• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Houskový knedlík pro nejisté kuchařky
Napište svůj komentář k receptu

Houskový knedlík pro nejisté kuchařky

autor: W.E.Jana
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 15 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Houskový knedlík pro nejisté kuchařky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks žervé
    • 2
      ks bílé pečivo rohlíky na kostičky
    • 1
      ks vejce
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Ze všech surovin (bez mouky!) uplácat jeden knedlík a mírným varem vařit přesně 10 minut. Nemůže se nepovést a je jedlý.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Babiččin houskový knedlík

Babiččin houskový knedlík

Houskový knedlík

Houskový knedlík

Klasický houskový knedlík

Klasický houskový knedlík

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Tuci | 4. 4. 2008 16:55

    Nebo v US?

  • Smif Troch | 8. 2. 2008 05:28

    hmmm, a nejaka rada co tam mam dat na Zelandu :,-( dik Smif

  • pavla | 26. 11. 2007 21:37

    co mam pridat misto zerve v italii...ja se v tech jejich tvarozich vubec nevyznam.

  • Iva Bednarova | 28. 3. 2007 12:06

    takjsem dodelala knedlik,a tady jsou me poznatky:Delala jsem to z Philadelfie v pomeru ji 1:1 s houskou.Asi to melo byt opravdu jen dva rohliky na 100g syra,protoze me housky se docela nasakly a chut byla trochy jako u zemlovky,ale kousky ktere nebyly nasakle byly chutove docela dobre.Na rezu vypada knedlik krasne.Takze asi to zkusim znovu s mensim mnoztvim syra,a uvidime.

  • Hospodyňka | 20. 12. 2006 10:04

    Ahoj Lucie Madecká: zkus Philadelfii cheese, to je takové vláčné žervé... To české váží myslím 100g, určitě ne více.

  • lucie madecka | 19. 12. 2006 18:52

    co mam dat ja misto toho zerve v americe

  • mishabv | 25. 4. 2006 14:46

    kolika gramove je to baleni zerve?

  • Tereza Jarčušková | 25. 4. 2006 06:45

    Žervé je čerstvý tvarohový syr, skúste si v obchode pýtať, možno majú nejaký druh.

  • andrea patschova | 24. 4. 2006 18:04

    A co mam pridat misto zerve ve Skotsku?

  • Cermakova | 8. 1. 2006 23:23

    vynikajici delame je casto je to velmi rychle

  • wlastislawa | 4. 1. 2006 13:19

    Tak jsem dala místo kostičky žervé z malého kelímku, nic jiného neměli. Mile mně ty knedlíky překvapily, na řezu vypadají docela atraktivně a jsou hned hotové. Dělala jsem je k masu se zelím, bylo to vynikající. Vyšly mi z toho 2 porce - ale nejsme moc velcí jedlíci - někdo by to možná snědl sám. Dávám jedničku.

  • Pavlína | 3. 1. 2006 18:01

    Vyšlo mně to na jednu větší nebo dvě skromné porcičky.

  • wlastislawa | 3. 1. 2006 12:04

    Opravdu se dává na 2 rohlíky jen ta malá kostička žervé? A kolik porcí z toho asi vyjde?

  • Jana Wernischova | 7. 9. 2005 17:08

    Ano, žervé je něco jako tvaroh, ale jemnější chuti a je v něm méně vody. Asi jako neslaná Lučina. Prodává se v malých obdélníčkách zabalených ve "staniolu", myslím že má fialové nápisy.

  • Petr Kazik | 7. 9. 2005 16:47

    chci se zeptat co je to presne to zerve , neco jako tvaroh??

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny Knedlíky
Přílohy Knedlíky Oběd Večeře Vaření Rychlovka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílé pečivo Sůl Vejce Žervé
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Řecký gyros

Řecký gyros

Nouzová polévka

Nouzová polévka

Plněný cop

Plněný cop

Česnekovo-sýrová krémová polévka

Česnekovo-sýrová krémová polévka

Kořeněná rajská omáčka

Kořeněná rajská omáčka

Slovenské rohlíky

Slovenské rohlíky

Holandská hrachová kaše

Holandská hrachová kaše

Dušená mrkev v mletém mase

Dušená mrkev v mletém mase

Tudelská zeleninová polévka

Tudelská zeleninová polévka

Doporučujeme

40 minut
Čevapčiči s brambory a žampiony na grilu

Čevapčiči s brambory a žampiony na…

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

50 minut
Ostružinový koláč s broskvemi

Ostružinový koláč s broskvemi

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

20 minut
Tabouleh

Tabouleh

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

Poslední sledované recepty

49
Fajnový mix na topinky a do salátů
Fajnový mix na topinky a…
47
Gurmánské pečené vepřové maso na pivě
Gurmánské pečené vepřové…
45
Zeleninový salát s bílým (salátovým) sýrem
Zeleninový salát s bílým…
45
Zapečené chlebíčky - rychlá večeře
Zapečené chlebíčky -…
42
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…

Zajímavé články

Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný recept, který zvládnete i bez váhy a může být pokaždé jiný
Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný…
Recepty z hrušek nasladko i naslano, které vás ohromí
Recepty z hrušek nasladko i naslano, které vás…
Brynza je víc než jen sýr. Tahle probiotická bomba doslova nakopne imunitu
Brynza je víc než jen sýr. Tahle probiotická…
Jablečný koláč podle babičky Blaženky: 100 let starý recept je sázka na jistotu
Jablečný koláč podle babičky Blaženky: 100 let…
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte se!
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte…
AHA.cz Luďan z MOSTu! sundal teplákovku a... Z Hofmanna je drsňák

Luďan z MOSTu! sundal teplákovku a... Z Hofmanna je drsňák

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Blesk pro ženy Trik této české absolventky funguje! Po škole získala práci snů

Trik této české absolventky funguje! Po škole získala práci snů

Ženy.cz Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Blesk.cz Dana Morávková: Vypekl ji manžel!

Dana Morávková: Vypekl ji manžel!

SportRevue.cz FOTO: Vzpomínáte? 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

FOTO: Vzpomínáte? 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Ideální zaměstnání podle zvěrokruhu: Štíři patří na patologii, Lvům vyhovuje svobodné povolání. A co vám?

Ideální zaměstnání podle zvěrokruhu: Štíři patří na patologii, Lvům vyhovuje svobodné povolání. A co vám?

  • Recepty.cz
  • Houskový knedlík pro nejisté kuchařky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact