Na sádle orestujte nasekanou cibuli, přidejte na menší kousky nakrájené maso, osolte a nechte zatáhnout. Podlijte vínem a redukujte při nižší teplotě, dokud nebude maso měkké, asi 2 hodiny. Mezitím si připravte směs na kari. Na pánvi orestujte koriandrová semínka, nasekanou citronovou trávu, česnek, chilli, arašídy a přidejte krevetovou pastu. Nechte vychladnout a poté vše najemno rozmixujte. Výpek z líček zarestujte s kari směsí a zredukujte. Do hotové směsi přidejte kokosové mléko. Pak už podle chuti vmíchejte rybí omáčku, cukr, sůl a arašídové máslo. Nakonec přidejte kafírové listy. Hotové jídlo můžete ozdobit, třeba rozpůleným vejcem uvařeným nahniličko. Přidejte orestovaný česnek, čerstvé chilli a najemno nasekané proužky kafírových listů.