• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Hovězí maso na pivu
Napište svůj komentář k receptu

Hovězí maso na pivu

autor: Eva1
0.0
moje hodnoceni
4.2
hodnotilo: 21
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Hovězí maso na pivu
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 600
      g hovězí maso
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • 3
      cibule
    • 1
      pivo světlá desítka
    • 1
      lžíce kečup - jemný
    • sůl
    • pepř mletý
    • hladká mouka

Postup přípravy receptu

1
Oloupanou a nakrájenou cibuli osmažíme. Maso nakrojíme, naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Po obou stranách opečeme na tuku.
2
Vložíme do tlakového hrnce a přidáme cibuli. Podlijeme pivem a kečupem a hrnec uzavřeme. Po otevření hrnce omáčku podle potřeby zředíme pivem.
3
Jako příloha jsou výborné strouhankové knedlíčky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Dušené hovězí na pivu s mrkví

Dušené hovězí na pivu s mrkví

Hovězí karabáček na světlém pivu

Hovězí karabáček na světlém pivu

Vepřové maso na kmínu a pivu

Vepřové maso na kmínu a pivu

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • citronikhanci
    citronikhanci | 1. 3. 2015 21:51

    Tak včera vyzkoušeno. Není to špatné, dala jsem pivo Kozel, přijde mi ne tak hořké a necelé, jen asi půl nebo třičtvrtě a zbytek jsem dolila vodou. Maso se úplně rozpadalo, jen mělo poměrně nevýraznou chuť - chtělo by to dochutit nějakým jiným kořením než jen solí a pepřem, ale pochutnali jsme si. Podávala jsem s rýží.

  • nnln | 29. 10. 2011 15:55

    Jak dlouho se má maso v tom tlakové hrnci dělat? Mám s hovězím špatné zkušenosti, jinak než na guláš jej nedělám, protože ani v tom tlakáči kolikrát nezměklo:(

  • ty | 29. 10. 2011 12:15

    Vyzkoušeno,nechutnalo nikomu přiliš hořké jednou stačilo více již ne :-(

  • fina1 | 12. 4. 2011 20:11

    Recept jsem vařila pro dědu a jen se oblizoval, řekl dnes jedl 2v1/myslel tím pivko/

  • Eva1 | 20. 3. 2011 15:34

    Nemám žádné nicky, ty tady má někdo úplně jiný a navíc píše anonymy :-| :-| :-|

  • Eva1 | 9. 3. 2011 22:25

    Hodnotit recept sobě systém ani neumožňuje. V době hodnocení byl přiřazen pod autorem Recepty. Na moji žádost o přiřazení editoři nereagovali, tak proč bych neohodnotila recept, který jsem vložila, uvařila a ještě vyfotila ;-) ;-) ;-)

  • filip | 9. 3. 2011 21:07

    Jo Evo sama si hodnoť recepty svýma vymyšlenýma nickama a pořád dokola, co ty kvůli pořadí neuděláš :-$ :-$ :-$ :-$ :-$

  • EDWARDA | 9. 3. 2011 18:27

    Maso jsem vařila v tlak. hrnci 45 minut, omáčku jsem zahustila trochou mouku, s knedlíčky to nemělo chybu.

  • pippiva
    pippiva | 7. 3. 2011 16:54

    Tohle je vyborne,take delam.V pulce vareni pridavam i brambory a misto kecupu davam rajske pyre.

  • jirka_krejcir | 14. 2. 2011 11:15

    opravdu výborné, doporučuji

  • Benďa | 13. 2. 2011 21:09

    Toho piva je tam vela :-(

  • Eva1 | 8. 2. 2011 09:10

    Jedno celé nejlépe desítku, dvanáctka je hořká.

  • Ladia
    Ladia | 7. 2. 2011 22:10

    Pivo: kolik?

  • profi_labuznik
    profi_labuznik | 6. 2. 2011 17:26

    Vyborne!!! Cela rodina jsme se jen oblizovali. Urcite doporucuji

  • Jitka | 27. 9. 2007 11:29

    Včera jsem vyzkoušela a bohužel velké zklamání. Maso bylo sice měkké a šťavnaté, ale omáčka měla výrazně hořkou chuť, rodina to odmítla jíst a ani mně nechutnalo. Uričtě už nikdy dělat nebudu.

  • Miroslava Pečinková | 24. 9. 2007 13:04

    Vypadá to skvěle, asi to vyzkouším.

  • Eva Přecechtělová | 14. 9. 2007 10:30

    Strouhankové knedlíčky jsem napsala do příloh. Jsou dobré, u nás jedou i studené. Je to příjemná změna. Maso dělám buď na plátky nebo na kostečky podle toho jaké maso mám. Není to guláš. Je to jednoduché a dobré , když otevřete tlakáč už nemusíte ani dochucovat. Dělám tohle jídlo na večeři, když přijde návštěva a chystáme se něco vypít nebo na druhý den na oběd. Pokud budete vařit, ať Vám chutná aspoň tak, jako nám.

  • Jana | 13. 9. 2007 11:46

    Co jsou prosím Vás strouhankové knedlíčky? Takový dělám základ na guláš. Děkuji.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Pokrmy Hovězí Oběd Smažení Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hladká mouka Hovězí maso Kečup - jemný Pepř mletý Pivo Rostlinný olej Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Čočka na slanině

Čočka na slanině

Mrkev po indicku

Mrkev po indicku

Sekaná jako roštěná

Sekaná jako roštěná

Scones

Scones

Třené houskové knedlíky (nekynuté)

Třené houskové knedlíky (nekynuté)

Kuřecí maso na rajčatech s bylinkami

Kuřecí maso na rajčatech s bylinkami

Bramborovo-sýrové placičky (šištičky)

Bramborovo-sýrové placičky (šištičky)

Buřty na pivě

Buřty na pivě

Zelené tagliatelle

Zelené tagliatelle

Doporučujeme

15 minut
Papriková frittata

Papriková frittata

30 minut
Rebarborový džem s vanilkou

Rebarborový džem s vanilkou

20 minut
Chřest s křupavou posýpkou a ztraceným vejcem

Chřest s křupavou posýpkou a…

35 minut
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

10 minut
Domácí vanilkový a kakaový pribináček

Domácí vanilkový a kakaový pribináček

70 minut
Koláč z rebarbory

Koláč z rebarbory

Poslední sledované recepty

74
Kapr obalovaný v semínkách
Kapr obalovaný v…
49
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
49
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
38
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
33
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…

Zajímavé články

Trápí vás nespavost? Těchto 6 potravin vám pomůže vyspat se dorůžova
Trápí vás nespavost? Těchto 6 potravin vám pomůže…
Pavlova s amarettem nebo rumové tiramisu? Vyberte si svůj oblíbený opilý dezert
Pavlova s amarettem nebo rumové tiramisu? Vyberte…
Staročeský pokrm z Plzeňska aneb Víte, co jsou to pískorky?
Staročeský pokrm z Plzeňska aneb Víte, co jsou to…
5 potravin, které vám pomohou zbavit se tuku na břiše
5 potravin, které vám pomohou zbavit se tuku na…
Zapomenutá kuchařka z Vilniusu: Vyzkoušejte jednoduché vegetariánské recepty, které překvapí svou chutí
Zapomenutá kuchařka z Vilniusu: Vyzkoušejte…
AHA.cz Brzobohatá tvrdě narazila! Režim jako v base a drsné zákazy

Brzobohatá tvrdě narazila! Režim jako v base a drsné zákazy

Mimibazar První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

Dáma.cz 5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

Blesk pro ženy Etiketa oblékání pro svatebčanky: Ve kterých šatech si neutrhnete ostudu?

Etiketa oblékání pro svatebčanky: Ve kterých šatech si neutrhnete ostudu?

Ženy.cz Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Blesk.cz Herec Dvořák a modelka Šmuková na rozloučení s Bartoškou (†78): Nové »hrdličky«?!

Herec Dvořák a modelka Šmuková na rozloučení s Bartoškou (†78): Nové »hrdličky«?!

SportRevue.cz FOTO: Kdo má nejhezčí babu ve finské lize? Kokainový hříšník Jori Lehterä

FOTO: Kdo má nejhezčí babu ve finské lize? Kokainový hříšník Jori Lehterä

Maminka.cz Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Blesk Horoskopy Rozloučit se s manželstvím nebo nenarozeným dítětem? O rituálech a jejich síle s Lilií Khousnoutdinovou

Rozloučit se s manželstvím nebo nenarozeným dítětem? O rituálech a jejich síle s Lilií Khousnoutdinovou

Další doporučené recepty:

Hovězí líčka s kari omáčkou
Hovězí líčka s kari omáčkou
Hovězí maso na houbách
Hovězí maso na houbách
Hovězí maso na pepři
Hovězí maso na pepři
Hovězí maso na zázvoru
Hovězí maso na zázvoru
Hovězí maso na zelenině
Hovězí maso na zelenině
Hovězí maso pěti vůní
Hovězí maso pěti vůní
  • Recepty.cz
  • Hovězí maso na pivu
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact