Zavařené houby v octovém láku s křenem, cibulí a případně dalšími surovinami dle vašeho výběru. Nechejte je dva, tři týdny uležet a pak už si na nich můžete pochutnávat - klidně i dlouho po houbové sezóně.
RADA: Tipy na recepty z hub
Houbová čalamáda
Jednoduchá směs / guláš z václavek …
Houbové škvarky z václavek či bedel
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kokosové řezy IV.
Dvoubarevné jablkové řezy
Jednoduchá domácí paštika
Náš domácí štrúdl
Domácí bramborové hranolky
Dýňový koláč famózní
"Patizoňáčky" - bramboráky z patizonu
Polévka z čerstvého špenátu -…
Jednoduchá žampionová směs
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Kaplická cmunda
Dýňová polévka s červenou čočkou
Butter chicken masala
Dýňový cheesecake s ricottou
Maďarský guláš
Rychlá bábovka
Řepánky
Vanilkový cheesecake