![Vaření kečupu Vaření kečupu](https://ms2.ostium.cz/instance/web-recepty/j5HWoIzq/h222w297t.jpg)
Ochutnala jsem od kamarádky, je to výborné! Půl skleničky jsem snědla jen tak. Příští rok také udělám.
Tak tento recept znám!Zrovna jsem je dělala minulý týden a je to luxusní záležitost!Výborný,doporučuju!!!
Já to nedusila, jen smíchala s tím nálevem a vařila ve sklenicích 30 minut. A také výborné.
Dagmar, ne nálev se přileje do směsi paprik, kečupu, atd. a vše se to podusí. Pak se přidají houby. Já dávám ještě trochu oleje, ale být nemusí. Steriluju 20 min. v troubě.
Chápu to správně,že vše z ingrediencí smíchám,povařím,dám do skleniček a zaleju to tím scezeným nálevem a pak to zavařím?Není tam o nálevu ani slovo,tak si nejsem jistá.
Fakt vynikající. Doporučuji vyzkoušet, je to super varianta jak uskladnit houby
Udělala jsem přírodní vepř.řízek a tuto směs jsem dala při servírovaní na maso - nemělo to chybu, všichni se olizovali.- jako přílohu jsem dala brambory.
Vynikající na čínu (asijskou kuchyni)