• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Houby po maďarsku
Napište svůj komentář k receptu

Houby po maďarsku

autor: Jana z Vysočiny
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 11
doba přípravy: 40 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Houby po maďarsku
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 500
      g čerstvé houby
    • 30
      g máslo
    • 1
      ks cibule
    • česnek
    • 1
      lžička paprika - sladká
    • sůl
    • kečup - jemný
    • 1
      ks šlehačka
    • majoránka

Postup přípravy receptu

1
Houby nakrájíme na plátky a osmažíme na části másla. Na zbytku másla osmažíme cibulku do zlatova. Přidáme utřený česnek se solí, majoránku, kečup, šlehačku a chvíli podusíme. Nakonec přidáme houby a papriku a stáhneme z ohně.
2
Podávám s chlebem. Vynikající jídlo, u nás oblíbenější než smaženice.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Krkovička po maďarsku

Krkovička po maďarsku

Bůček po maďarsku

Bůček po maďarsku

Houby v rajčatech - nakládané

Houby v rajčatech - nakládané

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Hanka | 8. 9. 2014 21:11

    Děkuji za recept, je vynikající! A rychlý. Kečup nahradila protlakem.

  • Klada | 8. 7. 2014 22:14

    Nemel jsem kecup ale pridal jsem 10 slaniny a 1 vajicko a musim rict ze bylo vynikajici :)

  • recepty73
    recepty73 | 16. 10. 2010 15:33

    Je to super!...jen nevím,kam se ztratilo foto,které jsem tu již vložil :-o

  • ladka stafl | 24. 9. 2010 16:35

    hm, tak ještě ty houby, jinak bych asi taky dala protla, šlehačku jsem nedávala,takže určitě zkusím - snad ještě nějaký najdu, nakonec vánoce už jsou za dveřma sa já nemám letos ani hubník :-)))

  • Pája S | 24. 9. 2010 14:53

    opravdu chutný recept,také používám místo kečupu protlak.Jinak sem připravila vše v jednom hrci.Máslo,cibulka,protlak,houby sůl,paprika.Ke konci česnek,majoránka a smetana.Hodnotím jasnou 1.:-)

  • recepty 73 | 30. 8. 2010 18:37

    Místo kečupu raději používám protlak s cukrem,ale jinak jsem recepturu ponechal.Vynikající,rychlé,variabilní.Použitelné i na těstoniny,s rýží,topinkou.... .Fakt super,když máte hub už dost a stále rostou :-))).Foto přidávám,Jíří.

  • recepty 73 | 30. 8. 2010 17:14

    Tohle se mi líbí!!!...a houby mám ještě v lednici-jdu na to!

  • Ivana N. | 4. 10. 2007 07:38

    Výborné, přidala jsem ještě na kostičky nakrájený točený salám a papriku na proužky a místo sladké papriky jsem dala pálivou a nemělo to chybu. Lepši jak smaženice.

  • Ladislava Beranová | 4. 9. 2006 22:32

    Také se přepojuji k názoru že otrava ze zmraženého houbového pokrmu je nesmysl.Jíž několikrát jsme dali zmrazit omáčku i polévku,snědli a dosud jsme mezi živými.

  • Anonym | 4. 9. 2006 16:14

    Sice nejsem Jana, ale říkám: blbost. Četla jsem, že toto je pověra a ohřívané houby nebezpečné nejsou. A žampiony už vůbec ne, vždyť ty se prodávají samotné mražené.

  • emilie simek | 4. 9. 2006 16:01

    Jano,prosim o radu.Osmazila jsem kotlety,pridala zampiony osmazene na cibulce,dochutila.S ryzi- vyborne.Zbyly mi dve porce,tudiz dala do nadobky a dala do mrazaku.Dnes jsem se dozvedela od kolegyn,ze se pokrmy z hub mrazit nemaji,pri ohrivani je mozna otrava z hub.Je to mozne?

  • Lída Havlíčková | 27. 8. 2006 19:22

    Vynikající recept, přidala jsem i kysanou smetanu a kromě sladké papriky i moje oblíbené koření "kuře na paprice" + houskový knedlík. Měla jsem trošku strach z kombinace hub a majoránky v omáčce, ale výsledek byl fakt moc dobrý, čehož důkazem byl během pěti minut prázdný talíř mého "masožravého " přítele. Díky, doporučuji.

  • Jiří Podubníček | 24. 8. 2006 15:28

    Jano, před chvílí vyzkoušeno, vynikající!!! Pouze jsem dal kečup ostrý a nemá to chybu.

  • Josef | 17. 11. 2005 18:49

    Vynikající

  • Jana Tichá | 28. 8. 2005 19:10

    Když už, tak vyzkoušejte hlívu. Ale jak říkám, nejlepší jsou hříbky, babky,....:-)))

  • Míla Kořínková | 28. 8. 2005 18:55

    Teda vy mi děláte chutě !! Po 20-ti letech je prý zase taková úroda hub, a jako na potvoru jsem zrovna chcíplá (marodím), a o houbách si akorát nechám tak zdát...co zkusit žampiony - ale to by asi nebylo ono,že ?

  • Vladka | 27. 8. 2005 18:54

    Právě jsme vyzkoušeli a je to vynikající :o) Myslím si,že by to mohlo být dobré i s brambory.Fakt výborné!!!!!!!!

