Zavařené houby v octovém láku s křenem, cibulí a případně dalšími surovinami dle vašeho výběru. Nechejte je dva, tři týdny uležet a pak už si na nich můžete pochutnávat - klidně i dlouho po houbové sezóně.
RADA: Tipy na recepty z hub
Houbová čalamáda
Jednoduchá směs / guláš z václavek …
Houbové škvarky z václavek či bedel
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Roláda z vepřového masa
Zapečená brokolice se žampiony
Rychlá vločková polévka
Tuňáková pomazánka II.
Kuskus se zeleninou a červenou čočkou
Špenátová polévka slavnostní
Bleskový koláč s tuňákem a rajčátky
Pepanovy buřty k pivu
Tradiční jablečný koláč
Smažená rýže se zeleninou a krůtím…
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Čočková polévka se zeleninou
Čokoládová roláda s lehkým krémem a…
Polévka z červené čočky
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Česnečka
Mexický hrnec s rýží