• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Hovězí na cibuli
Napište svůj komentář k receptu

Hovězí na cibuli

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Hovězí na cibuli
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • hovězí maso
    • tuk Nebo máslo
    • sádlo Nebo olej
    • cibule
    • sůl
    • pepř mletý
    • masox Hovězí

Postup přípravy receptu

1
Na másle (je nejlepší), nebo na sádle s olejem, podusíme přibližně tolik rozkrájené cibule, kolik máme masa. Nasolené maso, nakrájené přes vlákna na slabší plátky, poklademe na cibuli a chvíli prudčeji dusíme.
2
Potom plátky otočíme, lehce popepříme, podlijeme vodou, přidáme bujón a pomalu dusíme, dokud se cibule zcela nerozvaří a maso nezměkne. Ke konci lze (lehounce!) zaprášit hladkou moukou, ale to nebývá nutné, šťáva je dostatečně zahuštěná rozvařenou cibulí.
3
Je vhodné, dělat maso večer den předem, aby se do druhého dne rozleželo. Nechá-li se ke konci mírně poodkrytá poklička, maso i šťáva ztmavne a je chutnější. Podává se s houskovým knedlíkem, výborné je se škubánky a s okurkovým salátem.
4
Dělá se to sice dlouho (hovězí je hovězí), ale samo, stačí vždy po 20 minutách podlít a zamíchat.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hovězí pečeně s hořčicí na cibuli

Hovězí pečeně s hořčicí na cibuli

Hovězí nudličky s kapií a cibulí

Hovězí nudličky s kapií a cibulí

Hovězí vývar / hovězí polévka

Hovězí vývar / hovězí polévka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Fído | 27. 11. 2014 18:07

    s tím masoxem jděte k šípku

  • aktivek | 30. 1. 2013 21:24

    dávám za jedna:)

  • 1982Petula
    1982Petula | 30. 1. 2011 11:46

    Takže právě jsem dovařila a mohu se jen pochválit. Ovšem nebýt takového receptu, není co chválit. Je to skutečně výborné. Cibuli jsem nakonec rozmixovala a podáváme s kolínkama. Snad to bude chutnat i manželovi.

  • janina | 14. 2. 2008 14:55

    Zrovna teď maso dusím,jsem zvědavá na výsledek.Nakonec cibuli rozmixuji.

  • Zdeňka Nováková | 10. 2. 2008 09:17

    Moc dobré, určitě zopakuji. Dávám 1 !

  • David Adam | 8. 5. 2007 15:24

    Fakt hodně dobrý receptík,ale málem jsem se nenajedl,jak to dlouho trvalo:)

  • Ivana | 13. 2. 2007 20:21

    Recept je naozaj výborný a jednoduchý. Robili sme ho už viac krát. Hodnotíme 1!

  • Buchta z Tabora | 28. 6. 2005 04:27

    Je to dobry a snadny!

  • Anonym | 18. 4. 2005 13:27

    Tento recept jsem vyzkoušela, moc dobrý! nakonec jsem přidala česnek! Martina

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Hovězí Oběd Večeře Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hovězí maso Masox Pepř mletý Sádlo Sůl Tuk
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Brambory - cukroví

Brambory - cukroví

Nepečený jablkový dort

Nepečený jablkový dort

Mazanec II.

Mazanec II.

Vepřové kotlety v leču

Vepřové kotlety v leču

Tvarohové hvězdičky DIA I NEDIA

Tvarohové hvězdičky DIA I NEDIA

Smažená tlačenka s falešným bramborovým salátem

Smažená tlačenka s falešným…

Kotletky na třešních a bezinkovém sirupu

Kotletky na třešních a bezinkovém…

Kuřecí prsa v slanině

Kuřecí prsa v slanině

Jednoduchý meruňkový koláč

Jednoduchý meruňkový koláč

Doporučujeme

30 minut
Srbské rizoto

Srbské rizoto

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

60 minut
Jahodovo-rebarborový koláč

Jahodovo-rebarborový koláč

50 minut
Pizza s chřestem a parmskou šunkou

Pizza s chřestem a parmskou šunkou

70 minut
Křehké galetky s rebarborou

Křehké galetky s rebarborou

30 minut
Bramborový salát s koprem a slaninou

Bramborový salát s koprem a slaninou

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

70 minut
Koláč z rebarbory

Koláč z rebarbory

50 minut
Pečená vepřová žebra se salsou verde a kukuřicí

Pečená vepřová žebra se salsou verde…

Poslední sledované recepty

20
Cibulová polévka
Cibulová polévka
18
Chřestová polévka s pestem
Chřestová polévka s…
18
Klasické lečo
Klasické lečo
17
Trojbarevný koláč naší babičky
Trojbarevný koláč naší…
17
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Koprová omáčka se…

Zajímavé články

Jamie Oliver slaví 50! Geniální kuchař, který první knihu přečetl až před čtyřicítkou
Jamie Oliver slaví 50! Geniální kuchař, který…
13 receptů na rychlý oběd do půl hodiny!
13 receptů na rychlý oběd do půl hodiny!
Neapolská pizza: Královna italské kuchyně vás ohromí na první sousto
Neapolská pizza: Královna italské kuchyně vás…
Od pondělí do pátku: Večeře z těstovin 5x jinak, od klasiky až po netradiční kombinace
Od pondělí do pátku: Večeře z těstovin 5x jinak,…
Superpotravina týdne: Květy černého bezu. 4 dobré důvody, proč si je jít hned natrhat, plus recepty
Superpotravina týdne: Květy černého bezu. 4 dobré…
AHA.cz Basiková na dně! Nemoc a myšlenky na smrt

Basiková na dně! Nemoc a myšlenky na smrt

Mimibazar První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

Dáma.cz Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Blesk pro ženy Boho šaty: Komu budou slušet modely s volánky a kdo by se jim měl vyhnout obloukem?

Boho šaty: Komu budou slušet modely s volánky a kdo by se jim měl vyhnout obloukem?

Ženy.cz Test osobnosti: Jaký módní styl vás vystihuje?

Test osobnosti: Jaký módní styl vás vystihuje?

Blesk.cz Dramatický duel v Survivoru: Hysterický Michael versus Dominika! Kdo vypadl?

Dramatický duel v Survivoru: Hysterický Michael versus Dominika! Kdo vypadl?

SportRevue.cz FOTO: Rajcovní kočička. Neteř bývalého slavného brankáře Ikera Casillase dráždí na sociálních sítích

FOTO: Rajcovní kočička. Neteř bývalého slavného brankáře Ikera Casillase dráždí na sociálních sítích

Maminka.cz Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu se silnou intuicí: Kdo vycítí problém dřív, než o něm promluvíte?

5 znamení zvěrokruhu se silnou intuicí: Kdo vycítí problém dřív, než o něm promluvíte?

  • Recepty.cz
  • Hovězí na cibuli
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact