Zavařené houby v octovém láku s křenem, cibulí a případně dalšími surovinami dle vašeho výběru. Nechejte je dva, tři týdny uležet a pak už si na nich můžete pochutnávat - klidně i dlouho po houbové sezóně.
RADA: Tipy na recepty z hub
Houbová čalamáda
Jednoduchá směs / guláš z václavek …
Houbové škvarky z václavek či bedel
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Hodolanská omáčka
Lahůdková sekaná
Šlehačková sekaná
Jahodové tiramisu II.
Skořicová buchta
Bramborovo-cuketová polévka jednoduše…
Pečený čaj - hruškový
Čokoládová poleva se zakysanou…
Arašídové máslo
Čočková polévka se slaninou
Mexická tortilla se zelným salátem
Polévka z červené řepy
Kuře na paprice s jemnými krupicovými…
Dýňové muffiny
Strouhaný kakaový koláč
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňová polévka s hruškami
Tvarohové řezy s mákem