Zavařené houby v octovém láku s křenem, cibulí a případně dalšími surovinami dle vašeho výběru. Nechejte je dva, tři týdny uležet a pak už si na nich můžete pochutnávat - klidně i dlouho po houbové sezóně.
RADA: Tipy na recepty z hub
Houbová čalamáda
Jednoduchá směs / guláš z václavek …
Houbové škvarky z václavek či bedel
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Marokánky s ovesnými vločkami
Ďábelský Pangasius
Špízy z mletého (nejen) krůtího masa
Cizrna na italský způsob II.
Kuřecí v kokosovo-arašídové omáčce
Kuřecí maso na žampionech
Kuřecí prsa po asijsku
Kuře „65“
Krupicová kaše
Kuřecí prsa Caprese
Dýňový kompot
Kaplická cmunda
Butter chicken masala
Vláčný perník s jablky
Maďarský guláš
Řepánky
Vanilkový cheesecake
Dýňové latte