  • marie krejzarova | 25. 8. 2005 16:31

    Opravdu mě tento recept podráždil mé chutové buňky dnes to bude k večeři.Houby sice z mrazáku,ale snad se to povede.

  • Jana Tichá | 25. 8. 2005 11:01

    Ještě bych vám chtěla poradit, až budete dusit houby na másle, trošku je podlijte. Sice by se to správně nemělo, ale i když s nimi budete pořád míchat, těžko byste je uhlídali spálení. Pak nechte nakonec vodu zase odpařit.

  • Jana Tichá | 25. 8. 2005 10:03

    Určitě vyzkoušejte :-)Kdykoliv máme trošku hub, už je dělám na tenhle způsob. Právě teď k obědu.Nejlepší jsou suchohřiby, babky, apod....Když je nám smutno po tomhle jídle v zimě, dá se udělat i z hlívy.Tohle jídlo je přímo k utlučení:-)))

  • Jana z VM | 25. 8. 2005 09:48

    Jano, máte tolik zajímavých a lákavých (a dobrých) receptů, že je z toho člověk až zmatenej.... Chce to zkoušet a zkoušet. To by chtělo dělat kuchařku někde na statku nebo zámku, aby se to všechno dalo průbnout:))

Vyberte, co chcete vytisknout
Pokrmy Z hub Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čerstvé houby Česnek Cibule Kečup - jemný Majoránka Máslo Paprika - sladká Šlehačka Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kořeněné vepřové řízky v alobalu

Kořeněné vepřové řízky v alobalu

Ivetčin kynutý knedlík

Ivetčin kynutý knedlík

Tvarohový koláč s meruňkami

Tvarohový koláč s meruňkami

Balkánské řezy II.

Balkánské řezy II.

Třešňový štrúdl s mandlemi

Třešňový štrúdl s mandlemi

Anglické těstoviny se špenátem a sýrem

Anglické těstoviny se špenátem a sýrem

Potahovací hmota

Potahovací hmota

Celerová krémová polévka

Celerová krémová polévka

Asijské smažené kuličky (šišky)

Asijské smažené kuličky (šišky)

Doporučujeme

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

52
Sirup ze smrkových výhonků
Sirup ze smrkových…
44
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
28
Slaný chřestový koláč
Slaný chřestový koláč
24
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Kuřecí prsa na kari se…
22
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky
Vepřové ragú s…

Zajímavé články

Chcete mít větší úrodu? Pěstujte zeleninu společně s bylinkami. Které vysázet k paprikám, okurkám nebo mrkvi?
Chcete mít větší úrodu? Pěstujte zeleninu…
Jídlo jako kosmetický pomocník: 11 potravin, které vám zajistí krásnou pleť
Jídlo jako kosmetický pomocník: 11 potravin,…
Recept na čevabčiči: Skvělý pokrm, který zdomácněl v české kuchyni
Recept na čevabčiči: Skvělý pokrm, který…
Nejlepší sýrové pomazánky: Recepty, díky kterým nakrmíte rodinu i pohostíte návštěvy
Nejlepší sýrové pomazánky: Recepty, díky kterým…
Nejzdravější zeleninu na světě si můžete vypěstovat sami doma. Seznamte se s řeřichou potoční
Nejzdravější zeleninu na světě si můžete…
AHA.cz Návštěva Dády Patrasové v léčebně: Felixové dorazili do Bohnic!

Návštěva Dády Patrasové v léčebně: Felixové dorazili do Bohnic!

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Blesk pro ženy Kate Matl o Survivoru: Pavouk v rukávu, nálety vos, bodnutí štíra a zlomený prst! Co skrývá taška z ostrova?

Kate Matl o Survivoru: Pavouk v rukávu, nálety vos, bodnutí štíra a zlomený prst! Co skrývá taška z ostrova?

Ženy.cz Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Blesk.cz Třeštíková pár týdnů před porodem: Zásadní změna!

Třeštíková pár týdnů před porodem: Zásadní změna!

SportRevue.cz FOTO: Nazí cyklisté v ulicích. Naked Bike Ride frčí už v 80 městech světa

FOTO: Nazí cyklisté v ulicích. Naked Bike Ride frčí už v 80 městech světa

Maminka.cz GALERIE: Když se dítě narodí v plodovém vaku, je to zázrak! Kterým slavným maminkám se to poštěstilo? A jak to vypadá?

GALERIE: Když se dítě narodí v plodovém vaku, je to zázrak! Kterým slavným maminkám se to poštěstilo? A jak to vypadá?

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která jen tak neodpouštějí! Je mezi nimi i to vaše?

5 znamení zvěrokruhu, která jen tak neodpouštějí! Je mezi nimi i to vaše?

Další doporučené recepty:

Houby na kyselo bez zavařování
Houby na kyselo bez zavařování
Houby na smetaně
Houby na smetaně
Houby nakládané v oleji na koprové peřince
Houby nakládané v oleji na koprové…
Houby v rajčatech - nakládané
Houby v rajčatech - nakládané
Houby v sádle s bylinkami
Houby v sádle s bylinkami
Houby ve vlastní šťávě
Houby ve vlastní šťávě
  • Recepty.cz
  • Houby po maďarsku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact