Zavařené houby v octovém láku s křenem, cibulí a případně dalšími surovinami dle vašeho výběru. Nechejte je dva, tři týdny uležet a pak už si na nich můžete pochutnávat - klidně i dlouho po houbové sezóně.
RADA: Tipy na recepty z hub
Houbová čalamáda
Jednoduchá směs / guláš z václavek …
Houbové škvarky z václavek či bedel
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Staročeské zelníky s bramborami
Makarony zapečené se sýrem a rajčaty
Řecký salát po řecku
Dědovy pikantní brambůrky
Italská kuchyně- předkrmy- brusketa
Uruguayský hovězí rib-eye steak
Jablečný cukrový závin (štrúdl) ze…
Věnečky podle Valiky
Mřížkové koláčky
Thajské rýžové nudle Pad Thai
Budapešť
Asijské pikantní cuketové nudle
Lotus cheesecake
Kuličky z mletého masa s rychlou…
Tvarohové řezy s mákem
Těstoviny s lososem a arašídovou…
Trojí sladká ovesná kaše
Podmáslový koláč s jablky a…