• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Hovězí na houbách II.
Napište svůj komentář k receptu

Hovězí na houbách II.

autor: Vlastina
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 96
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Hovězí na houbách II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      plátek hovězí maso
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 4
      lžíce rostlinný olej nebo sádlo
    • 1
      ks cibule velká
    • 1
      špetka paprika - sladká
    • vepřový vývar nebo z masoxu
    • 250
      g houby čerstvé nebo mražené
    • 0,25
      l zakysaná smetana
    • 1
      lžička hladká mouka

Postup přípravy receptu

1
Plátky po obvodu nařízneme, naklepeme, osolíme, opepříme, poprášíme moukou a prudce opečeme na tuku. Vyjmeme a do tuku po mase přidáme nakrájenou cibuli a osmahneme do růžova. Zaprášíme paprikou, přilijeme trochu vývaru, provaříme a přidáme zpět opečené plátky masa a dusíme za občasného podlévání vývarem témeř do měkka. Potom přidáme na plátky nakrájemé houby (podle chuti opepříme a dosolíme) a dusíme, až je maso i houby měkké. Nakonec zalijeme zakysanou smetanou, ve které jsme rozmíchali lžičku mouky a ještě několik minut povaříme. Podáváme s těstovinami nebo knedlíky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hovězí na houbách

Hovězí na houbách

Hovězí maso na houbách

Hovězí maso na houbách

Hovězí na houbách s kořenovou zeleninou

Hovězí na houbách s kořenovou…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Moniq | 8. 12. 2020 13:16

    Dnes jsem vyzkoušela se sušenými houbami a bylo to perfektní ?.

  • dopal69 | 6. 1. 2016 22:33

    Fajn recept, trošku jiný postup než jsem zvyklý ale bylo to výborné. :-) :-D

  • Janina | 1. 11. 2014 13:06

    Myslím,že každý máme jinou chuť,ale v závěru z toho j hovězí na houác a to je podstatné a co se týká poznámek PROSTŘENO tak se někdy divím,co tam ty lidi chtějí - vařt,pochutnat si,lést někomu po bytě,poznat něco nového nebo jim jde o prachy,někdy je to trapné až ostudné.Pa a dobrou chuť ať je to u čehokoliv c se vám podaří.

  • Jana | 6. 10. 2014 19:54

    Nemam doma kysanou smetanu,nepokazim to kdyz tam dam bily jogurt? Diky :-)

  • petrsved | 12. 7. 2014 14:06

    :-D někteří ,co zde plkají asi byli v Prostřeno :'( X lidí X chutí i názoru 8-)

  • majkela03 | 12. 1. 2014 11:05

    Doporučuji plátky masa potřít hořčicí,pak je to luxus! ;-)

  • Martin | 24. 7. 2013 00:31

    Ty jsi hlupák

  • Veru_Recepty
    Veru_Recepty | 11. 6. 2013 14:13

    ozkoušeno s domácími nakládanými houbami, bez papriky a s rýží jako přílohou a jasná 1, velmi dobré!

  • Jaarynn | 1. 6. 2013 12:37

    dnes jsem to dělal, nedal jsem tam tu papriku..... DOBRÉ

  • Jana | 31. 5. 2013 08:27

    Pochybuji,že by autor fotky knedlíky kupoval,vaří rád a knedlíky umí taky.Fotky má i u knedlíků.Co umíte vy :-\ ?

  • hanimira | 5. 12. 2012 12:21

    dělala jsem dle receptu a bylo to mňam mňam

  • Pavlík | 4. 11. 2012 08:47

    Ty kupované knedlíky na fotce - hm...zaručené kuchařské umění... :-)

  • ..... | 12. 10. 2012 19:07

    Máš snad něco proti Moravákům?!... A jestli sis nevšiml/a, tak v receptu nestojí Hovězí s houbovou omáčkou... Si to dělej podle svého... když to chutná dobře, nechápu reakce jako jsou tvoje... ty trapné...

  • anonym | 10. 5. 2011 15:59

    Prestante prudit, bud vam to chutna a nebo ne. Jestli ne, napiste lepsi recept nebo mlcte!

  • Nora | 8. 4. 2011 11:00

    Jestli je to podle pani Vencove tak to nikdy nema chybu...

  • zuzkz | 19. 3. 2011 17:58

    je to vyborné ale po dovaření jsem tam přidala jednu tatra mliko neslazené,je to více omáčkové a jemnější,a vymechala jse,m tu papriku

  • MartikK
    MartikK | 11. 3. 2011 16:04

    Moc dobré, hlavně pokud necháte rozležet do druhého dne.

  • recepty73
    recepty73 | 16. 1. 2011 09:29

    Ikdyž jsem dal jen špetku papriky,vadila mi tam.Dobré je do základu použít vysmaženou slaninu,jinak dobrý... ;-) .

  • ano šefe | 11. 1. 2011 12:08

    tak takhle se vaří tak na moravě ale do hub papriku to si snad děláte p....

  • ano šefe | 11. 1. 2011 12:07

    do houbové omáčky papriku??? :-D

  • casi | 12. 11. 2010 11:51

    Výborné!!! Držela jsem se receptu a je to opravdu super! Hned si přidávám do oblíbených. Moc díky. ;-)

  • MARIE PÍSKAČOVÁ | 25. 10. 2010 08:37

    OPRAVDU VÝBORNÉ. MOC JSME SI POCHUTNALI, DOPORUČUJI VYZJKOUŠET :-) ;-)

  • marie | 23. 10. 2010 12:05

    výbornej recept opravdu to zkuste..masíščko tak tu hodku dusit aby bylo pekne mekoucky.jinak sme si pochutnaly a jako prilohu jsme zvolily ryzi. ;-)

  • Marcel Kuska | 17. 8. 2010 14:11

    Výborný recept,jen s cibulí jsem dal osmahnout rozmáčklý česnek,snítku rozmarýnu a bazalky.Nakonec jsem zahustil moukou rozpuštěnou v mléce.Vynikající pochoutka.Doporučuji.

  • Markéta Loudová | 29. 5. 2010 21:22

    Výborný recept,můžu jedině doporučit!Jen jsem dala houby sušené..

  • Petra Gabková | 24. 5. 2010 12:17

    Skutečně báječná delikatesa. Děkuji za inspiraci.

  • Zuzana Chludilová | 18. 5. 2010 02:01

    Nemělo to chybu!Mňamka!

  • katerina melicharova | 15. 3. 2010 22:08

    nejlepsi co jsem kdy ukuchtila. pritelovi to tak chutnalo ze o tom mluvil vsem kamaradum takze jsem to pro ne musela varit druhy den znovu :-))))

  • Zuzana Pilcová | 6. 2. 2010 13:04

    Dneska jsem dělala na oběd moji rodince a móc jim to chutnalo.Akorát jsem použila vepřové maso a 12% smetanu a byla to mňamka.Příště zkusím i z hovězího. Dávám velkou jedničku.

  • Helena Pawlasová | 7. 12. 2009 17:33

    super recept, delala jsem hovezi na houbach poprve, a olizovali jsme se az za usima :) hodnotim 1

  • Michal P. | 4. 12. 2009 09:05

    delal jsem to dneska s ryzi basmati a pridal jsem tam cervenou papriku, kterou jsem nasel v lednicce. zbylo mi trosku takze bude na veceri i zitra. vynikajici :-)

  • venyss venyss | 9. 8. 2009 14:43

    Helus, děkuji, příště to určitě zkusím, tak jak píšete :-)

  • helus helus | 9. 8. 2009 03:45

    Vennys, ja pri zahusťovaní s kyslou smotanou postupujem takto: Do misky si nalejem kyslú smotanu, dobre to metličkou rozmiešam s múkou a prilejem za stáleho miešania šťavu z vareného mäsa /resp. polievky ak robím napr. šošovicovú polievku nakyslo/, a poriadne to v miske metličkou rozmiešam. Až potom to za stáleho miešania nalejem do pripravovaného mäsa resp. polievky. Nestalo sa mi, aby sa vytvorili hrčky či iné nežiadúce útvary v pripravovanom pokrme.

  • Jitka Mezerová | 29. 7. 2009 08:38

    Dávám za jedna! Nikdy jsem nic houbového nevařila, protože sama houby nemůžu. Odjížděla jsem ale na týden na dovolenou a chtěla jsem navařit příteli jídlo do zásoby. Tohle měl jako překvapení a moc mu to chutnalo, protože mi ještě ten den přišla pochvalná sms :-)

  • Amy - | 26. 7. 2009 09:42

    Kromě jiného se to dá vyřešit tak, že omáčku napřed okyselíte, například citrónem a pak za stálého míchání přilijete sladkou smetanu nebo šlehačku. Ta má kvůli nižšímu obsahu bílkovin mnohem menší náchylnost ke srážení a mimo to, to co se dnes vydává v mnoha případech za kysanou smetanu, nemá s kysanou smetanou mnoho společného. Smetana má sestávat zejména z emulgovaného tuku. Pokud jste koupila například "smetanu light" , koupila jste v podstatě odtučněné kyselé mléko. Není divu, že se něco takového v omáčce srazí.

  • venyss venyss | 25. 7. 2009 14:38

    Konečně jsem také vyzkoušela. Musím říct, že to byla vynikající omáčka!!!! Dělala jsem s rýží. Jen bych se chtěla zeptat, jak docílit toho,aby se z kysané smetany neudělali pucíčky v omáčce. Zašlehávala jsem to přitom metličkou.1*.

  • marie mateju | 4. 7. 2009 14:35

    vynikající,měli jsme dnes k obídku.Jasná 1.

  • Jana Řezníčková | 23. 3. 2009 07:15

    Uvařila jsem v sobotu k obědu z hovězího předního a musím chválit ! K tomu jsme měli bramborové knedlíky a nemělo to chybu! Ještě zbylo na dnešek.... Určitě budu vařit pravidelně! Díky za výborný recept.

  • Petra Ondřejičková | 8. 3. 2009 11:40

    Uzasny recept, moc dekuji autorce...

  • Barien M | 8. 3. 2009 11:27

    Opět u nás slavil úspěch, tentokrát s hovězím...

  • Zora Stříbrná | 26. 2. 2009 14:08

    Dnes jsem dělala a opravdu moc dobrý recept, dělala jsem dvojitou dávku, je nás moc :-) a ´myslím, že klukům bude moc a moc chutnat. Děkuji autorce, jednoduché a vynikající!

  • Jiřina Čechová | 21. 2. 2009 20:10

    Mám zrovna koupené masíčko, tak to zítra vyzkouším. zní to moc dobře. Jinak ke komnetáři paní veroniky - já mám od vánoc papiňák a nedám na něj dopustit....mamaso je za 40 min. úplně měkké

  • Martina Voldánová | 21. 2. 2009 12:32

    Teď jsme tu dobrotu dojedli. Bylo to vynikající až tak, že se mi můj přítel sám nabídl, že umyje nádobí. Dávám velikou 1*

  • Bara Prchalova | 20. 2. 2009 17:40

    Vynikající - musela jsem bránit vlastním tělem, abych to sama nesnědla, než přijde manžel z práce :-D dávám 1

  • Lucie Sobotková | 5. 2. 2009 12:30

    Vynikající, dělala jsem dnes poprvé a je to lahoda

  • Di - | 5. 2. 2009 07:20

    Veroniko, hovězí plátky nebo kostky dusím hóóódně pomalu. To znamená na nejmenší možný výkon vařiče, aby tekutina jen tak trochu bublala. A pak musíte vydržet až do konce, to znamená 2 hodiny i více. Ale jak píše Terezka, s některým masem nenaděláte nic, i kdybyste ho rozdupala!

  • Tereza J. | 5. 2. 2009 07:00

    Veronika, možno chyba bola iba v tom, že ste mäso zle narezali, mäso musíte krájať vždy priečne cez vlákno, aby ste rozrezali svalové vlákna. Možno nie je chyba vo vašej práci, ale išlo o mäso zo starej dojnice. Keď kupujete hovädzie mäso, kupujte mäso z býčka, je chutnejšie a nebude staré. A s tým pripálením si nič nerobte, každému sa to už stalo:))) Kúpte si kuchynské minútky a vždy si ich natiahnite. Zvonenie vám nedá zabudnúť. Držím palce, nech to najbližšie vyjde lepšie:)))

  • Veronika Vařeková | 4. 2. 2009 22:20

    Lidičky pomoc...vůbec se mi to nepovedlo. Koupila jsem hovězí roštěnou a dusila asi 2h, pořád to bylo jako žvýkačka...pak na chvilku odběhla, voda se mi mezitím kompletně vypařila a to byl konec...spálený hrnec a jídlo zkažené...ach jo...kde byla chyba?

  • Lucie F. | 13. 12. 2008 18:01

    Prave jsem dovarila as je to vyborne!

  • Jana Řezníčková | 4. 11. 2008 08:57

    Hovězí maso na houbách, to je klasická dobrota a teď není zapotřebí ani dávat žampiony z konzervy, když roste tolik krásných suchohřibů!!! Aspoň u nás na Vysočině. Je to nádhera - procházka v lese a k tomu houbičky, perfektní !!:))

  • Monika Š. | 1. 11. 2008 12:27

    Taky bych chtěla někdy vymyslet tak jednoduchý recept a přitom je to tak výtečný pokrm :) Použila jsem žampióny z kozervy a fakt výborné s těstovinami.

  • Michaela Ferjani | 13. 9. 2008 16:23

    Vynikající recept, na manželovo přání jsem ho dělala minulý týden hned 2x :-)

  • Lenka S. | 15. 8. 2008 12:02

    Recept vypadá velice dobře,tak to zkusím dnes k večeři. Zakysanou smetanu používám ráda, tak ji určitě nevynechám.

  • Martina Kratochvílová | 12. 8. 2008 13:23

    Výborné, úžasný koncert chutí.

  • Jitka Hrubanova | 11. 7. 2008 14:19

    Absolutní delikatesa. držela jsem se receptu a tentokrát chválil i manžel, který chválí pouze vyjímečně.

  • Barien | 14. 6. 2008 11:55

    Mňam, dělala jsem poprvé a hned se povedlo. Akorát jsem dělala z vepřového a ne hovězího.

  • Zdenka Korábová | 15. 2. 2008 17:38

    Hovězí na houbách mám moc ráda, dělám vždy větší mnozství a nedávám papriku, ale divoké koření a slaninu, jeden den s rýží a na podruhé přidám smetanu a přílohu houskový knedlík a nebo rýži. Čili pokračovací jídlo.

  • jana stastna | 15. 2. 2008 14:27

    jen tu smetanu jsem nedala a bylo to super.

  • Michael Pošta | 12. 1. 2008 22:50

    Ja sem jeste pridal trosku kminu a smetany dal mene.

  • Ájka | 11. 10. 2007 16:56

    dneska jsem za naším barákem našla velkýho praváka a přemýšlela, jak ho zpracovat, takže dneska bude k večeři s vepřovou kotletou podle tohoto receptu

  • Gábina Chotašová | 31. 8. 2007 21:53

    Vařila jsem maso se žampiony v tlakáči asi 50 minut a výsledkem bylo měkunké masíčko a výborná omáčka. Nedávala jsem kysanou smetanu, zahustila jsem pouze mouku. Příloha byla rýže, fakt mňamka.

  • hana Valentová | 20. 8. 2007 19:46

    Píšu sice trochu se zpožděním, ale oběd se povedl, dala jsem i zakysanou smetanu, ale upřímně by to bylo lepší asi bez ní, alei tak to byla samozřejmě mňamka.

  • hana Valentová | 18. 8. 2007 11:30

    masenko se k sobotnímu obědu už dělá, jen nevím, zda si troufnu na tu zakysanou smetanu...

  • Kacci | 22. 2. 2007 18:12

    moc moc dobre,taky jsem to delala s zampiony a priloha byla ryze.

  • skriatok | 19. 2. 2007 15:30

    ja davam sladkou smetanu a horcici,a le miluju to jidlo!! jen mit vic hub.. v praze jich kolem panelaku moc nesezbiram a v lese se zahadne schovavaj :)))

  • Tereza Martínková | 28. 9. 2006 21:11

    Móóóc dobré!!Jen jsem místo hovězího masa použila vepřové a do smetany přidala nasekanou pažitku....měli jsme s rýží dnes k obědu a rodinka se olizovala až za ušima:-))Díky!

  • Lucie Hirtova | 4. 7. 2006 02:00

    Ja trosku recept pozmenila, nebot jsem mela k dispozici jen kureci prsa a taky jsem pouzila houbovy bujon misto masoxu. Vysledek - vyborna basta! :-) Diky za recept!

  • Michaela Atherton | 15. 6. 2006 14:59

    Mela jsem plechovku hub v kremove omacce, tak jsem je pouzila a nedavala jsem uz smetanu. Osobne se po houbach muzu utlouct a jim je skoro obden, tudiz tento recept je neco pro me. Jako prilohu jsem pouzila ryzi a opravdu jsem si pochutnala. Davam za 1!

  • Misa K. | 11. 6. 2006 16:46

    Mela jsem jen mrazene houby. takze jsem je podusila na osmahle cibulce a papriku, vyvar a osmahle maso pridala na ne. Bylo to vynikajici, rychle a "eintopf".

  • Anna Valentova | 10. 6. 2006 21:34

    Moc dobrý jídlo , já kombinuju sušené houby se žampiony,a přílohu vařím rýži.

  • Aja | 8. 6. 2006 22:40

    dělám stejným způsobem, ale ne z hovězího, ale z plátků vepřové krkovičky, je to ještě lepší

  • Anonym | 8. 6. 2006 22:39

    moc dobré i se žampiony

  • Pískle | 7. 6. 2006 12:09

    Už se mi zbýhají sliny...... Díky za tip.

  • Zuzka | 8. 10. 2005 11:22

    Pro Áju: Vůbec nevadí, že ty houby jsou už podušené na tuku, jen stačí pak dát o trošku méně tuku pod maso.

  • Fleur | 4. 10. 2005 19:35

    Tohle jídlo znám a moc nám chutná, dávám ještě do smetany nasekanou pažitku

  • Aja | 4. 10. 2005 19:34

    Mohu dát houby mražené udušené na tuku? Prosím odpovězte! Děkuji

  • Anonym | 4. 10. 2005 19:33

    Nedávají se tam ty houby moc pozdě? Jsou měkké?!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Hovězí Oběd Večeře Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hladká mouka Houby Hovězí maso Paprika - sladká Pepř mletý Rostlinný olej Sůl Vepřový vývar Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zapečený lilek s parmezánem

Zapečený lilek s parmezánem

Pravý segedínský guláš

Pravý segedínský guláš

Velikonoční medové řezy

Velikonoční medové řezy

Výborné plněné papriky

Výborné plněné papriky

Čočka s vejcem a párkem

Čočka s vejcem a párkem

Pikantní pirohy s kuřecím a slaninou

Pikantní pirohy s kuřecím a slaninou

Hlíva s přírodním masem - minutka

Hlíva s přírodním masem - minutka

Jemné tvarohové řezy s ovocem

Jemné tvarohové řezy s ovocem

Zaječí paštika s cibulkou

Zaječí paštika s cibulkou

Doporučujeme

30 minut
Šťavnaté masové koule s parmazánem a rajčaty

Šťavnaté masové koule s parmazánem a…

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Poslední sledované recepty

76
Žloutkové řezy jako vánek
Žloutkové řezy jako vánek
69
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…
44
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…
35
Trojí sladká ovesná kaše
Trojí sladká ovesná kaše
34
Batáty ve slanině
Batáty ve slanině

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

SportRevue.cz VIDEO: Legendární trefy. 11 nejslavnějších gólů v dějinách české hokejové reprezentace

VIDEO: Legendární trefy. 11 nejslavnějších gólů v dějinách české hokejové reprezentace

Maminka.cz Bolestné přiznání mámy, jejíž dceři byl na oslavě odepřen dort: Vůči tříletému dítěti to bylo zbytečně kruté, postěžovala si

Bolestné přiznání mámy, jejíž dceři byl na oslavě odepřen dort: Vůči tříletému dítěti to bylo zbytečně kruté, postěžovala si

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Další doporučené recepty:

Hovězí na červeném víně
Hovězí na červeném víně
Hovězí na hořčici s houbami
Hovězí na hořčici s houbami
Hovězí na houbách
Hovězí na houbách
Hovězí na houbách s kořenovou zeleninou
Hovězí na houbách s kořenovou zeleninou
Hovězí na kari s česnekem
Hovězí na kari s česnekem
Hovězí na mrkvi s rozmarýnem
Hovězí na mrkvi s rozmarýnem
  • Recepty.cz
  • Hovězí na houbách II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact