• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Hovězí na houbách
Napište svůj komentář k receptu

Hovězí na houbách

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 22
doba přípravy: 120 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Hovězí na houbách
Hovězí na houbách
Hovězí na houbách
Hovězí na houbách
Hovězí na houbách
Hovězí na houbách
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

45 porce
    • hovězí roštěná
    • hladká mouka
    • mléko
    • zakysaná smetana
    • sušené houby
    • pepř celý

Postup přípravy receptu

1
Houby namočíme na 5-10 minut do teplé vody, potom scedíme.

RADA: Nejlepší houbové recepty

2
Roštěnku nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme, oblalíme v hladké mouce. Rozehřejeme olej, maso opečeme z obou stran. Přidáme houby, chvíli podusíme, potom podlijeme vodou a vaříme, dokud maso není měkké.
3
Uděláme zátřepku (mléko a mouka) - já dávam asi deci a půl mléka a 3 lžičky mouky), potom přidáme kysanou smetanu podle chuti.

RADA: Jak vybrat kvalitní maso

4
Můžeme použít i čerstvé houby i žampiony, které je však třeba nejprve orestovat a podusit.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Houbová čalamáda

Houbová čalamáda

Houbovka a rozpeky

Houbovka a rozpeky

Houbové roštěnky

Houbové roštěnky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • jomka | 9. 2. 2017 14:19

    Udelame zátřepku? Coo? Co to je? :-X

  • recepty73
    recepty73 | 27. 5. 2011 21:30

    ...dělám jak z roštěné, tak i ze zadního, předního ;-) :-P ...

  • Ladia - | 20. 11. 2009 14:28

    Pokud používám čerstvé houby není třeba je zvlášť restovat, stačí přisypat k masu a podusit společně.

  • michal jakouš | 20. 11. 2009 13:18

    vynikající s knedlíkem

  • Milan šmíd | 3. 2. 2008 11:08

    a co cibule pod maso?

  • Lenka Krbcová | 23. 3. 2007 09:54

    je dobré i s konzervovanými žampiony?

  • Kacenka Chvojkova | 12. 3. 2007 02:01

    mnamka, ale davam slehacku,ne kysanou smetanu

  • Alena P. | 9. 3. 2007 15:48

    vynikající, místo mléka jsem podlila červeným vínem dle doporučení Alči a nemělo to chybu :-)

  • Anonym | 21. 12. 2006 12:45

    Hnedka večer to vyzkoušim!

  • Alča | 11. 10. 2006 23:03

    lze i bez smetany, podusit s červeným vínem

  • eva jablonska | 13. 9. 2005 16:45

    super mnamka miluju houby!!!!!!!!!!!!!

  • karel varel | 13. 9. 2005 16:32

    perfekt!!!!!!!!!!!!!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Maso Hovězí
Maso Hovězí Oběd Večeře Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Hovězí roštěná Mléko Pepř celý Sušené houby Zakysaná smetana

Jak na houskový knedlík

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Krůtí medailonky na zelenině

Krůtí medailonky na zelenině

Šumavský králík

Šumavský králík

Mrkvová pomazánka II.

Mrkvová pomazánka II.

Brambory v mikrovlnce

Brambory v mikrovlnce

Těstoviny s kozím sýrem

Těstoviny s kozím sýrem

Těstoviny se žampiony ala pizza

Těstoviny se žampiony ala pizza

Cheesecake čokoládový

Cheesecake čokoládový

Mrkvový dort Pedro

Mrkvový dort Pedro

Dukátové buchtičky z remosky s vanilkovým krémem

Dukátové buchtičky z remosky s…

Doporučujeme

30 minut
Citronové těstoviny s hráškem a lososem

Citronové těstoviny s hráškem a…

Hrnková bublanina s třešněmi

Hrnková bublanina s třešněmi

40 minut
Kofty s tzatziki

Kofty s tzatziki

80 minut
Cheesecake s třešněmi a drobenkou

Cheesecake s třešněmi a drobenkou

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

100 minut
Jahodové nanuky

Jahodové nanuky

20 minut
Poke bowl s lososem

Poke bowl s lososem

20 minut
Koláč s ricottou a bílou čokoládou

Koláč s ricottou a bílou čokoládou

Jak na houskový knedlík

Poslední sledované recepty

52
Lemon Pie Vanilla Cheesecake
Lemon Pie Vanilla…
41
Smothie-Kiwi a banán
Smothie-Kiwi a banán
30
Máslové řízky
Máslové řízky
26
Pórkový mls
Pórkový mls
25
Čertovský mls
Čertovský mls

Zajímavé články

Domácí mazlíčci jako dorty: Tchajwanská cukrářka vyrábí roztomilé sladké dvojníky pejsků a kočiček
Domácí mazlíčci jako dorty: Tchajwanská cukrářka…
Domácí jahodová zmrzlina: Vyrobte si ji jen ze dvou surovin!
Domácí jahodová zmrzlina: Vyrobte si ji jen ze…
7 nejlepších rizot: Od klasického přes luxusní až po sladké. Které si vyberete?
7 nejlepších rizot: Od klasického přes luxusní až…
Perfektní ledová káva: Návod, jak ji připravit, a nejčastější chyby, které ji mohou pokazit
Perfektní ledová káva: Návod, jak ji připravit, a…
V hlavní roli sladká drobenka: Upečte si ovocný koláč, bublaninu, crumble, šneky nebo palačinky
V hlavní roli sladká drobenka: Upečte si ovocný…
AHA.cz Zpráva o Bohdalové vhání slzy do očí: Stašová promluvila

Zpráva o Bohdalové vhání slzy do očí: Stašová promluvila

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Blesk pro ženy Opravdu je jí 76? Tohle je 7 důvodů, proč Meryl Streep vypadá tak úžasně!

Opravdu je jí 76? Tohle je 7 důvodů, proč Meryl Streep vypadá tak úžasně!

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Hrdý Radek Holub (56): Shodil 15 kilo! Co za proměnou stojí?

Hrdý Radek Holub (56): Shodil 15 kilo! Co za proměnou stojí?

SportRevue.cz Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by se měl vzdát večerního přejídání a kdo by měl vážit slova?

Horoskop na další týden: Kdo by se měl vzdát večerního přejídání a kdo by měl vážit slova?

Další doporučené recepty:

Hovězí ministeaky s restovanými špeclemi a fazolkami
Hovězí ministeaky s restovanými…
Hovězí na červeném víně
Hovězí na červeném víně
Hovězí na hořčici s houbami
Hovězí na hořčici s houbami
Hovězí na houbách II.
Hovězí na houbách II.
Hovězí na houbách s kořenovou zeleninou
Hovězí na houbách s kořenovou zeleninou
Hovězí na kari s česnekem
Hovězí na kari s česnekem
  • Recepty.cz
  • Hovězí na houbách
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact