• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Hovězí na cibuli
Napište svůj komentář k receptu

Hovězí na cibuli

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Hovězí na cibuli
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • hovězí maso
    • tuk Nebo máslo
    • sádlo Nebo olej
    • cibule
    • sůl
    • pepř mletý
    • masox Hovězí

Postup přípravy receptu

1
Na másle (je nejlepší), nebo na sádle s olejem, podusíme přibližně tolik rozkrájené cibule, kolik máme masa. Nasolené maso, nakrájené přes vlákna na slabší plátky, poklademe na cibuli a chvíli prudčeji dusíme.
2
Potom plátky otočíme, lehce popepříme, podlijeme vodou, přidáme bujón a pomalu dusíme, dokud se cibule zcela nerozvaří a maso nezměkne. Ke konci lze (lehounce!) zaprášit hladkou moukou, ale to nebývá nutné, šťáva je dostatečně zahuštěná rozvařenou cibulí.
3
Je vhodné, dělat maso večer den předem, aby se do druhého dne rozleželo. Nechá-li se ke konci mírně poodkrytá poklička, maso i šťáva ztmavne a je chutnější. Podává se s houskovým knedlíkem, výborné je se škubánky a s okurkovým salátem.
4
Dělá se to sice dlouho (hovězí je hovězí), ale samo, stačí vždy po 20 minutách podlít a zamíchat.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hovězí pečeně s hořčicí na cibuli

Hovězí pečeně s hořčicí na cibuli

Hovězí nudličky s kapií a cibulí

Hovězí nudličky s kapií a cibulí

Hovězí vývar / hovězí polévka

Hovězí vývar / hovězí polévka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Fído | 27. 11. 2014 18:07

    s tím masoxem jděte k šípku

  • aktivek | 30. 1. 2013 21:24

    dávám za jedna:)

  • 1982Petula
    1982Petula | 30. 1. 2011 11:46

    Takže právě jsem dovařila a mohu se jen pochválit. Ovšem nebýt takového receptu, není co chválit. Je to skutečně výborné. Cibuli jsem nakonec rozmixovala a podáváme s kolínkama. Snad to bude chutnat i manželovi.

  • janina | 14. 2. 2008 14:55

    Zrovna teď maso dusím,jsem zvědavá na výsledek.Nakonec cibuli rozmixuji.

  • Zdeňka Nováková | 10. 2. 2008 09:17

    Moc dobré, určitě zopakuji. Dávám 1 !

  • David Adam | 8. 5. 2007 15:24

    Fakt hodně dobrý receptík,ale málem jsem se nenajedl,jak to dlouho trvalo:)

  • Ivana | 13. 2. 2007 20:21

    Recept je naozaj výborný a jednoduchý. Robili sme ho už viac krát. Hodnotíme 1!

  • Buchta z Tabora | 28. 6. 2005 04:27

    Je to dobry a snadny!

  • Anonym | 18. 4. 2005 13:27

    Tento recept jsem vyzkoušela, moc dobrý! nakonec jsem přidala česnek! Martina

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Hovězí Oběd Večeře Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hovězí maso Masox Pepř mletý Sádlo Sůl Tuk
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Maďarský paprikový salát

Maďarský paprikový salát

Lehká rajská omáčka

Lehká rajská omáčka

Těstovinový salát se šunkou a paprikou

Těstovinový salát se šunkou a paprikou

Čokoládový fondán - chocolate fondant

Čokoládový fondán - chocolate fondant

Vajíčková pomazánka (DUKAN)

Vajíčková pomazánka (DUKAN)

Bramborový salát s řepou

Bramborový salát s řepou

Květák s mletým masem po boloňsku

Květák s mletým masem po boloňsku

Ovesná kaše s jablky, rozinkami a skořicí

Ovesná kaše s jablky, rozinkami a…

Blesková omáčka (nejen) s kukuřicí - rychle a chutně

Blesková omáčka (nejen) s kukuřicí -…

Doporučujeme

90 minut
Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

51
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
43
Míša řezy
Míša řezy
39
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
37
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…
32
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…

Zajímavé články

Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota, ze které uděláte skvělou snídani, hranolky i sladký koláč
Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota…
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí maggi nebo vegetu
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí…
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak začít nový den
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak…
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
AHA.cz Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Ženy.cz Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Blesk.cz Misska Čerešňáková měsíc před porodem: Drama kvůli nemoci!

Misska Čerešňáková měsíc před porodem: Drama kvůli nemoci!

SportRevue.cz Tohle jsou přítelkyně a ženy (ex)pilotů Formule 1. Kdo má doma největší kočku?

Tohle jsou přítelkyně a ženy (ex)pilotů Formule 1. Kdo má doma největší kočku?

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

  • Recepty.cz
  • Hovězí na cibuli
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact