• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Houskové knedlíky
Napište svůj komentář k receptu

Houskové knedlíky

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.4
hodnotilo: 34
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Houskové knedlíky
Houskové knedlíky
Houskové knedlíky
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      sklenice hrubá mouka
    • 3
      hrnek mléko
    • 20
      g droždí
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      ks žloutek
    • 80
      g žemle

Postup přípravy receptu

1
Z droždí, 3-4 lžic vlažného mléka a 4-5 lžic mouky připravíme kvásek a necháme ho na teplém místě vykynout. Mouku prosijeme do mísy (část oddělíme na vyválení knedlíků), uprostřed uděláme důlek, vlijeme do něj kvásek, osolíme, přidáme žloutek a podle chuti přidáme vlažné mléko a umícháme tužší těsto. Přidáme do něj na kostky nakrájenou housku, posypeme moukou, přikryjeme a na teplém místě necháme vykynout. Potom těsto rozkrojíme na 2-3 díly a vyválíme z nich polodlouhé šišky. Vkládáme je do vařící osolené vody a vaříme 20-25 minut. Během vaření je obracíme, aby se uvařily stejnoměrně. Uvařené knedlíky vybereme z vody a nití (aby se nesrazily) je nakrájíme na tenké plátky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Smažené houskové knedlíky

Smažené houskové knedlíky

Třené houskové knedlíky (nekynuté)

Třené houskové knedlíky (nekynuté)

Bramborovo-houskové knedlíky

Bramborovo-houskové knedlíky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Ivana | 1. 7. 2015 20:08

    Nejlepší jsou kynuté knedlíky vařené v páre,nejsou sliz <:-) ké,jsou výborné

  • Katka | 26. 10. 2013 16:23

    Super..nejlepšï recept na knedle co jsem zkousela..Nadychane..mekoucke a vyborne :-)

  • magan | 29. 9. 2013 19:46

    Hrnek je 1/4 hrnek, 240 ml.

  • Petra | 27. 4. 2013 15:18

    tak toto těsto nikdy více.... :-$

  • Anenka
    Anenka | 20. 2. 2013 13:47

    Trochu jsem pozměnila množství, ještě musím vyšpekulovat vaření knedlíku, ale na můj první pokus to bylo jedlé! ;)

  • Zuzka | 20. 4. 2012 20:12

    Nevíte někdo, jaký objem má mít sklenice na mouku a hrnek na mléko? Děkuji Zuzka

  • candiska@email.cz | 25. 11. 2011 18:33

    ahoj, přidala jsem hrnek mouky navíc, moc se mi těsto nezdálo, a řekla bych že tak 6- 8 porcí..

  • Misa | 11. 10. 2011 08:56

    Ahoj, pro kolik porci je recept. diky Misa

  • janička | 24. 9. 2011 09:34

    :-X

  • PetraCal | 22. 9. 2011 19:48

    chutove dobre, ale prisly mi takove tezke, nejak se mi nedari najit recept na ty "klasicke" kupovane :-D Ziji v anglii a na knedliky mam casto chut :-)

  • pavlinka.r@seznam.cz | 8. 9. 2011 10:00

    Knedlíky se povedly a byly naprosto dokonalé. Jen doporučím malou vychytávku, dala jsem do těsta trošku oleje, asi tak kávovou lžičku aby knedlíky nepopraskaly.

  • Naďa | 8. 1. 2011 09:56

    Aby se knedlíky nesrazily, stačí je ihned po vyjmutí propíchnout asi na třech nebo čtyřech místěch dlouhou vidličkou na maso a potřít olejem. ;-)

  • MRS.Smis | 16. 12. 2010 23:06

    Hrubá mouka na Zelandu se dá nahradit jemně drcennou maniokovou hmotou :'(

  • Apina Hrbek | 10. 4. 2009 13:36

    Nemate-li hrbou ci polohrubou mouku, pridejte to testa spetku prasku do peciva. Vim, ze jsou tam kvasnice, ale zkuste to. Ziji taky mimo CR a mam to vyzkousene.

  • Tosca Rotigel | 8. 4. 2009 19:58

    Tak jo,ja bydlim v Nemecku a taky jsem nenasla vhodnou mouku,maji tady jenom hladkou:-( ten recept se mi libil tak jsem to zkusila s tou hladkou a pridala do ni krupici....hmmm,vyplatilo se to!!!Dik za recept :-))

  • Andrea Kajnarova | 9. 2. 2009 02:19

    Tak to byly moje prvni houskove knedliky v zivote, moc jsem neverila, ze to dobre dopadne a vysledek prekvapil celou rodinu, proste skvele!!Jelikoz zijeme v Kanade, tak jsem smichala hladkou mouku pul na pul s krupici zakoupenou v polskem obchode.

  • Jitka Horcickova | 7. 2. 2009 20:12

    Dekujeme za super recept! Prave jsme mely skvelou party s gulasem :-) Nebyla by to mozna takova udalost, kdybychom nebyly v Anglii a nebyly to nase prvni knedliky! Semolinu jsme smichaly s hladkou moukou napul, housky tam mohlo byt o neco vic a knedliky jsme varily jen 15 minut. Vysly skvele! Jeste jednou diky! Jitka, Veronika, Monika, Katka, Blanka, Julka ;-)P.S. Nas vekovy prumer je 29.5 ;-)

  • Marie L. | 6. 10. 2008 14:42

    Odzkoušeno. Knedlíky z hladké mouky, ono to skutečně jde! A jsou výborné. Těsto musí být tužší, aby z něj šly knedlíky dobře formovat. Jinak se hladká mouka lepí. Vařím jen 15 min. vyndám a propíchám špejlí a až trochu zchladnou, krájím na plátky slabým nožem.

  • Marie L. | 2. 10. 2008 15:01

    Tak knedlíky z hladké mouky? Budu muset vyzkoušet, když je tady na ně chvála. Ona i v Čechách někdy dojde hrubá a když není nic jiného po ruce, proč ne, že?

  • Petr :) | 1. 10. 2008 21:58

    Ja ziju taky mimo CR, u leta ty knedle varim ze suseneho drozdi (1 sacek 6g asi misto tech 20g cerstvych) a z hladke mouky a vsem chutnaji... prej jsou jemnejsi :)

  • Ondrej Stepanek | 12. 3. 2008 05:54

    Ja nyni ziji take v Australii a knedliky jsem delal vubec poprve v zivote. Misto hrube mouky "Semolina", je to to same. Dale je problem sehnat cerstve drozdi, prodava se pouze susene, tzn. misto 20g cerstveho drozdi cca 1 lzicka suseneho.Knedliky byly vynikajici, dekuji za recept.

  • Eva Harper | 13. 2. 2008 00:05

    Ja pro zmenu ziji v Australii a da se tu ve specializovanych obchodech (Deli, Fruit Market) sehnat Continental Flour, coz je jako nase hruba mouka. Kdyz je nejhur, smicham normalni mouku se semolinou, ktera se da koupit v kazdem supermarketu. Knedlikum zdar!!!

  • Marie Vlckova | 10. 2. 2008 07:52

    Zkuste najit "Semolina" v supermarketu.

  • Anonym | 8. 2. 2008 11:06

    Jedině koipit pšenici a mlýnek .Umelte si mouku sám .:-))

  • Smif Trocky | 8. 2. 2008 05:34

    Nevite nekdo cim by se dala nahradit hruba mouka na Zelandu? zaboha sem tady nic podobnyho nenasel. Dikes Smif

  • Denča | 31. 1. 2008 08:30

    Teda já jsem z česka je mi 21 let a dneska ty knedlíky budu dělat poprvé v životě tak jsem zvědavá

  • Veronika | 28. 12. 2007 09:51

    Žiji v Chorvatsku a recept se mi vážně osvědčil,všichni jsou ted nadšení z mých ,čeških knedličku,:-)dekuji za recept,jeste že vás máme...

  • Vasek | 16. 12. 2007 15:40

    V Anglii se da cerstve drozdi koupit v Morrisonu nebo zajdete do Tesca a zeptejte se u oddeleni s cerstvym pecivem. Minule jsem ho dokonce dostal zadarmo:-)

  • pavla | 20. 11. 2007 14:35

    Ja jsem zvedava, jestli dneska sezenu hrubou mouku v Buenos Aires. :) Sireni knedliku zdar! :)

  • Martin Sklenar | 5. 10. 2007 15:49

    HRUBA MOUKA NA MALLORCE????

  • Martin Sklenar | 5. 10. 2007 15:48

    Ziji na Mallorce (Espa&#241;a) a nemuzu sehnat HRUBOU mouku... poradite mi nekdo. DEKUJI!

  • Michaela Belickova | 19. 7. 2007 17:20

    Ja zase ziji v Italii tak se aspon italci budou divit jake to mame dobroty. Dik za recept..

  • Felix | 12. 6. 2007 20:01

    Polhruba mouka se v Anglii jmenuje Moka Krupczatka (samozrejme v polskych obchodech ;) - dalo mi dost prace to vykomunikovat. Zive kvasnice se daji obvykle zakoupit tamtez, ale se susenymi by to mohlo fungovat taky (jeste jsem to nezkusel v knedlicich, ale na domaci housticky to funguje perfektne.Pokud jde o nahradu rohliku v Anglii, doporucuji zkusit turecky chleb - je to takova houska formatu A3, stoji kolem 50p a da se koupit skoro v kazdem tureckem obchode (t.j. vsude).

  • Vláďa | 9. 5. 2007 18:44

    helé dělám knedlíky v irsku a super.... v super valu koupím dvoukilové balení SELF RAISING. postupuji podobně, jen místo rohlíku dávám polský chléba. a zatím všem chutnají. tak přeji spoustu úspěchů a dobrou chuť

  • depreska | 7. 5. 2007 19:27

    Take jsem byla v Irsku, staci si zajit do nejakeho polskeho obchodu (v Dublinu jich je spousta, nevim, jak jinde), tam maji mouku podobnou te nasi. Ceske kuchyni zdar....

  • PAVEL | 5. 5. 2007 12:59

    JSEM TAKE V IRSKU TADY TA MOUKA JE SICE JINA ALE STACI KDYZ DO TESTA PRIDAS TROCHU OLEJE ASI LZICKU , NEKDY STACI TY ROHLIKY OSMAZIT ...

  • Anonym | 20. 3. 2007 20:34

    tady v Irsku uz to par cechu zkusilo s knedlikama, ale je tady nejaka divna mouka .Nema nekdo zkusenost od znamych jakou pouzit? chyba urcite neni v receptu.diky Tony

  • Di | 5. 3. 2007 08:54

    Samozřejmě ano. Nemusíte je znovu vařit (to by asi nedopadlo dobře), ale ohřát nad párou. V našich hospodách se knedlíky kupují do zásoby a dávají do mrazáku.

  • zargal max | 5. 3. 2007 04:24

    pisu vam z Mongolska. mam jeden dotaz. Da se zmrazit hotove knedliky. a po nejake dobe je odmrazit a opetovne uvarit?

  • Anonym | 20. 5. 2006 20:30

    jsem taky v USA. drozdi se da koupit normalni v Giant nebo jinem grocery store (vetsinou ho najdete mezi maslem apod.), a hrubou mouku, stejne jako vsechny ceske veci nawww.slovczechvar.com

  • Anonym | 22. 3. 2006 19:29

    Lze je i smažit ?

  • Sandra T. | 14. 11. 2005 22:12

    Ja ziju na ostrove Man mezi Anglii a Irskem,cerstve drozdi tady neexistuje,diky Aleno D.za bezdrozdovy resept

  • Michaela Ferfecká | 30. 9. 2005 02:21

    jsem taky v USA a tak velice oceňuji tu spoustu rad o vaření knedlíku ..... jen doufám, že budou fungovat v 8000 stopách.....dám vědět

  • Jana Han | 12. 8. 2005 22:49

    omlouvam se za preklep misto @ ma byt 2 cups.Jana

  • Jana Han | 11. 8. 2005 23:31

    v USA se nam nejlepe osvetcil tento predpis: @ cups mouka Wondra, 2 cups Self Rising mouka, 1 vejce, trochu soli a vlazne vody tolik, aby testo bylo dost huste. Toto rozdelit na 3 dily a do kazdeho vmisit 3/4 cup "Rice Krispies ", je to toasted rice cereal, napr. od firmy Kellogg's. Hlavne nesmi byt se zadnou prichuti. Pak utvorit 3 knedliky a varit obvyklym zpusobem . Jsou 100% porovnatelne s ceskymi knedliky v prasku s burizony. Za zkousku nic nedate a mozna budete prekvapeni vysledkem, dosli jsme k tomu po dlouhych utrapach . Kdo je zkusil, nedela uz knedliky jinak.

  • Otakar Richter | 10. 8. 2005 12:39

    V USA jsem používal kombinace mouky WONDRA (dá se objednat přímo od firmy - adresa na obalu) v 5 lb. balení, je to značně levnější. Na 3/4 obsahu mouky přidávám 1/4 krupice. Pracuje to pak jako česká hrubá mouka.

  • blanka parilova | 16. 7. 2005 19:29

    take ziji v anglii a zaujal me recept pani Aleny.D.Jen jsem se chtela zeptat jestli je postup stejny jako v uvodnim receptu.Dekuji za pomoc

  • zdenek | 26. 6. 2005 09:32

    Ja ziji v Australii a pouzivam semolinu - je to neco mezi hrubou moukou a krupici.

  • Petr Kazik | 13. 6. 2005 16:05

    ja se zapomel zalogovat, ty microvawe knedle z Toronta, jestli se vam nebudou darit tak mi napiste email

  • Anonym | 13. 6. 2005 16:01

    Tady bych take rad prispel svoji troskou do mlyna (z Toronta) : 3/4 hrnicku Selfrising mouky, sul, jedno vajicko, 1/2 az 3/4 hrnicku mleka, trochu Cream of wheat (krupice) , testo by melo byt spise ridsi a do toho natrhat kousky bagelu nebo bileho chleba bagety atd. Do studeneho mokreho hrnicku kydnu testo, asi 3/4 hrnicku a dam to do microvawe na Popcorn program, nebo 2:30 minutyvyklepnu , vyplachnout studenou vodou , kydnout testo....musite chvilku zkouset nez prijdete na spravne pomery, ale funguje to

  • Marcela Danielova | 13. 6. 2005 13:56

    Ja ziji v Anglii a hrubou mouku nahrazuji krupici, ta se tady jmenuje semolina.

  • Alena D. | 7. 6. 2005 23:33

    Ja jsem v Anglii, knedliky delam z hladke mouky, nejlepe self-raising flour (500 g), 2 vejce, sul, 3 platky toustoveho chleba a mleko. Drozdi netreba.Manzelovi chutnaji i samotne. :)

  • jana | 7. 6. 2005 15:40

    ja jsem v Nemecku a s moukou jeto tu take trochu tezke,ale poradila sem si stejne sama.Tady maji prakticky jenom vyberovou mouku ,ktera je velmi jemna .Takze moje knedliky varim takto-pro 4.osoby . do misy si naleju vlaznou vodu a osolim dam do toho drozdi +2.vejce a vse promicham. potom pridam aspon 2-3.hosky nebo zemle a spracuji vse.pomalu pridavam mouku a promichavam zaroven z rukou -proto s rukou pak vim jestli testo je dobre.na vrch posipu mouku a prikriju misu -nekde kde je teplo.po vykynuti testa si testo spracuji na sisky a varim v horke vode osolene 20-25.minut,a hned rozpulim z niti ve prostred.preji Vam dobrou chut .sem uz dlouho z Cech takze Cestina je umne spatna.ahoj jana

  • Sarka | 15. 5. 2005 19:45

    Pro ty, kdo ziji na americke strane Velkeho Rybnika: POlohruba mouka je k sehnani velmi snadno - kazda Safeway nebo Albertsons nebo podobny velky chain ji ma - jmenuje se Wondra flour a najdete ji v kulatem modrem kontaineru, nikoli v obvyklych pytlicich. Knedliky z ni jsou velmi prijatelne.

  • Karel Kyncl | 12. 5. 2005 23:31

    Veroniko,to vite ze jdou z hladke mouky varit halusky,zrovna tak dobre jako z polohrube.Moje manzelka je dela dobre i tady v Kanade a vzdyckyz mouky,kterou ma bliz po ruce.Proto ani Vy nemejte strach ze by snad byly nejedle a zkuste jetaky!Panecku se zelickem a uzenym,anebo trebas bryndzou! Tak good luck!

  • Jana z VM | 11. 5. 2005 16:50

    Když to jde, je lepší nechat si posílat mouku z Česka, protože v surovinách na vaření a pečení jsme bez konkurence !! Ať se jde celá EU - ovšem bez nás - v tomto směru ZAHRABAT !!Mé kamarádce vozila do Německa mouku maminka, jinak nemohly dělat knedlíky!!

  • veronika | 11. 5. 2005 16:20

    ja jsem v Portugalsku a s moukou je to tu stejne - da se tu sehnat jeden jediny druh hladke mouky - dokonce i chleba je tu jenom bily :o/ -- chtela jsem se zeptat - kdyz zkousite delat knedliky z hladke mouky - nevyzkousel nahodou nekdo i halusky?? Mam je moc rada a chtela bych je uvarit svym kamaradum, ale mam strach ze to nebude k jidlu.

  • Karel Kyncl | 10. 5. 2005 18:49

    Zijeme taky v Kanade,knedliky valime taky s mouky,ktera je polohruba.Recept na nas knedlik vypada docela podobne,jako recepty,popsane v teto rubrice.Rozdil mezi nasim a vasim je hlavne ve zpusobu vareni.Knedliky varime 20 minut na pare.V hrnci (ovalnem na turkey) mame10 cm vysokou mrizku,na ni platno,vevnitr vodu a knedliky mame jako periny!Zkuste to taky a napiste o tom !

  • Jana | 18. 4. 2005 07:29

    Ja ziji v Kanade,tez tady neni hruba mouka,pouze instant flour,podobna polohrube.Vetsinou pouzivam hladkou,a pridam trochu semoliny,je vyborna i do bramborovych knedliku.Hodne se pouziva na testoviny.

  • Pavel | 16. 4. 2005 18:56

    Houskové knedlíky dle učitelky vaření z Vlachova Březí:1/4 vlažného mléka, vejce, sůl, hrubá mouka, 3 housky (rohlíky)Do vejce dame spetku soli, vlijeme polovinu mleka a prisypavame mouku. Az se mouka rozmicha prilijeme zbytek mleka a za staleho michani sypeme mouku, az je testo "knedlikove" (musi "placat" a delat bubliny). Pote pridame na male kosticky nakrajenou housku a utvorime dve sisky. Varime 30minut.Kdo ochutnal, jine nechce.

  • marcela slamdeckova | 15. 4. 2005 15:01

    Konecne jsem knedliky vyzkousela a musim rict,ze se povedly,koupila jsem dle rady mouku Wonra a dala dva pytliky yeast ,jelikoz cerstve kvasnice tady v USA vidavam zridka.Delala jsem je z mleka,ale priste vyzkousim z vody dle Jany V.Testo bylo ridsi,nevim jestli to tak melo byt,ale trochu mouky pri valeni sisek pomohlo..dik za recept,ted s rodinou jime jen omacky..samo s knedlikem

  • Vendulka L. | 8. 4. 2005 18:56

    Ja mam stejny problem, ziju v Londyne a za dvanact let se mi nepovedlo najit nic, cim bych mohla nahradit hrubou mouku nebo kde ji koupit, a velice mi knedliky chybi, ale nikdy jsem se nepokusila je delat z hladke mouky.

  • Lenka M. | 14. 3. 2005 18:10

    Pokud mohu poradit tem, co jsou v USA,tak ja jsem objevila Polsky kramek a tam maji jejich hrubou mouku Krupcatku a nebo v normalnich Am.obchodech maji mouku podobnou hrube,ale je balena v krabicce tvaru valce a jmenuje se Wondra.Na obrazku je naberacka s omackou. Take cerstve drozdi se da sehnat "Fresh yeast" v chladicich boxech u syru nebo masla.Nejlepe je se zeptat prodavacu.Hodne stesti.

  • Jana V. | 13. 3. 2005 07:48

    Ja jsem taky v USA a jelikoz tu na floride nemuzu sehnat polohrubou mouku, musim delat z hladke...davam dve vajicka a misto mleka vodu,...a drozdi sypane, protoze sehnat normalni je vzacnost...kdyz pouzivam mleko do knedliku,...jsou potom takovy splacly. jo a dva pytliky drozdi. Necham kynout asi tak hodinu, udelam sisky a ty necham jeste nakynout tak deset patnact minut...pak varim.

  • marcela slamdeckova | 5. 3. 2005 23:49

    Jsem prave v USA a budu knedliky delat z mouky polohrube,takze dam vedet jak to dopadlo

  • Natasa Knechtova | 5. 9. 2004 15:47

    Nejradeji jako prilohu mam houskove knedliky.Ve spanelsku kde ziji, se mouka polohruba, nebo hruba neprodava. Muzete mi prosim nekdo poradit a zaslat recept na houskove knedliky z hladke mouky? Predem dekuji. naticheca@hotmail.com

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny Knedlíky Houskové
Přílohy Knedlíky Oběd Vaření Levně Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Droždí Hrubá mouka Mléko Sůl Žemle Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tuňákový salát

Tuňákový salát

Plněný hermelín II.

Plněný hermelín II.

Linecké třené cukroví I.

Linecké třené cukroví I.

Čebureky II.

Čebureky II.

Kakaová buchta s polevou

Kakaová buchta s polevou

Smažené ředkvičky

Smažené ředkvičky

Boloňský guláš na zítra

Boloňský guláš na zítra

Smažená kapusta

Smažená kapusta

Ostrá barbecue marináda BBQ

Ostrá barbecue marináda BBQ

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí piccata

Kuřecí piccata

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Poslední sledované recepty

77
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…
31
Žloutkové řezy jako vánek
Žloutkové řezy jako vánek
30
Trojí sladká ovesná kaše
Trojí sladká ovesná kaše
29
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…
25
Chřestový salát s vejcem
Chřestový salát s vejcem

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Zlatokopky podle zvěrokruhu: Ženám v těchto znameních jde často jen o peníze

Zlatokopky podle zvěrokruhu: Ženám v těchto znameních jde často jen o peníze

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

SportRevue.cz FOTO: 32 (ex)manželek a (ex)přítelkyň anglických (ex)fotbalistů

FOTO: 32 (ex)manželek a (ex)přítelkyň anglických (ex)fotbalistů

Maminka.cz 25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Další doporučené recepty:

Houby v sádle s bylinkami
Houby v sádle s bylinkami
Houby ve vlastní šťávě
Houby ve vlastní šťávě
Housenka
Housenka
Houskové knedlíky - pečené
Houskové knedlíky - pečené
Houskové knedlíky bez kynutí - výborné a jednoduché
Houskové knedlíky bez kynutí - výborné…
Houskové knedlíky s medvědím česnekem
Houskové knedlíky s medvědím česnekem
  • Recepty.cz
  • Houskové knedlíky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact