• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Hovězí na divoko
Napište svůj komentář k receptu

Hovězí na divoko

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.1
hodnotilo: 8
doba přípravy: 120 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Hovězí na divoko
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 4
      plátek hovězí maso
    • 1
      ks mrkev
    • 1
      ks petržel
    • 0,25
      ks celer
    • 2
      ks bobkový list
    • 1
      snítka tymián
    • 5
      ks nové koření kuliček
    • pepř mletý
    • sůl
    • 100
      g slanina
    • 1
      plechovka rajský protlak malá
    • 1
      sklenice červené víno
    • 0,50
      sklenice červený vinný ocet dá se použít i obyčejný ocet
    • olej
    • 0,50
      sklenice voda

Postup přípravy receptu

1
Všechnu zeleninu nakrájíme na kostičky nebo můžeme nastrouhat na hrubo a rozložíme ji v míse na maso i s kořením. Vodu svaříme s octem a po vychlazení nalijeme s vínem k masu a zelenině. Přiklopené necháme přes noc v lednici.
2
Poté marinádu se zeleninou slijeme a rozmícháme v ní rajský protlak. Slaninu osmažíme, na ní opečeme maso a pak oboje vložíme do pekáčku, přelijeme marinádou. Pečeme do změknutí masa, podle potřeby podléváme. Měkkou zeleninu můžeme nechat ve šťávě tak jak je anebo ji můžeme přepasírovat nebo rozmixovat a pak znovu přidat do šťávy. Můžeme také zahustit moukou.
3
Příloha: brambory nebo bramborové knedlíky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hovězí pečeně na divoko

Hovězí pečeně na divoko

Krůtí stehno trochu na divoko

Krůtí stehno trochu na divoko

Vepřová pečeně na divoko-nakládaná

Vepřová pečeně na divoko-nakládaná

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Miroslava Machová | 24. 11. 2008 09:35

    nebylo to špatný, ale protože se to nakládá do octa je lepší tu marinádu pak nepoužít, ale vyhodit a dát na pečení novou zeleninu + zbytek bez octa. Hověží maso se do octa nakládá, ale je lepší to pak dělat z nového

  • zdenka | 26. 3. 2008 21:34

    Tak to nám vůbec nechutnalo,dělala jsem přesně podle receptu a škoda masa a práce.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Hovězí Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Celer Červené víno Červený vinný ocet Hovězí maso Mrkev Nové koření Olej Pepř mletý Petržel Rajský protlak Slanina Sůl Tymián Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tvarohové řezy

Tvarohové řezy

Hlávkový salát s vejci II.

Hlávkový salát s vejci II.

Cibulová marmeláda

Cibulová marmeláda

Buřtový salát

Buřtový salát

Trojbarevné tvarohové řezy "mňamka"

Trojbarevné tvarohové řezy "mňamka"

Pečená vinná klobása na pivě

Pečená vinná klobása na pivě

Gnocchi se slaninou, špenátem a sýrovou omáčkou

Gnocchi se slaninou, špenátem a…

Extra čokoládové muffiny

Extra čokoládové muffiny

Chlebová polévka

Chlebová polévka

Doporučujeme

90 minut
Husí prsa s nádivkou

Husí prsa s nádivkou

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

300 minut
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a červeným zelím

Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

20
Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Nejlepší sekaná na světě…
20
Nejlepší bramborové knedlíky
Nejlepší bramborové…
19
Sýrové rohlíčky s česnekem
Sýrové rohlíčky s…
17
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
15
Gratinované brambory
Gratinované brambory

Zajímavé články

Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit zavářku do polévek i základ hlavních jídel
Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit…
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské hodování tradiční polévkou s játrovými knedlíčky
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské…
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás zahřejí
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás…
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat trochu jinak
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat…
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka: Upečte si vláčný moučník z rodinné kuchařky
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka:…
AHA.cz Velký den u Marešových nebude! Nemám na to chuť ani energii, tvrdí Leoš

Velký den u Marešových nebude! Nemám na to chuť ani energii, tvrdí Leoš

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Blesk pro ženy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Ženy.cz „Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

„Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

Blesk.cz Nedožité 95. narozeniny Vinkláře - Exmanželka Ivanka Devátá: Nezaslouží si zapálit svíčku!

Nedožité 95. narozeniny Vinkláře - Exmanželka Ivanka Devátá: Nezaslouží si zapálit svíčku!

SportRevue.cz FOTO: 41 fotbalových děv, Které jsme mohli vidět v roce 2014 na mistrovství světa v Brazílii

FOTO: 41 fotbalových děv, Které jsme mohli vidět v roce 2014 na mistrovství světa v Brazílii

Maminka.cz Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Blesk Horoskopy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

  • Recepty.cz
  • Hovězí na divoko
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact