Zavařené houby v octovém láku s křenem, cibulí a případně dalšími surovinami dle vašeho výběru. Nechejte je dva, tři týdny uležet a pak už si na nich můžete pochutnávat - klidně i dlouho po houbové sezóně.
RADA: Tipy na recepty z hub
Houbová čalamáda
Jednoduchá směs / guláš z václavek …
Houbové škvarky z václavek či bedel
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Krůtí medailonky na zelenině
Okurkové řezy s paprikou
Zapékané masíčko se sýry
Třené houskové knedlíky (nekynuté)
Paprikové kostky se žampiony
Řezy s černým rybízem
Růžičková kapusta po indicku
Čočková polévka s klobásou a zeleninou
Kuřecí se smetanou a špenátem
Bystřická kyselica
Kakaové išelky
Chaloupka z perníku
Linecké cukroví krok za krokem
Čokoládové crinkles
Vosí hnízda
Nejlepší vaječný likér
Vanilkové rohlíčky VI.
Klasický recept na polevu na perníčky