Hovězí plátky obalíme nejdříve ve strouhance, pak ve vajíčku a nakonec v mouce. Zprudka je osmahneme po obou stranách a vložíme do vymaštěného pekáče. Zalijeme celou sklenicí moravanky a asi 1 hodinu pečeme odkryté v troubě při 150 °C.
2
Podle potřeby podléváme vodou. Podáváme s bramborovou kaší.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Michaela Linhartová
|28. 12. 2009 20:47
Chtěla bych se zeptat jestli se to dává i s nálevem? Děkuji
Iva Pěnkavová
|17. 1. 2009 16:17
Jedním slovem VYNIKAJÍCÍ ,dnes bylo k obědu ,chrochtáme ještě tedˇ!Je to taková zvláštní kombinace ,nad kterou jsem dost váhala, i těch 150°C na 1 hod mi na hovězí přišlo málo , ale povedlo se ,mohu jen doporučit !