolu mluvili před týdnem!

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Smutnění Marka Ebena! Naposledy jsme spolu mluvili před týdnem!

SportRevue.cz FOTO: Nahota na golfu? Nic zvláštního. Hřiště s jamkami naháče přitahují

FOTO: Nahota na golfu? Nic zvláštního. Hřiště s jamkami naháče přitahují

Maminka.cz Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Blesk Horoskopy Květnový úplněk ve Štíru zacílí na oblast vztahů, sexu a emocí. Nezadaní se mají na co těšit!

Květnový úplněk ve Štíru zacílí na oblast vztahů, sexu a emocí. Nezadaní se mají na co těšit!

Další doporučené recepty:

Hovězí na červeném víně
Hovězí na červeném víně
Hovězí na hořčici s houbami
Hovězí na hořčici s houbami
Hovězí na houbách
Hovězí na houbách
Hovězí na houbách s kořenovou zeleninou
Hovězí na houbách s kořenovou zeleninou
Hovězí na kari s česnekem
Hovězí na kari s česnekem
Hovězí na mrkvi s rozmarýnem
Hovězí na mrkvi s rozmarýnem
  • Recepty.cz
  • Hovězí na houbách II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact