• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Houby po maďarsku
Napište svůj komentář k receptu

Houby po maďarsku

autor: Jana z Vysočiny
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 11
doba přípravy: 40 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Houby po maďarsku
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 500
      g čerstvé houby
    • 30
      g máslo
    • 1
      ks cibule
    • česnek
    • 1
      lžička paprika - sladká
    • sůl
    • kečup - jemný
    • 1
      ks šlehačka
    • majoránka

Postup přípravy receptu

1
Houby nakrájíme na plátky a osmažíme na části másla. Na zbytku másla osmažíme cibulku do zlatova. Přidáme utřený česnek se solí, majoránku, kečup, šlehačku a chvíli podusíme. Nakonec přidáme houby a papriku a stáhneme z ohně.
2
Podávám s chlebem. Vynikající jídlo, u nás oblíbenější než smaženice.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Krkovička po maďarsku

Krkovička po maďarsku

Bůček po maďarsku

Bůček po maďarsku

Houby v rajčatech - nakládané

Houby v rajčatech - nakládané

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Hanka | 8. 9. 2014 21:11

    Děkuji za recept, je vynikající! A rychlý. Kečup nahradila protlakem.

  • Klada | 8. 7. 2014 22:14

    Nemel jsem kecup ale pridal jsem 10 slaniny a 1 vajicko a musim rict ze bylo vynikajici :)

  • recepty73
    recepty73 | 16. 10. 2010 15:33

    Je to super!...jen nevím,kam se ztratilo foto,které jsem tu již vložil :-o

  • ladka stafl | 24. 9. 2010 16:35

    hm, tak ještě ty houby, jinak bych asi taky dala protla, šlehačku jsem nedávala,takže určitě zkusím - snad ještě nějaký najdu, nakonec vánoce už jsou za dveřma sa já nemám letos ani hubník :-)))

  • Pája S | 24. 9. 2010 14:53

    opravdu chutný recept,také používám místo kečupu protlak.Jinak sem připravila vše v jednom hrci.Máslo,cibulka,protlak,houby sůl,paprika.Ke konci česnek,majoránka a smetana.Hodnotím jasnou 1.:-)

  • recepty 73 | 30. 8. 2010 18:37

    Místo kečupu raději používám protlak s cukrem,ale jinak jsem recepturu ponechal.Vynikající,rychlé,variabilní.Použitelné i na těstoniny,s rýží,topinkou.... .Fakt super,když máte hub už dost a stále rostou :-))).Foto přidávám,Jíří.

  • recepty 73 | 30. 8. 2010 17:14

    Tohle se mi líbí!!!...a houby mám ještě v lednici-jdu na to!

  • Ivana N. | 4. 10. 2007 07:38

    Výborné, přidala jsem ještě na kostičky nakrájený točený salám a papriku na proužky a místo sladké papriky jsem dala pálivou a nemělo to chybu. Lepši jak smaženice.

  • Ladislava Beranová | 4. 9. 2006 22:32

    Také se přepojuji k názoru že otrava ze zmraženého houbového pokrmu je nesmysl.Jíž několikrát jsme dali zmrazit omáčku i polévku,snědli a dosud jsme mezi živými.

  • Anonym | 4. 9. 2006 16:14

    Sice nejsem Jana, ale říkám: blbost. Četla jsem, že toto je pověra a ohřívané houby nebezpečné nejsou. A žampiony už vůbec ne, vždyť ty se prodávají samotné mražené.

  • emilie simek | 4. 9. 2006 16:01

    Jano,prosim o radu.Osmazila jsem kotlety,pridala zampiony osmazene na cibulce,dochutila.S ryzi- vyborne.Zbyly mi dve porce,tudiz dala do nadobky a dala do mrazaku.Dnes jsem se dozvedela od kolegyn,ze se pokrmy z hub mrazit nemaji,pri ohrivani je mozna otrava z hub.Je to mozne?

  • Lída Havlíčková | 27. 8. 2006 19:22

    Vynikající recept, přidala jsem i kysanou smetanu a kromě sladké papriky i moje oblíbené koření "kuře na paprice" + houskový knedlík. Měla jsem trošku strach z kombinace hub a majoránky v omáčce, ale výsledek byl fakt moc dobrý, čehož důkazem byl během pěti minut prázdný talíř mého "masožravého " přítele. Díky, doporučuji.

  • Jiří Podubníček | 24. 8. 2006 15:28

    Jano, před chvílí vyzkoušeno, vynikající!!! Pouze jsem dal kečup ostrý a nemá to chybu.

  • Josef | 17. 11. 2005 18:49

    Vynikající

  • Jana Tichá | 28. 8. 2005 19:10

    Když už, tak vyzkoušejte hlívu. Ale jak říkám, nejlepší jsou hříbky, babky,....:-)))

  • Míla Kořínková | 28. 8. 2005 18:55

    Teda vy mi děláte chutě !! Po 20-ti letech je prý zase taková úroda hub, a jako na potvoru jsem zrovna chcíplá (marodím), a o houbách si akorát nechám tak zdát...co zkusit žampiony - ale to by asi nebylo ono,že ?

  • Vladka | 27. 8. 2005 18:54

    Právě jsme vyzkoušeli a je to vynikající :o) Myslím si,že by to mohlo být dobré i s brambory.Fakt výborné!!!!!!!!

  • marie krejzarova | 25. 8. 2005 16:31

    Opravdu mě tento recept podráždil mé chutové buňky dnes to bude k večeři.Houby sice z mrazáku,ale snad se to povede.

  • Jana Tichá | 25. 8. 2005 11:01

    Ještě bych vám chtěla poradit, až budete dusit houby na másle, trošku je podlijte. Sice by se to správně nemělo, ale i když s nimi budete pořád míchat, těžko byste je uhlídali spálení. Pak nechte nakonec vodu zase odpařit.

  • Jana Tichá | 25. 8. 2005 10:03

    Určitě vyzkoušejte :-)Kdykoliv máme trošku hub, už je dělám na tenhle způsob. Právě teď k obědu.Nejlepší jsou suchohřiby, babky, apod....Když je nám smutno po tomhle jídle v zimě, dá se udělat i z hlívy.Tohle jídlo je přímo k utlučení:-)))

  • Jana z VM | 25. 8. 2005 09:48

    Jano, máte tolik zajímavých a lákavých (a dobrých) receptů, že je z toho člověk až zmatenej.... Chce to zkoušet a zkoušet. To by chtělo dělat kuchařku někde na statku nebo zámku, aby se to všechno dalo průbnout:))

Vyberte, co chcete vytisknout
Pokrmy Z hub Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čerstvé houby Česnek Cibule Kečup - jemný Majoránka Máslo Paprika - sladká Šlehačka Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bramborový kuba

Bramborový kuba

Pečený losos

Pečený losos

Plněný lilek (melanzane ripiene)

Plněný lilek (melanzane ripiene)

Můj vlastní kuskus

Můj vlastní kuskus

Lívance II.

Lívance II.

Jablečné muffiny s tvarohem

Jablečné muffiny s tvarohem

Barevná minutka - trikolora

Barevná minutka - trikolora

Cuketovo-čokoládový koláč

Cuketovo-čokoládový koláč

Kokosové sušenky

Kokosové sušenky

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí piccata

Kuřecí piccata

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Poslední sledované recepty

94
Houbovník z Pojizeří
Houbovník z Pojizeří
38
Čokoládová poleva na zmrzlinu, pudink apod.
Čokoládová poleva na…
35
Quinoa s dýňovým pyré
Quinoa s dýňovým pyré
32
Dušené pepřové karé v cibuli
Dušené pepřové karé v…
28
Sedlácké karé (kotleta) - minutka
Sedlácké karé (kotleta) …

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

SportRevue.cz FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Další doporučené recepty:

Houby na kyselo bez zavařování
Houby na kyselo bez zavařování
Houby na smetaně
Houby na smetaně
Houby nakládané v oleji na koprové peřince
Houby nakládané v oleji na koprové…
Houby v rajčatech - nakládané
Houby v rajčatech - nakládané
Houby v sádle s bylinkami
Houby v sádle s bylinkami
Houby ve vlastní šťávě
Houby ve vlastní šťávě
  • Recepty.cz
  • Houby po maďarsku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact