Nebo v US?
hmmm, a nejaka rada co tam mam dat na Zelandu :,-( dik Smif
co mam pridat misto zerve v italii...ja se v tech jejich tvarozich vubec nevyznam.
takjsem dodelala knedlik,a tady jsou me poznatky:Delala jsem to z Philadelfie v pomeru ji 1:1 s houskou.Asi to melo byt opravdu jen dva rohliky na 100g syra,protoze me housky se docela nasakly a chut byla trochy jako u zemlovky,ale kousky ktere nebyly nasakle byly chutove docela dobre.Na rezu vypada knedlik krasne.Takze asi to zkusim znovu s mensim mnoztvim syra,a uvidime.
Ahoj Lucie Madecká: zkus Philadelfii cheese, to je takové vláčné žervé... To české váží myslím 100g, určitě ne více.
co mam dat ja misto toho zerve v americe
kolika gramove je to baleni zerve?
Žervé je čerstvý tvarohový syr, skúste si v obchode pýtať, možno majú nejaký druh.
A co mam pridat misto zerve ve Skotsku?
vynikajici delame je casto je to velmi rychle
Tak jsem dala místo kostičky žervé z malého kelímku, nic jiného neměli. Mile mně ty knedlíky překvapily, na řezu vypadají docela atraktivně a jsou hned hotové. Dělala jsem je k masu se zelím, bylo to vynikající. Vyšly mi z toho 2 porce - ale nejsme moc velcí jedlíci - někdo by to možná snědl sám. Dávám jedničku.
Vyšlo mně to na jednu větší nebo dvě skromné porcičky.
Opravdu se dává na 2 rohlíky jen ta malá kostička žervé? A kolik porcí z toho asi vyjde?
Ano, žervé je něco jako tvaroh, ale jemnější chuti a je v něm méně vody. Asi jako neslaná Lučina. Prodává se v malých obdélníčkách zabalených ve "staniolu", myslím že má fialové nápisy.
chci se zeptat co je to presne to zerve , neco jako tvaroh??