• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty
  • Recepty.cz
  • Houby po maďarsku
Napište svůj komentář k receptu

Houby po maďarsku

autor: Jana z Vysočiny
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 11
doba přípravy: 40 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Houby po maďarsku
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 500
      g čerstvé houby
    • 30
      g máslo
    • 1
      ks cibule
    • česnek
    • 1
      lžička paprika - sladká
    • sůl
    • kečup - jemný
    • 1
      ks šlehačka
    • majoránka

Postup přípravy receptu

1
Houby nakrájíme na plátky a osmažíme na části másla. Na zbytku másla osmažíme cibulku do zlatova. Přidáme utřený česnek se solí, majoránku, kečup, šlehačku a chvíli podusíme. Nakonec přidáme houby a papriku a stáhneme z ohně.
2
Podávám s chlebem. Vynikající jídlo, u nás oblíbenější než smaženice.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Krkovička po maďarsku

Krkovička po maďarsku

Bůček po maďarsku

Bůček po maďarsku

Houby v rajčatech - nakládané

Houby v rajčatech - nakládané

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Hanka | 8. 9. 2014 21:11

    Děkuji za recept, je vynikající! A rychlý. Kečup nahradila protlakem.

  • Klada | 8. 7. 2014 22:14

    Nemel jsem kecup ale pridal jsem 10 slaniny a 1 vajicko a musim rict ze bylo vynikajici :)

  • recepty73
    recepty73 | 16. 10. 2010 15:33

    Je to super!...jen nevím,kam se ztratilo foto,které jsem tu již vložil :-o

  • ladka stafl | 24. 9. 2010 16:35

    hm, tak ještě ty houby, jinak bych asi taky dala protla, šlehačku jsem nedávala,takže určitě zkusím - snad ještě nějaký najdu, nakonec vánoce už jsou za dveřma sa já nemám letos ani hubník :-)))

  • Pája S | 24. 9. 2010 14:53

    opravdu chutný recept,také používám místo kečupu protlak.Jinak sem připravila vše v jednom hrci.Máslo,cibulka,protlak,houby sůl,paprika.Ke konci česnek,majoránka a smetana.Hodnotím jasnou 1.:-)

  • recepty 73 | 30. 8. 2010 18:37

    Místo kečupu raději používám protlak s cukrem,ale jinak jsem recepturu ponechal.Vynikající,rychlé,variabilní.Použitelné i na těstoniny,s rýží,topinkou.... .Fakt super,když máte hub už dost a stále rostou :-))).Foto přidávám,Jíří.

  • recepty 73 | 30. 8. 2010 17:14

    Tohle se mi líbí!!!...a houby mám ještě v lednici-jdu na to!

  • Ivana N. | 4. 10. 2007 07:38

    Výborné, přidala jsem ještě na kostičky nakrájený točený salám a papriku na proužky a místo sladké papriky jsem dala pálivou a nemělo to chybu. Lepši jak smaženice.

  • Ladislava Beranová | 4. 9. 2006 22:32

    Také se přepojuji k názoru že otrava ze zmraženého houbového pokrmu je nesmysl.Jíž několikrát jsme dali zmrazit omáčku i polévku,snědli a dosud jsme mezi živými.

  • Anonym | 4. 9. 2006 16:14

    Sice nejsem Jana, ale říkám: blbost. Četla jsem, že toto je pověra a ohřívané houby nebezpečné nejsou. A žampiony už vůbec ne, vždyť ty se prodávají samotné mražené.

  • emilie simek | 4. 9. 2006 16:01

    Jano,prosim o radu.Osmazila jsem kotlety,pridala zampiony osmazene na cibulce,dochutila.S ryzi- vyborne.Zbyly mi dve porce,tudiz dala do nadobky a dala do mrazaku.Dnes jsem se dozvedela od kolegyn,ze se pokrmy z hub mrazit nemaji,pri ohrivani je mozna otrava z hub.Je to mozne?

  • Lída Havlíčková | 27. 8. 2006 19:22

    Vynikající recept, přidala jsem i kysanou smetanu a kromě sladké papriky i moje oblíbené koření "kuře na paprice" + houskový knedlík. Měla jsem trošku strach z kombinace hub a majoránky v omáčce, ale výsledek byl fakt moc dobrý, čehož důkazem byl během pěti minut prázdný talíř mého "masožravého " přítele. Díky, doporučuji.

  • Jiří Podubníček | 24. 8. 2006 15:28

    Jano, před chvílí vyzkoušeno, vynikající!!! Pouze jsem dal kečup ostrý a nemá to chybu.

  • Josef | 17. 11. 2005 18:49

    Vynikající

  • Jana Tichá | 28. 8. 2005 19:10

    Když už, tak vyzkoušejte hlívu. Ale jak říkám, nejlepší jsou hříbky, babky,....:-)))

  • Míla Kořínková | 28. 8. 2005 18:55

    Teda vy mi děláte chutě !! Po 20-ti letech je prý zase taková úroda hub, a jako na potvoru jsem zrovna chcíplá (marodím), a o houbách si akorát nechám tak zdát...co zkusit žampiony - ale to by asi nebylo ono,že ?

  • Vladka | 27. 8. 2005 18:54

    Právě jsme vyzkoušeli a je to vynikající :o) Myslím si,že by to mohlo být dobré i s brambory.Fakt výborné!!!!!!!!

  • marie krejzarova | 25. 8. 2005 16:31

    Opravdu mě tento recept podráždil mé chutové buňky dnes to bude k večeři.Houby sice z mrazáku,ale snad se to povede.

  • Jana Tichá | 25. 8. 2005 11:01

    Ještě bych vám chtěla poradit, až budete dusit houby na másle, trošku je podlijte. Sice by se to správně nemělo, ale i když s nimi budete pořád míchat, těžko byste je uhlídali spálení. Pak nechte nakonec vodu zase odpařit.

  • Jana Tichá | 25. 8. 2005 10:03

    Určitě vyzkoušejte :-)Kdykoliv máme trošku hub, už je dělám na tenhle způsob. Právě teď k obědu.Nejlepší jsou suchohřiby, babky, apod....Když je nám smutno po tomhle jídle v zimě, dá se udělat i z hlívy.Tohle jídlo je přímo k utlučení:-)))

  • Jana z VM | 25. 8. 2005 09:48

    Jano, máte tolik zajímavých a lákavých (a dobrých) receptů, že je z toho člověk až zmatenej.... Chce to zkoušet a zkoušet. To by chtělo dělat kuchařku někde na statku nebo zámku, aby se to všechno dalo průbnout:))

Vyberte, co chcete vytisknout
Pokrmy Z hub Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čerstvé houby Česnek Cibule Kečup - jemný Majoránka Máslo Paprika - sladká Šlehačka Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Smažený celer se sýrem

Smažený celer se sýrem

Hrníčková buchta pro nezkušené

Hrníčková buchta pro nezkušené

Rychlá vločková polévka

Rychlá vločková polévka

Jedničkové rybí filé

Jedničkové rybí filé

Rychlovka z těstovin

Rychlovka z těstovin

Bublanina - tutovka (tutově se povede)

Bublanina - tutovka (tutově se povede)

Tvarohové koláče

Tvarohové koláče

Cuketové špízy s masem

Cuketové špízy s masem

Halloumi z grilu na salátu

Halloumi z grilu na salátu

Doporučujeme

70 minut
Holandský řízek a šťouchané brambory

Holandský řízek a šťouchané brambory

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

20 minut
Čočková polévka se zeleninou

Čočková polévka se zeleninou

40 minut
Čokoládová roláda s lehkým krémem a borůvkami

Čokoládová roláda s lehkým krémem a…

30 minut
Mexický hrnec s rýží

Mexický hrnec s rýží

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

30 minut
Zimní minestrone

Zimní minestrone

20 minut
Česnečka

Česnečka

30 minut
Polévka z červené čočky

Polévka z červené čočky

Poslední sledované recepty

63
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
45
Zapečené těstoviny se slaninou a smetanou
Zapečené těstoviny se…
38
Klasické lečo
Klasické lečo
28
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…
19
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…

Zajímavé články

Recept na vafle: Pravé belgické, ovesné i slavnostní s karamelem a kokosovou šlehačkou
Recept na vafle: Pravé belgické, ovesné i…
Polévky jako lék: Uvařte si hustou krémovou, asijskou nebo poctivý domácí vývar
Polévky jako lék: Uvařte si hustou krémovou,…
Co vařit v mrazivých dnech? 10 chutných receptů, které vás dokonale zahřejí
Co vařit v mrazivých dnech? 10 chutných receptů,…
Italský koláč ze tří surovin budete milovat. Nepotřebujete na něj mouku ani máslo!
Italský koláč ze tří surovin budete milovat.…
Božská snídaně z vajec 6x jinak: Míchaná, lívance i omeleta!
Božská snídaně z vajec 6x jinak: Míchaná, lívance…
AHA.cz Tajemství důchodu Karla Gotta (†80): Peníze nebyly jeho

Tajemství důchodu Karla Gotta (†80): Peníze nebyly jeho

Mimibazar Otestovali jsme: Přenosný čistič koberců a čalounění ocení domácnosti s dětmi a domácími mazlíčky

Otestovali jsme: Přenosný čistič koberců a čalounění ocení domácnosti s dětmi a domácími mazlíčky

Dáma.cz Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Blesk pro ženy Outfit podle Leony Machálkové pro ženy 50+: Vsaďte na tyto triky pro dokonalou figuru!

Outfit podle Leony Machálkové pro ženy 50+: Vsaďte na tyto triky pro dokonalou figuru!

Ženy.cz Existuje láska na první pohled?

Existuje láska na první pohled?

Blesk.cz Kateřina Brožová na Maledivách: Sexy výhled k nezaplacení!

Kateřina Brožová na Maledivách: Sexy výhled k nezaplacení!

SportRevue.cz FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy Dnes je 11. 1. Co znamená andělské číslo 111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 1. Co znamená andělské číslo 111 a na co byste se měli zaměřit?

Další doporučené recepty:

Houby na kyselo bez zavařování
Houby na kyselo bez zavařování
Houby na smetaně
Houby na smetaně
Houby nakládané v oleji na koprové peřince
Houby nakládané v oleji na koprové…
Houby v rajčatech - nakládané
Houby v rajčatech - nakládané
Houby v sádle s bylinkami
Houby v sádle s bylinkami
Houby ve vlastní šťávě
Houby ve vlastní šťávě
  • Recepty.cz
  • Houby po maďarsku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact