Jemně pokrájenou cibuli a pórek nakrájený na kolečka osmažíme na oleji, postupně přidáváme sojovou omáčku, bílé víno, sůl, worchestrovou omáčku, ocet a cukr. Vše chvilku prohřejeme a odstavíme.
2
Mezitím si připravíme houby, které nakrájíme na větší kousky a 5 minut vaříme ve slané vodě.
3
Houby scedíme smícháme s připravenou směsí, promícháme a necháme alespoň jeden den odležet v lednici.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Anonym
|1. 11. 2007 22:26
Dneska jsem to vyzkoušela :( Houby milujem, pórek ráda používám ,sójovka nesmí v kuchyni chybět!!!!ALE! Na to jak jsem se na to těšila, tak mě to zklamalo!!Možná jsem špatně četla recept a NEBO !jsem špatně postupovala a vařila.Je to jen můj názor a těším se na ostatní názory,ale na ty názory ,těch co to opravdu zkusí připravit.
Marie Svobodová
|31. 10. 2007 13:44
Moc dobré, mně stačilo dle receptu a těm mým chlapům jsem přidala osmažené kuřecí maso na nudličky.
Irena H.
|27. 10. 2007 21:22
Móóóc dobré. Můj muž to málem snědl dřív, než se to stačilo pořádně rozležet :o)
Andrea
|21. 8. 2006 09:31
To je jako hlavní jídlo ke chlebu nebo spíš jako pikantní chuťovka - jako třeba nakládané houbičky ?