ks
feferonka
nebo pálivá paprika, Tabasco podle chuti
300
g
kečup - jemný
0,50
l
pivo - černé
1
lžíce
paprika - sladká
mletá
1
lžíce
sojová omáčka
2
stroužek
česnek
může být i více
1
sůl
1
špetka
pepř mletý
Postup přípravy receptu
1
Maso nakrájíme na kostky, na oleji osmahneme cibuli do zlatova, přidáme mletou papriku a namačkaný česnek. Pražíme tak dlouho, až paprika ztmavne. Přidáme nakrájené maso a opět restujeme. Pokud maso pustí šťávu, vydusíme ji. Poté podlejeme 1/4 litrem piva, přidáme 1/2 dávky kečupu, pokud použijeme celé feferonky, zabalíme je do hadříku, ovážeme nití, přidáme sójovou omáčku, pepř a dosolíme. Maso dusíme do změknutí. Poté vyjmeme feferonky, přidáme zbytek kečupu, a doředíme pivem.