Hovězí maso pokrájíme na kostky, které jemně osolíme, dobře opepříme a zaprášíme moukou. Na rozpáleném sádle osmažíme drobně pokrájené cibule, na ně dáme dozlatova orestovat hovězí kostky, ke konci smažení ještě přidáme orestovat protlak. Vše zalijeme pivem a vývarem, zamícháme a pod pokličkou zvolna dusíme doměkka, dle potřeby podléváme a občas i zamícháme. Během vaření sos zredukujeme na potřebnou hustotu(vyvaříme vodu).
2
Kostky v sosu dáme na talíř a posypeme kolečky osmažené cibule.
3
Podáváme s bramborem, bramborovými noky nebo knedlíky, rýží, těstovinami.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Daniela
|31. 1. 2017 20:29
Byla to skvělá večeře. Děkuji za další fajnový recept do kuchařky <3 :-* <3
Lenka
|7. 6. 2016 13:24
:-( Nic moc , manžel je pivař ale nějak zvlášť ho to nenadchlo . V kuchyni odér jak v hospodě . Musela sem přidat hlavičku česneku jinak by to nikdo nejedl , pečené zemáky . Pak už to šlo . Každopádně dělala sem to poprvé a naposledy. :-$ Recept sem dodržela dle popisu.
Lenka
|7. 6. 2016 13:24
:-( Nic moc , manžel je pivař ale nějak zvlášť ho to nenadchlo . V kuchyni odér jak v hospodě . Musela sem přidat hlavičku česneku jinak by to nikdo nejedl , pečené zemáky . Pak už to šlo . Každopádně dělala sem to poprvé a naposledy. :-$ Recept sem dodržela dle popisu.
Simc
|30. 5. 2015 18:09
Snadná chutná pecka. :-) díky :-)
Valdová
|17. 5. 2015 21:42
Děkuji za recept, bylo to výtečné hovězí.
Pavel
|6. 1. 2015 12:50
Recept triviální a výsledek skvostný. Místo vývaru jsem použil zeleninovou kostku od Vitany a maso nesolil, kostka má soli dost.